Seep Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Witam forumowiczów! Mam pewien problem, mianowicie sciągnąłem program prze emula, i w folderze z plikami sciągniętymi jest tylko plik o formacie bin, a poza nim jakiś plik bazy danych, ale chyba to nie do tego programu. Próbowałem zgrywać go na płytę, ale nic z tego. Nie wiem co mam zrobić, czekam na wasze KONKRETNE rady. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Po pierwsze podaj KONKRETNIE i dokladnie jakie rozszerzenia maja pliki ktore sie znajduja w katalogu. Obstawiam takie: *.cue *.bin *.md5 *.img Jak podasz jakie rozszerzenia masz to bedziemy myslec... Ale oczywiscie rozumiem ze program jest jakies Open-Source i nie pytasz o zadnego Wareza? Edytowane 18 Lipca 2005 przez zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 no BIN to tez czasem jest plik z imagem, sproboj go potraktowac deamonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Witam forumowiczów! Mam pewien problem, mianowicie sciągnąłem program prze emula, i w folderze z plikami sciągniętymi jest tylko plik o formacie bin, a poza nim jakiś plik bazy danych, ale chyba to nie do tego programu. Próbowałem zgrywać go na płytę, ale nic z tego. Nie wiem co mam zrobić, czekam na wasze KONKRETNE rady. :? 1554173[/snapback] Spróbuj zamontować ten plik *.bin w wirtualnym napędzie utworzonym za pomocą np. Alcochol'a. Zajrzyj też tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=48089 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seep Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Dziękuję za rady, już poradziłem sobie sam za pomocą DAEMON Tools. Można zamknąć ten temat. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...