jabbaa Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Witam mam następujący problem otóż: mam internet poprzez udostępnienie go w sieci Wi-Fi a sam jestem jeszcze podłączony do sieci lokalnej i jak mam udostępnić to łącze innym komputerom w sieci lokalnej w windowsie xp , wiem ze da sie to zrobić w linuksie ale proszę o pomoc w windowsie z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Powinienes miec w opcjach Lacza [Panel Sterowania --> Polaczenia Interenetow --> [TWOJE_LACZE] --> Wlasciowosci --> Udostepnianie Tam musisz zaznaczcy opcje ze chcesz udostepniac lacze innym uzytkownikom sieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabbaa Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Kiedy właśnie nie mam tam połączenia internetowego tylko połączenie z siecią radiową nie ma nic o połączeniu internetowym a tak jak wyżej to dało sie jak miałem własne łącze np neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thorton1973 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Konfiguruj siec w domu lub malej firmie>Ten kompyter laczy sie bezposrednio z internetem,inne kompy lacza sie za posrednictwem tego kompa>Wybierz swoje polaczenie internetowe z ponizszej listy>itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabbaa Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Tak też próbowałem i nic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 a twój admin wie że chcesz udostepniać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 A zwykły mostek sieciowy próbowałeś zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabbaa Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Zanim postanowiłem skorzystać z usługi dogadałem sie z adminem i nie wiem czemu ale mostek równierz nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...