aBuSaJe Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 No wiec wlaczylem agp na 8x w bios i teraz nie wiem gdzie ustawwic to w setownikach karty zeby bylo calyczas 8x ?? karta Radeon 9800Pro a plyta glowna to g8-k8ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylo123 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 aBuSaJe napisał(a): No wiec wlaczylem agp na 8x w bios i teraz nie wiem gdzie ustawwic to w setownikach karty zeby bylo calyczas 8x ?? karta Radeon 9800Pro a plyta glowna to g8-k8ns 1553963[/snapback] Ja mam płyte główną MSI 648 Max i u mnie trzeba zainstalowac AGP 8x z płyty dołączonej do mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Jak ustawiles w Biosie to masz juz ustawione przeciez. Co jeszcze chcesz ustawiac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBuSaJe Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 No nie wiem mam jeszcze cos takiego w tych sterownikach SMART AGP i jest caly czas wylaczone zmieniam je na 8 daje resa i nadal jest wyloczone wiec nie wiem jak to z tym jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Zostaw ta opcje... Nic nie zmieni, wydajnosc nie podskoczy... Wszystko juz gra jest cacy i mozesz spac spokojnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBuSaJe Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 No to spoko :D thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...