Erazor Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 No właśnie jak myślicie uda mi się połączyć dwa różne dyski w RAID 0? Mam: 1. IBM 60GXP 41GB 2. IBM 120GXP 82GB Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Nie uda ci się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazor Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Nie uda ci się. A jakbym zmniejszył pojemność 80-tki do 40GB (i tak nie wykorzystuje tyle miejsca) specjalnym programem IBM Feature TOOL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Tak. Nie ma żadnego problemu, podczas tworzenia macierzy na większym dysku zostanie automatycznie wydzielona powierzchnia równa powierzchni mniejszego dysku, tak więc bedziesz miał macierz 2x42. Natomiast do sensu takiego zabiegu miałbym zastrzezenia(ale to juz inny temat). Mówie tutaj o strippingu dwóch dysków przy uzyciu pseudo sprzetowego kontrolera np.HPT3xx, bo chyba o taki ci chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazor Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Tak. Nie ma żadnego problemu, podczas tworzenia macierzy na większym dysku zostanie automatycznie wydzielona powierzchnia równa powierzchni mniejszego dysku, tak więc bedziesz miał macierz 2x42. Natomiast do sensu takiego zabiegu miałbym zastrzezenia(ale to juz inny temat). Mówie tutaj o strippingu dwóch dysków przy uzyciu pseudo sprzetowego kontrolera np.HPT3xx, bo chyba o taki ci chodzi? Nie, chodzi mi o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...