leonbubu Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Co myślicie o tym :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 nie czaje pytania ja mam net przez kodem kablowy i dziala spoko przez modem ADSL da sie nawet wyciagnac 6Mbitow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 MODEM SUXX!!! Wiem cos o tym ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 niemiłe wspomnienia :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 W sumie to można, ale osobiście radzę cyfruwę albo z jakieś kablówki. Albo inaczej masz kasę - to ISDN albo SDI (jeżeli lubisz TPSA, w sumie to jej nikt nie lubi). A jak jesteś oszczędny to normalnie modemkiem 0202122. I byle 1 Mb, a zasssa ci w 15 min!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Niestety musze mieć narazie modem :( Mój operator to netia jest troche taniej nisz w TP ali i tak do ..... A stałek jeszcze nie ma umnie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 nawe nie chce o tym mysleć... jak tylko przypomne sobie, że rachunki zrzerały mi całą kase, to aż... trzymajcie mnie... :evil: no i jeszcze gadanie od starych... modem jest bleeee!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 be :-( szczegolnie z tepsy bylo fajne porownanie kosztow netu przez modem od tpsa i netii na redakcja.net moim zdaniem siec + serwer + stalka (wlasnie nad tym pracuje u siebie :-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 no a ja mieszkam na takim zaje.... osiedlu jeszcze, ze tylko modemik i TEPSA :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Ja miałem kiedyś modem i przesiadłem się potem na 128 a później na 256. Różnica niesamowita. Pozatym często niemogłem sie połączyć znetem. W niektórych godzinach niedziałał net. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 :( :( :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 ja mam modem i gdybyscie wiedzieli ile juz sciagnolem to naprawde niejeden ze stalka by sie :oops: zreszta sherlock ma z kablowki net i juz wole moj modem bo chociaz wiem ze strony ww chociaz sie wczytuja ponizej minuty a nie po 5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Spox :wink: wieza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 jesli ktos nie ma mozliwosci podlaczenia lacza stalego to w ostatecznosci jest modem, a TPSA wprowadzila podobno jakies pakiety dla internautow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...