Robson309 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Co tu dużo mówić... trzeba po prostu przeczytać... zapraszam do tego artykułu... mam nadzieję, że nie było :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 "głównym kryterium była cena" - Coz, nie od dzis wiadomo, ze skapy traci dwa razy... "Dostawcą aut jest firma, która m.in. administruje bazarem na Stadionie X-lecia w Warszawie." - Czyli autka byly firmowe, nie tam jakis no-name :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 no załamałem się - chyba nawet rumuni rodzimymi 'ARO' nie śmigają , ale padaka. (jeszcze za folie do oklejenia w policyjne barwy muszą zapłacić giganty umysłowe - która jest pewnie droższa od tych 'aut') Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 heh nadal nie rozumiem co ma to do pilicji - policjanci mieli tyle do tego przetargu co rodzice autora watku (no chyba ze pracuja w MSWiA). taka wladze sobie wybralismy to teraz mamay - rzycze wszystkim lepszych decyzji w zblizajaych sie wyborach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson309 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) heh nadal nie rozumiem co ma to do pilicji - policjanci mieli tyle do tego przetargu co rodzice autora watku (no chyba ze pracuja w MSWiA). taka wladze sobie wybralismy to teraz mamay - rzycze wszystkim lepszych decyzji w zblizajaych sie wyborach 1554620[/snapback] moi rodzice nie pracują w policji ani w MSWiA niestety nie moge ci tego udowodnić ale może na słowo uwierzysz odemnie nikt nie chodzi na wybory bo uwarzają że te pare głosów co by odali nie będzie miało praktycznie wpływu na całe wybory Edytowane 19 Lipca 2005 przez Robson309 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 i to jest myslenie 'polaka' - "nie pojde bo nic nie zmieni moj glos" (a pozniej gadaja jak to im zle jest) == LOOOL wez sie chociaz nie przyznawaj bo to wstyd a nie powod zeby sie z tym obnosic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 moi rodzice nie pracują w policji ani w MSWiA niestety nie moge ci tego udowodnić ale może na słowo uwierzysz odemnie nikt nie chodzi na wybory bo uwarzają że te pare głosów co by odali nie będzie miało praktycznie wpływu na całe wybory 1554627[/snapback] jesli nie chodisz na wybory to ze tak powiem stul dziub i nie narzekaj na kraj ktory pograzasz - ludzi nie uczestniczacy w wyborach powinno sie obciazac kara jak w belgii. przypominam ze kwestia chce czy nie chce glosowac nie nalezy do sfery wyboru obywatela, jesl nie glosujesz to zwroc dokumenty obywatela - nie zaslugujesz zeby je nosic - lamiesz jeden z podstawowych przepisow. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 No cóż - Polska ... Taka sama porażka jak z Daewoo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Fajnie :mur: jesli nie chodisz na wybory to ze tak powiem stul dziub i nie narzekaj na kraj ktory pograzaszRacja, ale to juz temat na kolejny, bardzo długi wątek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fierro Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Moim zdaniem bardzo dobry ruch ze strony naszej policji :wink: Oby tak dalej! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Ale dizęki temu mozna robić huczne imprezy w trudnych warunkach dojazdowych:D Policja po wezwaniu pod rodze pogubi wszystkie sróbki i nie dojadą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ja bym sie bał jakby mnie policjanci zaczeli gonic w takim cudzie :blink: nie chciałbym miec ich na sumieniu jak im sie samochód rozpadnie po drodze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 No to sobie pojeżdzą :D . Nie zaczynajcie gadać o polityce bo skończy się na wątku większym od hl2... :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Są jednak przydatne w trudnych warunkach terenowych.Trudne warunki terenowe to oczywiście polskie drogi, więc całkiem dobry zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Policja nie miala nic do tego zakupu tylko ministerstwo wiec nie rozumiem nazwy tematu. zrobili w ministerstwie glupote i tyle. robson => jak nei glosujesz to cicho sza. jakbys glosowal to mialbys prawo jeczec a tak to cisza. to karanie biernych wyborcow to ciekawy pomysl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson309 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Policja nie miala nic do tego zakupu tylko ministerstwo wiec nie rozumiem nazwy tematu. zrobili w ministerstwie glupote i tyle. robson => jak nei glosujesz to cicho sza. jakbys glosowal to mialbys prawo jeczec a tak to cisza. to karanie biernych wyborcow to ciekawy pomysl :) 1556373[/snapback] a ja to jak moge głosować przecierz nie mam 18lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 ja też nie chodzę głosować, obojętnie gdzie bym nie wstawił krzyżyka to będzie źle, potwierdza to nasza historia, ostatnio lepiej to było chyba za Jagiellona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 nie jestem w stanie tego skomentowac... poprostu brak mi slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Stan: I think voting is great. I just didn't care this time because it was between a giant douche and a turd sandwich. Balding Man: But Stan, don't you know, it's always between a giant douche and a turd sandwich. Nearly every election since the beginning of time has been between some douche and some turd. They're the only people who suck up enough to make it that far in politics. Kto kojaży :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 skoro juz poruszony zostal temat glosowania: na kogo glosowac? w kazdej partii tacy sami cwaniacy i kombinatorzy - roznia sie tylko szyldem, potrafia jedynie bic sie na teczki i obiecywac ludziom gruszki na wierzbie a jak dorwia sie do wladzy to mysla tylko o sobie, o swoich stolkach i o tym zeby jak najwiecej sie nachapac... szkoda slow... wiec niech ktos mi powie na kogo glosowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Ja nie moge artykul mnie rozgniotl... TO prawie tak dobre jak "sztuczki plastikowi policjanci na drogach"... Ktos dostal ostra lapowke i sie teraz cieszy... Masakra... A potem ludzie sie dziwia czemu sie spoleczenstwso smieje z policji ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Skrzynia biegów: wsteczny jest do przodu, jedynka w dół, dwójka do góry". a przy 3 pewnie następuje samodemontaż skrzyni biegów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 ja też nie chodzę głosować, obojętnie gdzie bym nie wstawił krzyżyka to będzie źle, potwierdza to nasza historia, ostatnio lepiej to było chyba za Jagiellona 1556591[/snapback] jak zwykle rzuce OT: tylko wez pod uwage ze dod czasow jagiellona troche sie ustruj zmienil - wtedy ci co mieli gslosowac to glosowali, a teraz ci co maja glosowac to leja na to - jak dla mnie ludzie nie glosujacy powinni byc pozbawiani swiadczen socjalnych, ubezpieczenia publicznego, puubliczje sluzby zdrowia - dlaczego panstwo ma sie troszczyc o ludzi ktorzy nie troszcza sie o nie? nie mowie tutaj zeby nie placili podatkow - w koncu wynajmuja ziemie na ktorej mieszkaja od wrogiego tworu (panstwa) - opalty moga byc podobne - why not - w koncu to nie sa obywatele - prawda? bo obowiazkow obywatelskich nie dopelniaja :| normalnie idac tym tokiem rozumowania to az mi slabo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 jak zwykle rzuce OT: tylko wez pod uwage ze dod czasow jagiellona troche sie ustruj zmienil - wtedy ci co mieli gslosowac to glosowali, a teraz ci co maja glosowac to leja na to - jak dla mnie ludzie nie glosujacy powinni byc pozbawiani swiadczen socjalnych, ubezpieczenia publicznego, puubliczje sluzby zdrowia - dlaczego panstwo ma sie troszczyc o ludzi ktorzy nie troszcza sie o nie? nie mowie tutaj zeby nie placili podatkow - w koncu wynajmuja ziemie na ktorej mieszkaja od wrogiego tworu (panstwa) - opalty moga byc podobne - why not - w koncu to nie sa obywatele - prawda? bo obowiazkow obywatelskich nie dopelniaja :| normalnie idac tym tokiem rozumowania to az mi slabo 1557691[/snapback] mi się słabo robi jak patrzę na tych pieprzonych tumanów, wolę nie głosować na kogoś kto nie zasługuje na mój głos, żeby oni tylko robili co do nich należy, przecież każdy ma tam swoją funkcję, a każdy żeby to robić musi mieć jakiś papier mówiący o tym że on to potrafi robić, więc co jest nie tak???? K**WA ja nie wiem; przecież kierowanie państwem nie może być aż tak trudne, chyba nie jesteśmy tak głupim narodem żeby nie wiedzieć że jak społeczeństwu będzie dobrze to i polityk będzie miał dobrze, ale oni nie tylko podatki,podatki i jeszcze raz podatki i wszystko do swojej kieszeni ,ograbią nas doszczętnie a później się dziwią że ludzie sprowadzają stare graty z zagranicy żeby mieć czym jeździć dobra kończę bo zaraz mnie moderator ochrzani że nie na temat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 wybacz ale to co piszesz to jest tzwopinia pogloskowa - gdzies ktos uslyszal ze cos ma byc a nie ma. tymczasem zeby piastowac dowolna funkcje panstwowa nie musisz miec zzadnego papierka - nie ma nigdzie zapisu z minister finansow musi miec wyzsze wyksztalcenie ekonomiczne - musi miec tylko fajnych kolegow (np od wodki). ale jakbys sie przygladnol tej cizmie to na pewno znalazlbys sobie kogos na kogo mozesz odddac glos - chociazby wybieraja "mniejsze zlo" - jak nie probujesz dla mnie jak i dla wielu moich znojomych nie jestes poprostu obywatelem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 co do policjantow to juz wogole porazka :- )))) zamienili pewnie polonezy na polonezy w innym opakowaniu :lol: imo takie cuda to tylko w polsce sa mozliwe. co do wyborow to tez uwazam ze nie ma sie czym chwalic ze nie chodzi sie glosowac. ale z 2giej strony powiedzcie sami ile tych wszystkich obietnic ktore sa głoszone przed wyborami jest spelnianych po wyborach? :) tak ze ja uwazam ze kogo bysmy nie wybrali (oczywiscie bez przesady / lepper itp :D / ) to co bedzie chcial zrobic a nie to co obiecal zrobic :) a co sie przy tym nakradnie pieniedzy to juz inna sprawa :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Problem jest taki, ze u nas nie ma zwyczaju rozliczania politykow z ich przedwyborczych obietnic... juz nie wspominajac o tym, ze wogole nie ma zwyczaju kontaktowania sie z politykami (szczegolnie tymi lokalnymi) w jakiejkolwiek sprawie. Ale z drugiej strony, czego oczekiwac, skoro polowa Polakow woli siedziec w domu i narzekac, niz raz na pare lat chociaz do urny pojsc... PS. Ale sie offtop z tego robi... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 nie ma takze rozliczania obywateli z nieobecnosci przy urnie ;) a offtop jak na razie moim zdaniem owocny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Ja w tym roku uzyskałem prawo do głosowania... i na kogo mam głosować? Na polityce w ogóle się praktycznie nie znam... wiem tyle że wszyscy politycy to oszuści... mówicie o wyborze najmniejszego zła... to na kogo zagłosować ażeby było najmniejsze zło? Proszę o konkrety bo póki co wszyscy którzy są przeciwko nie chodzeniu na głosowania tylko potrafią teoretyzować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 to o co prosisz jest niezgodne z prawem, btw skoro masz juz 18 to nie wcisniesz mi ze wosu nie miales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...