RafalB Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 mam nastepujacy problem (czytalem archiwum i nic ) mianowicie sciagalem dwie rzeczy gre Drakan (iso) oraz film mad max 3 zostawilem jak zwykle co na caly dzien : przychodze przed chwilą a sciaganie sie skonczylo film sie sciagnal a po grze ani sladu (tzn jest w tempie plik part i dodatkowo part.met.bak a brakuje part.met ; dzis na chwile zabraklo prądu więc moze to od tego) czy moge jakos odzyskac to co sie sciagnelo jestem zrospaczony (czekalem na to dosc dlugo ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 mam nastepujacy problem (czytalem archiwum i nic ) mianowicie sciagalem dwie rzeczy gre Drakan (iso) oraz film mad max 3 zostawilem jak zwykle co na caly dzien : przychodze przed chwilą a sciaganie sie skonczylo film sie sciagnal a po grze ani sladu (tzn jest w tempie plik part i dodatkowo part.met.bak a brakuje part.met ; dzis na chwile zabraklo prądu więc moze to od tego) czy moge jakos odzyskac to co sie sciagnelo jestem zrospaczony (czekalem na to dosc dlugo ) 1554146[/snapback] Uzyj donkydoctor, albo usuń końcówke bak przy tym pliku, tylko wułacz emule. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 za warezy beda procenty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 co to są warezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Wszedł ci zdalnie :-P admin i skasował z dysku, cobyś prawa nie łamał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 WAREZ = http://pl.wikipedia.org/wiki/Warez Jest to nielegalne, i za to odstaje sie procenty --> ostrzezenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 WAREZ = 1554823[/snapback] To ja zrobie lekki OT sieć P2P jest legalna kiedyś o tym pisano (nie pamiętam strony,) bo chciano to zlikwidowac, otóż dlaczego jest legalna? A dlateog że mozna ściagnąć leglane pliki, a ten co łąmie prawo to już jego sprawa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) No owszem ze przez p2p mozesz sciagan na przyklad distro Linua, labo inne OpenSource... Ale coz... WAREZ jest wtedy kiedy zasysasz programy na ktore musisz miec licencje a uzywasz ich bez licencji ;] Edytowane 19 Lipca 2005 przez zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 A kto stwierdzi na 100% ze autor topicu nie posiada tych filmow/gier na plytkach zakupionych legalnie, tylko mu sie np porysowaly i nie moze odczytac? :D No kto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...