Skocz do zawartości
m4r

Ta Wiadomość Mnie Zaintrygowała

Rekomendowane odpowiedzi

moj znajomy ;) ma siec botnetow ktore przez "klikanie" w jeden link robia dla niego okolo $600 miesiecznie.. pokazywal mi koles logi z paypalu i faktycznie nie klamal, w dodatku on przeznacza okolo $150 z tego na servery do gier..

Edytowane przez phase

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest on zarejestrowany na stronce, na ktorej za klikniecia w reklamy dostajesz iles tam puntkow na ktore mozna nastepnie zamienic na pieniadze albo jakies inne rzeczy.. no i on nastawia "boty" aby klikaly w link ktory zawiera reklame ot i tak.. ale on ciagle musi pilnowac aby mu inne osoby botow nie ukradly tez

..

co do formy wyplaty, to czek ktory jest wysylany w ciagu pierwszego tygodnia nowego miesiaca, albo przez paypal, albo przelew bankowy jezeli suma jest wyzsza niz $1000.. jednak aby wyplacili kase trzeba minimum zebrac $50..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie, ale przez PayPal w Polsce nie wyplacisz kasy ;]

Co do przelewu bankowego, to juz bardziej prawdopodobne...ale nadal nie chce mi sie wierzyc ze za glupie klikanie na reklamy placa realna kase ;]

UPDATE:

No chyba ze wszystko odbywa sie za oceanem :D A z podpisu wnioskuje ze tak jest...

Edytowane przez Torwald

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi