guliwer23 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Witam mam okazje kupic te pamieci 2 x 512 Corsair Xpert 3200 XL na TCCD i czy mozecie mi cos powiedziec na ich temat moze jakies porwnanie mozliwosci jestem laikiem jezeli chodzi o sprawy pamieci wiec prosze o szczere odpowiedzi Edytowane 18 Lipca 2005 przez guliwer23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 jak kazde TCCD sa bardzo dobre .... dodatkowo masz LEDY na górze jak juz pewnie zauwazyles... mozna na nich ustawiac co maja wyswietlac ... ogolnie to taki bajerek.... jezeli chcesz je kupic upewnij sie ze masz odpowiednio odsuniete od siebie sloty pamieci bo mogą nie wejść obok siebie jezeli slot jest jeden przy drugim .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 jak kazde TCCD sa bardzo dobre .... dodatkowo masz LEDY na górze jak juz pewnie zauwazyles... mozna na nich ustawiac co maja wyswietlac ... ogolnie to taki bajerek.... jezeli chcesz je kupic upewnij sie ze masz odpowiednio odsuniete od siebie sloty pamieci bo mogą nie wejść obok siebie jezeli slot jest jeden przy drugim .... 1555174[/snapback] dokładnie z tym może byc problem umnie na MSI moje giele wchodza prawie na styk :blink: a co do pamięci to jakto markowe pamięci, płacisz za markę.... A co do tego bajeru to czy napewno będziesz patrzył cały czad do obudowy na te zegarki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guliwer23 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Hmm pewnie masz racje zastanawiam sie jeszcze nad tymi GeIL Dual 2 x 512MB UltraX PC-400 CL2 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 fajny ram tylko ze komputronik jest DROGI .... kup sobie A-DATA na TCCD zapłacisz mniej i bedziesz miał równieświetne memorki .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Hmm pewnie masz racje zastanawiam sie jeszcze nad tymi GeIL Dual 2 x 512MB UltraX PC-400 CL2 1556453[/snapback] Te memki to BH-5 albo UTT, więc raczej się nieopłaca tyle wydawać $$. Hmm jak coś możesz zajrzeć do mojej sygnaturki :-D i porównac sobie ADATY DDR600 do moich, akurat są na sprzedaż jeszcse przez 2 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guliwer23 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Te pamiatki jakie chce kupic mam za 900 zl czy w tej cenie macie cos lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Te pamiatki jakie chce kupic mam za 900 zl czy w tej cenie macie cos lepszego? 1558831[/snapback] Sam mam te pamiątki, śmigają FSB300 2,5-3-3-7 przy 2,6V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 adaty juz za 760zł mozna miec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) jezeli chcesz wydac tyle kasy na pamieci to bierz adaty vitesty z sisiusa za niecale 800zl -nic lepszego nie znajdziesz za ta cene a jeszcze ci troche kaski zostanie , a nawet mozna chybta taniej je dostac Edytowane 21 Lipca 2005 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...