Mateoosh Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ciekawi mnie co niektórzy widzą w kreskówkach typu dragonball czy innych anime/manga. Mojego zdania nie napisze bo by mnie zjedli Ci co to oglądają :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ja nie lubie mangi ...To jest bez sensu ( ale to moje zdanie i macie sie do mnie nie pruć ) :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ciekawi mnie co niektórzy widzą w kreskówkach typu dragonball czy innych anime/manga(...)moj brat (rocznik 1998:D) widzi tam pokemony ;) :lol: a tak serio to kto ze starszych formowlowiczow niepamieta "kapitana cubasy" (tak to sie chyba pisalo:roll: ) "jakiegos_protoplasty_pokemonow" (walki na "roboty") i "jeszcze_jakiegos_filmu_o_kosmitach_i_DUZYCH_robotach" (General Dajmos sie to chyba nazywalo) :roll: a co do calej reszty to p**** czarodziejki z ksierzyca :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A pamieta ktos Yattamana??? Chyba tak sie to pisze ;) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A pamieta ktos Yattamana??? Chyba tak sie to pisze ;) :twisted: hyhy yattaman yattaman :D lol jak bylem w przedhkolu, to ogladalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 ja jak bylem maly to gladalem airwolfa i startreka, te 2 ogladam do dzis 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 ja zawsze oglądałem dragon balla ale pokemownów nienawidziłem .Dopuki nie wyłączyli mi tvn7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Anime to może faktycznie styf (pokemon to nie anime ch*j wie co to) dragon ball jóż prędzej. Ale za to manga rulezzzzzzzzzzzz!!!!! jeżeli ktoś oglądał Ghost in the shell ten wie o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 JA mange i Anime traktuje jako film. Tyle tylko ze nie ma tych samych geb - Mi juz one sie znudzily, ale sa ciekawsze mojim zdaniem - Np jak ktos widzial "Trumna Swietlikow" - to powinien zrozumiec ze Anime to nie jest takia pierwsza lepsza "bajka". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Mi sie podoba jedynie dragon ball (kiedys to cale obejzalem) a pokemony to syf jakich malo. Kiedys na porionie lecial Dzi Dzi (chyba tak to sie pisze) i to bylo zarabiste. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Manga i anime mi nie przypadły do gustu. Ale bardoo lubiłem Wilq i Zając :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Mi sie podoba jedynie dragon ball (kiedys to cale obejzalem) a pokemony to syf jakich malo. Kiedys na porionie lecial Dzi Dzi (chyba tak to sie pisze) i to bylo zarabiste. :wink: heeee dzi dzi to był full wypas, tak zauważyłem że jak byłem młodszy to bajki mi się wydawały takie *ajebiste że hej :D. Około tydzień temu poszłęm do wyporzyczalni kastet (VHS) i wypożyczyłem sobie transformersy (taka bajka gdzie roboty zamnieniały się w somochody itp.) jak miałem ok.3 lat to to mi się wydawało tak *ajebiste że w głowie się nie mieści a teraz gdy mam 14 lat to takie prymitywne mi to się wydaje że hej :D. Teraz postanowiłem że wszystkie bajki które sobie obejrzałem jóż ich nie obejże żeby nie zepsuć sobie wspomień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N!ck Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 a tak serio to kto ze starszych formowlowiczow niepamieta "kapitana cubasy" (tak to sie chyba pisalo:roll: )masz racje Paweł, cubasa to była dopiero bajka a nie jakieś payebane pokemony, był tam jeszcze kodżiro i wakabajashi :D z takim squadem polacy rozgromili by danie 10:0 ale tak niestety przegraja :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 IMHO Dragon ball to scierwo jakich malo, ponadto pokemony tez... jak licealista lub gimnazjalista moze sie kompromitowac i cos takiego ogladac. ;( oj... gladkomozdzy stay tuned :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 a ja obejżałem 2 razy wszystkie DB, DBZ, i DBGT (pokemonów nigdy nie lubiłem) pozatym hentai rulez :PPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 a tak serio to kto ze starszych formowlowiczow niepamieta "kapitana cubasy" (tak to sie chyba pisalo:roll: )masz racje Paweł, cubasa to była dopiero bajka a nie jakieś payebane pokemony, był tam jeszcze kodżiro i wakabajashi :D z takim squadem polacy rozgromili by danie 10:0 ale tak niestety przegraja :cry:eee jak Pilkarze zostawia komorki ery, gorace kubki itp w szatni to wygramy ew. jak to niepomoze to boniek wejdzie na boisko (jako pilkarz) i wbije ich w ziemie :D :lol: a wracajac do Cubasy to to byla wg mnie najlepsza "skosnooka" kreskowka :D btw przegapilem ostatni odcinek KC :( kto wie jak sie skonczylo :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Pamiętam jeszcze dziś te bajki na Kraterze (bo tak sie kiedyś nazywała Polonia1) - byl Dajmos, Gigi, Yattaman i królestwo kalendzarza. Tsubasy nie oglądałem, bo mi się nie podobał. Teraz te bajki jakioś mniej mi sie podobaja (na Poloni1 leca dalej). Dragon Ball jest fajny i dalej mi sie podoba - chyba dlatego, że jest śmieszny. Na Hyperze niedawno szedł Kowboy Beepop - i to była manga z prawdziwego zdarzenia, ale nie rewelacja - szedł ok 22/23 więc to nie była bajka dla małych dzieci. Więcej mangi chyba nie oglądałem, bo jakoś nie miałem okazji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ja tam anime (rozumiane jako pełnometrażowe filmy bo ktoś w tym wątku mylił pojęcia) lubię. Już kilka filmów tego gatunku bardzo mi się podobało :) A co do odcinkowych typu Dragon Ball to hmmmm... Ten jeden może być, całkiem zabawny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Pamiętam jeszcze dziś te bajki na Kraterze (bo tak sie kiedyś nazywała Polonia1) - byl Dajmos, Gigi, Yattaman i królestwo kalendzarza. Tsubasy nie oglądałem, bo mi się nie podobał. Teraz te bajki jakioś mniej mi sie podobaja (na Poloni1 leca dalej). Dragon Ball jest fajny i dalej mi sie podoba - chyba dlatego, że jest śmieszny. Na Hyperze niedawno szedł Kowboy Beepop - i to była manga z prawdziwego zdarzenia, ale nie rewelacja - szedł ok 22/23 więc to nie była bajka dla małych dzieci. Więcej mangi chyba nie oglądałem, bo jakoś nie miałem okazji. Fajny byl, ale jakos bez koncepcji i tylko ok. 30 odciankow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ciekawi mnie co niektórzy widzą w kreskówkach typu dragonball czy innych anime/manga. Mojego zdania nie napisze bo by mnie zjedli Ci co to oglądają :P. TO samo ci inni (I NIE BIEGA TU O MNIE) na przykład w Radio Maryja :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Pamiętam jeszcze dziś te bajki na Kraterze (bo tak sie kiedyś nazywała Polonia1) - byl Dajmos, Gigi, Yattaman i królestwo kalendzarza. Tsubasy nie oglądałem, bo mi się nie podobał. Teraz te bajki jakioś mniej mi sie podobaja (na Poloni1 leca dalej). Dragon Ball jest fajny i dalej mi sie podoba - chyba dlatego, że jest śmieszny. Na Hyperze niedawno szedł Kowboy Beepop - i to była manga z prawdziwego zdarzenia, ale nie rewelacja - szedł ok 22/23 więc to nie była bajka dla małych dzieci. Więcej mangi chyba nie oglądałem, bo jakoś nie miałem okazji. POLONIA 1 byla zajebista w czasach dziecinstwa :D to ten program najczesciej ogladalem :D Teraz sie zastanawiam jak ja moglem to ogladac tyle razy przeciesh w ciagu dnia to z 5 razy obejzalem kazdy odcinek Gigi yattamana ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ja tam ogladalem tylko Laboratorium Dexter'a :wink: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ja wprost uwielbiam Dragon Ball'a !!!!!!!! Jest fess do<span style="color:red;">[ciach!]</span>y !!!!!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 ja ogladam DB i inne mangi/anime bo bardzo je po prostu lubie :mrgreen: sa bardzo relaksujace, podobnie jak gry, pozatym lubie kreskowki, milo sie je oglada IMHO Dragon ball to scierwo jakich malo, ponadto pokemony tez... jak licealista lub gimnazjalista moze sie kompromitowac i cos takiego ogladac. ;( oj... gladkomozdzy stay tuned sugerujesz ze ten kto oglada kreskowki jest gladkomuzgim? fajnie, czuje sie ryba/gadem/plazem obejzyj sobie Neon Genesis Evangelion, anime ktore NISZCZY wiekszosc horrorow i filmow psychologicznych jak sie wkrecisz (a nie podejdziesz do tego tak: glupia kreskowka) GITS jest raczej prymitywne ale klimacik super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 a tak serio to kto ze starszych formowlowiczow niepamieta "kapitana cubasy" (tak to sie chyba pisalo:roll: )masz racje Paweł, cubasa to była dopiero bajka a nie jakieś payebane pokemony, był tam jeszcze kodżiro i wakabajashi :D z takim squadem polacy rozgromili by danie 10:0 ale tak niestety przegraja :cry: Ja też pamiętam cubase byłem wtedy w podstawówce. Był też gigi [dzidzi], zawsze sprawdzał czy dziewczyna ma różowe majteczki :P Albo kapitan daimos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.floppy Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ja tam to se golden boy'a wole pooglądać albo angel sanktuary czy coś w tym rodzaju ! a co do poke..... no wiecie to się wypowiadać nie będe i już :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 A ja wam powiem tak... Dla mnie anime w postaci seriali takich jak DragonBallZ, Pokemon i.t.p. i.t.d. to kompletne dno i gowno !!!!!! Za to filmy... MIODZIO !!! !!! Niewiem czy ktos z was widzial film p.t. AKIRA. Myslalem ze kogos zabije jak zobaczylem ze ktos mi go skasowal nagrywajac jakies gowno... (VHS). Uwielbiam anime ale tylko w formie filmow w ktorych kazdy szczegol jest dokladnie dopracowany przez rysownikow... nie to co np. DragonShitZ P.S. Przepraszam jesli urazilem jakiegos fana anime-seriali... nie badzcie :x :x :x . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ja poprostu kocham db te walki te sceny super akcja .Zwykły śmiertelnik nie może tego zrozumieć.Dopuki mi nie wyłaczyli tvn7 .Myślałem że im łeb urwe a po za tym nie opóściłem ani jednego odcinka .Jest wielu ludzi dorosłych którzy oglądają db poprostu to sie staje legędą ,a nie jakieś tak pokemony dla małych dzieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Taaaa, Akira był fajny.... Lecące w seriale TV to kiepska namiastka prawdziwego Anime. O Hentai nie będe nawet wspomianła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...