Skocz do zawartości
Vegan

Nagrzewnica Od lublina ... gdzie kupić ? w wawie

Rekomendowane odpowiedzi

Witchhunter - sprawa jest taka, że jak pewnie się domyslasz wszystko rozchodzi sie o kaske... Święta to dla mnie przypływ gotówki więc sam rozumiesz. Jakbys miał możliwość kupienia jednej nagrzewnicy dla mnie to byłbym bardzo wdzięczny.

Wlasnie o kase chodzi przyjacielu, sam mam ten problem, dlatego niczego nie obiecuje, ale postaram sie przez ten tydzien zdobyc jeszcze pare PLN to moze sie uda uzbierac wystarczajaca ilosc... ale podpisujac przelew na ta kase beda mi lapki drzaly cos czuje :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witchhunter - sprawa jest taka' date=' że jak pewnie się domyslasz wszystko rozchodzi sie o kaske... Święta to dla mnie przypływ gotówki więc sam rozumiesz. Jakbys miał możliwość kupienia jednej nagrzewnicy dla mnie to byłbym bardzo wdzięczny.[/quote']

Ejjjjj poczekajcie na mnie :D:D::D jesli to jest miedziana nagrzewniczka rozumiem(albo zle rozumiem ze nówka) i jesli do kończa listopada i 100zł wyjdzie za jedną to ja sie zgłaszam. mozecie mnie do zamówienia dołaczyć bo nigdzie nie dostane za 100zł całej miedzianej nagrzewniczki a nie chce teraz bloku zjebać bo dopiero go zrobiłem( jest taki dopieszczony :)

prosze o info jak kasa kiedy gdzie dostarczenie (preferowana poczta )

piszcie jestem jak najbardziej ZA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj masz wszystkie koszty przesylki jesli idzie o USPS (wybierz "Parcel Post", polska jest w strefie 6stej).

Jedna nagrzewnica wazy ~2lbs z tego co mi wiadomo, ale sie dowiem dokladniej. Wiec 10 wazy jakies 20lbs + 10lbs od reszty zamowien mysle, co razem daje $95 za airmail na wszystkie osoby lub $42 za statek, czyli pewnie kolo $10-15 na osobe lub ok$5, ale my raczej zamowimy przez airmail! - zapraszam do mate z pytaniami odnosnie takich rzeczy, ja zajmuje sie tylko ta nagrzewnica :) . Ale to wszystko mozna bedzie ocenic dopiero kiedy wszyscy sie zdecyduja, kluczowa jest laczna masa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze tak przeniesmy dyskusje na ten temat na "Danger Den - zamowienie", w koncu to sie tego tyczy, potem ktos bedzie szukal informacji o nagrzewnicach i trafi na post o zamawianiu czegos zamiast o tym, czego szukal... Mate jasno powiedzial, jak ma wygladac procedura zamawiania, to on kieruje, nie ja :) ja tylko szukam chetnych na nagrzewnice :) To ze nowka, to sie zgadza. Ale z tego co pamietam, to jedynie wnetrze (czyli tam, gdzie plynie woda) jest miedz/braz, natomiast finy sa z aluminium (ale tego pewien nie jestem, wiec sprawdze)... i cena jest 100PLN, ale pod warunkiem, ze bedzie jeszcze 5ciu chetnych przy czym trzeba jeszcze doliczyc koszty przesylki... no i najwazniejsze, mate ustalil limit osob do 10ciu, i to dal to raczej ostro do zrozumienia, wiec kto 1 ten lepszy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj masz wszystkie koszty przesylki jesli idzie o USPS (wybierz "Parcel Post", polska jest w strefie 6stej). 

Jedna  nagrzewnica wazy ~2lbs z tego co mi wiadomo, ale sie dowiem dokladniej. Wiec 10 wazy jakies 20lbs + 10lbs od reszty zamowien mysle, co razem daje $95 za airmail na wszystkie osoby lub $42 za statek, czyli pewnie kolo $10-15 na osobe lub ok$5, ale my raczej zamowimy przez airmail! - zapraszam do mate z pytaniami odnosnie takich rzeczy, ja zajmuje sie tylko ta nagrzewnica :) . Ale to wszystko mozna bedzie ocenic dopiero kiedy wszyscy sie zdecyduja, kluczowa jest laczna masa...

czyli jak by nawet zsumować to i tak nie kupie nagrzewniczy(razem z przesyłko czy też jezdzreniem szukaniem(paliwo,bilety)za 135 zł wiec dalej jetsem chetny jak najbardziej. bo to za nową miedzianą nagrzewniczke mała kwota .jesli to wychodzi tyle (nie pomyliłem sie w obliczeniach ) to zapiscie mnie też prosze .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:!: :!: :!: DangerDen - zamowinie :!: :!: :!:

Ja zamowien nie przyjmuje, ja tylko przekonuje ludzi do zakupu w/w nagrzewnicy, reszta zajmie sie mate. I forma zamowienia jest taka:

Powiedziałem, 30 listopada zamykamy listę. 

Każdy ma wysłać post na forum i napisać: 

"Zamawiam tyle i tyle szt. tego i tego." 

Bez żadnych widziwiań, gdybań itd. Tu chodzi o kasę, więc nie zamierzam natrafić na przypadek kogoś kto się rozmyśli, bo przecież on wcale nie zamawiał, tylko się pytał. Nie mam zamiaru się później bujać z czymś co ktoś sobie zamówił, ale w trakcie musiał kupić rower albo zapłacić za jazdę bez biletu. 

Tak więc jeszcze raz "Zamawiam tyle i tyle szt. tego i tego" Kropka. 

Po drugie myślę, że 10 osób to będzie ilość optymalna ze względu na stopień skomplikowania pod względem logistycznym. 

Innymi słowy kto pierwszy ten lepszy.

A o tych 10 osobach mówię na poważnie, bo nie chciałbym, żeby celnikowi wpadło w oko pudełko wielkości fortepianu, które podobno ma być warte $100. 

EDIT: Dzieki Grooby za wsparcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:!:  :!:  :!: DangerDen - zamowinie  :!:  :!:  :!: 

Ja zamowien nie przyjmuje, ja tylko przekonuje ludzi do zakupu w/w nagrzewnicy, reszta zajmie sie mate. I forma zamowienia jest taka:

Powiedziałem, 30 listopada zamykamy listę. 

Każdy ma wysłać post na forum i napisać: 

"Zamawiam tyle i tyle szt. tego i tego." 

Bez żadnych widziwiań, gdybań itd. Tu chodzi o kasę, więc nie zamierzam natrafić na przypadek kogoś kto się rozmyśli, bo przecież on wcale nie zamawiał, tylko się pytał. Nie mam zamiaru się później bujać z czymś co ktoś sobie zamówił, ale w trakcie musiał kupić rower albo zapłacić za jazdę bez biletu. 

Tak więc jeszcze raz "Zamawiam tyle i tyle szt. tego i tego" Kropka. 

Po drugie myślę, że 10 osób to będzie ilość optymalna ze względu na stopień skomplikowania pod względem logistycznym. 

Innymi słowy kto pierwszy ten lepszy.

A o tych 10 osobach mówię na poważnie, bo nie chciałbym, żeby celnikowi wpadło w oko pudełko wielkości fortepianu, które podobno ma być warte $100. 

EDIT: Dzieki Grooby za wsparcie :D

i tak też zrobiłem na forum w odpowiednim topiku

"Zamawia nagrzewniczke ...........................

pozdrówka Wizjo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...