zeli Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Dokładnie :D Chodzi o "nic" :):) pozdro 1559517[/snapback] Haha dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 ale to "nic" nie pasuje imo do pierwszej zagadki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Ani troche, bym powiedzial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja nie pisałem, że odpowiedz pasuje do poprzedniej zagadki :) Napisałem tylko, że podobnie jest sformułowana i w podobnym stylu pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Ja nadal upieram sie przy odpowiedzi RĘCE wiem moze uparty jestem ale to pasuje :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 ja też mam zagadke: "kobieta to robi codziennie przy myciu a mężczyzna tylko raz w życiu", ja znam na to odpowiedź, kto zgadnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 czysci wanne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaki Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 czysci wanne :lol: 1560580[/snapback] Hahahaaaaa dobre uśmiałem się do łez :lol: :lol: Ja bym stawiał na malowanie twarzy....kobitka codziennie sie maluje a mężczyznę malują jak wkładają do trumienki no ale to już chuba po życiu a nie w życiu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Hahahaaaaa dobre uśmiałem się do łez :lol: :lol: Ja bym stawiał na malowanie twarzy....kobitka codziennie sie maluje a mężczyznę malują jak wkładają do trumienki no ale to już chuba po życiu a nie w życiu :mur: 1560759[/snapback] Niee może być malowanie, one to robią po myciu, a nie podczas mycia lub przed albo przy :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 no to obcina paznockie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Jesteście obleśni. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Jesteście obleśni. ;] 1561162[/snapback] Eeee tam ;]. Co ciekawe jak pytałem znajome kobitki to nie potrafiły odpowiedzieć <_< . >>Niech ktoś wreszcie zdradzi o co chodzi ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) A ja znam odpowiedź na pierwszą zagadkę. Brzmi ona: smarki lub jak ktoś woli to gluty :mrgreen: Edytowane 22 Lipca 2005 przez Carkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 A ja znam odpowiedź na pierwszą zagadkę. Brzmi ona: smarki lub jak ktoś woli to gluty :mrgreen: 1561635[/snapback] LoL, dziwna sprawa :-/ jakies male wyjasnienie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 A ja znam odpowiedź na pierwszą zagadkę. Brzmi ona: smarki lub jak ktoś woli to gluty :mrgreen: 1561635[/snapback] buheheheh moja starsza mówiła to samo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 dobra to ja mam kolejna zagadke w sumie zadanie matematyczne :-D Matka jest o 21 lat starsza od dziecka, za 6 lat będzie 5 razy starsza. Gdzie jest ojciec ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 to ta wersja ze ojciec jest na matce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Albo nie zyje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 jedno nie wyklucza drugiego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 w d*** :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Na matce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 LoL, dziwna sprawa :-/ jakies male wyjasnienie ? 1561664[/snapback] No bo biedny to smarka na ziemię, a bogacz wyciera nos w chusteczkę i chowa do kieszeni wg. zasad etykiety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Rozwiazanie mojej zagadki xD X + 21 = Y 5 (X + 6) = Y + 6 5 (X + 6) = X + 21 + 6 5X + 30 = X + 27 5X - X = 27 - 30 4X = -3 X = -3/4 Dziecko ma dzisiaj -3/4 roku, co jest równe -9 miesięcy czyli matka jest w tym własnie momencie BZYKANA Rozwiązanie: OJCIEC JEST +/- NA MATCE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 no tylko ze bylo juz podane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Rozwiazanie mojej zagadki xD 1562019[/snapback] Tak samo liczylem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) Ja też mam dla Was zadanie. Chodzi w nim o to żeby za pomocą ciągłej lini przeciąć wszystkie krawędzie na poniższym rysunku. Każda z krawędzi może być tylko raz przecięta. Linia może zaczynać i kończyć się w dowolnym miejscu oby tylko była zachowana ciągłość. P.S. Ja nie znam rozwiązania (zmarnowałem na to kilka kartek formatu A4) chociaż rozwiązanie ponoć istnieje. Edytowane 23 Lipca 2005 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 mala podpowiedz: pozginaj kartke wzdloz osi symetrii :) czy jak to sie nazywa, chodzi o srodkowa pozioma i pionowa linie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) zgodnie z teoria grafow graf jest eulerowski wtedy gdy wszystkie wierzcholki maja stopien parzysty, a semi-eulerowski, gdy dokladni 2 wierzcholki maja stopien nieparzysty. Widze tutaj 8 nieparzystych, wiec nie da sie tego dokonac bez odrywania olowka od kartki papieru. tak mi sie przynajmniej wydaje :) ---edit--- zle zrozumialem zadanie. Myslalem, ze chodzi o namalowanie tej "cegielki" bez odrywania olowka :) Edytowane 23 Lipca 2005 przez MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) ahhh zle zrozumialem zadanie :P myslalem, ze chodzi o to, zeby to namalowac przy pomocy ciaglej linii BTW nie przeciales lewej gornej. Edytowane 23 Lipca 2005 przez MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...