ludzki-lucek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam, mam program Mathematica 5.1.1 Trial, który sciągnołem od WOLFRAM RESEARCH. Jest to Trial na okres 1 m-ca. Słyszałem dużo o tym programie na studiach, ale nikt nas tego nie uczył. Chiałem poprosic o pomoc. Czy istnieje może jakieś spolszczenie do tego programu? Czy mozna kupić jakąś książke na temat tego programu? I czy ktoś poznał możliwości tego programu? Może nim skończy się licencja coś uda mi się na nim zrobic. Pozdrawiam i proszę nie śmiać się, że wystepuje z taką błachostką. C`ya :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Nie znam sie bardzo ale moze to Ci jakos pomoze: http://documents.wolfram.com/mathematica/book/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzki-lucek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) No tak, ale może znajdzie ktoś coś po polsku :lol: Edytowane 19 Lipca 2005 przez ludzki-lucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Do wyspecjalizowanego softu książki po polsku to niełatwo, ale jest np. coś takiego. W guglu nieco więcej :-P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...