Frezer Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mam problem z laptopem Dell Cpx 650 i wyjściem sideo.Obraz czarnobiały jest bardzo dobrej jakości ale kolor ma błędy.Tzn.Zamist białego koloru mam jakieś kolorowe plamki różowe,czerwone itp.Mam teleqizor secam/pal o przestawiałem formaty w karcie a efekt ten sam. Pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petes Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mam problem z laptopem Dell Cpx 650 i wyjściem sideo.Obraz czarnobiały jest bardzo dobrej jakości ale kolor ma błędy.Tzn.Zamist białego koloru mam jakieś kolorowe plamki różowe,czerwone itp.Mam teleqizor secam/pal o przestawiałem formaty w karcie a efekt ten sam. Pomocy. 1554623[/snapback] Ja bym stawial na kabel. Nie wiem o co dokladnie chodzi ale na 90% to wina kabla. Kiedys mialem taki przypadek u siebie. U mnie wszystko smigalo jak trzeba, a u kumpla moj komp na jego kablu dawal tylko czarno-bialy obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 wrzuc przejsciowke svideo -> chinch, u mnie pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...