bartez91 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 nie wchodzcie w to :P szczeniak jakis spamuje tym poczte :/ z 20 takich maili mam na tydzien ;P OSZUKUJE i ciągnie z was kase :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) moj znajomy ;) ma siec botnetow ktore przez "klikanie" w jeden link robia dla niego okolo $600 miesiecznie.. pokazywal mi koles logi z paypalu i faktycznie nie klamal, w dodatku on przeznacza okolo $150 z tego na servery do gier.. Edytowane 22 Lipca 2005 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 I jak und3r, wpłaciła kasę chociaż 1 osoba? :rolleyes: . Jakbym umiał na tym zarobić jakieś 50zł\ miesiąc to jak dla mnie było by już z...biście B) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 phase - a moglbys przyblizyc ten sposob zarobku ? ;] Nie zebym chcial go wykorzystac - jestem tylko ciekaw jak on bez kiwniecia palcem zarabia taka kase ;] PS. I jak on ja wyplaca ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 jest on zarejestrowany na stronce, na ktorej za klikniecia w reklamy dostajesz iles tam puntkow na ktore mozna nastepnie zamienic na pieniadze albo jakies inne rzeczy.. no i on nastawia "boty" aby klikaly w link ktory zawiera reklame ot i tak.. ale on ciagle musi pilnowac aby mu inne osoby botow nie ukradly tez .. co do formy wyplaty, to czek ktory jest wysylany w ciagu pierwszego tygodnia nowego miesiaca, albo przez paypal, albo przelew bankowy jezeli suma jest wyzsza niz $1000.. jednak aby wyplacili kase trzeba minimum zebrac $50.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) Wszystko fajnie, ale przez PayPal w Polsce nie wyplacisz kasy ;] Co do przelewu bankowego, to juz bardziej prawdopodobne...ale nadal nie chce mi sie wierzyc ze za glupie klikanie na reklamy placa realna kase ;] UPDATE: No chyba ze wszystko odbywa sie za oceanem :D A z podpisu wnioskuje ze tak jest... Edytowane 23 Lipca 2005 przez Torwald Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...