smart Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 CREATIVE LABS Inspire 4.1 4400 BOX gwarancja 24 miesiace 217.21 zł netto 265.00 zł z Vat CREATIVE LABS Inspire 4.1 4400 OEM gwarancja 12 miesiecy 212.29 zł netto 259.00 zł z Vat CREATIVE LABS Inspire 5.1 5100 BOX gwarancja 24 miesiace 302.45 zł netto 369.00 zł z Vat Nie wiem, który wybrać. Słyszałem, że do pewnych modeli w zestawie jest karta dźwiękowa. Wiecie w których??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 raczej do zadnego z nich widzialem w mm ze do takiego za 700zl daja Audigi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 "Takiego w MM" producent nazywa Creative Audigy Surround 5.1 - 10-kilowa paczka z bardzo starannie zapakowana zawartoscia - Audigy w wersji box (oprogramownie, gra, kable) i Inspire 5300. Mam toto i jestem baaaardzo zadowolony :). Nawet na dziadku AWE64 gra b.dobrze (choc dziala jak Inspire 2.1). I nie 700 zl tylko 550 tylko nie w MM - trzeba miec te dojscia :twisted:. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A jaka jest twoja karta dzwiekowa? Nawiasem mowiac, przymiezam sie do tego zestawiku w srodku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaStEr Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A ja przymierzam się do ostatniego, tylko zastanawiam się jeszcze nad modelami konkurencji:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 A ja przymierzam się do ostatniego, tylko zastanawiam się jeszcze nad modelami konkurencji:DOd Creative lepiej raczej nic w tej cenie nie zagra, Mediatech brzmia plastikowo i charcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 za 200zł to dopiero mozna zlozyc pozadny wzmacniacz z zasilaczem do woofera nie mniej za ta cene to nic innego lepszego raczejnie dostanieszale nei radze tego porownywac z prywatnymi konstrukcjami domowej roboty bo sie okaze ze kasa poszla a moglo byc lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 za 200zł to dopiero mozna zlozyc pozadny wzmacniacz z zasilaczem do woofera nie mniej (...)Właśnie mniej więcej tyle kosztował mnie mój sobwoofer (tuba 50 litrów bass reflex i tani głośnik 30cm z wolumenu) razem ze wzmacniaczem 100W w sinusie (na tranzystorach, stopień mocy na 2N3055), filtrem dolnoprzepustowym aktywnym i zasilaczem (trafo 150VA). Nie jest to sprzęt najwyższej klasy, ale świetenie współpracuje z moim amplitunerem i gra nieporównanie lepiej niż jakiekolwiek Cerativy. Kiedyś może zmienię głośnik w subwooferze na jakiegoś Magnata i ponownie zestroję obudowę, ale też końcówka mocy do takiego głośnika przydałaby się trochę większej mocy... Jeśli ktoś ma żyłkę majsterkowicza-elektroakustyka, to bez problemu zbuduje sobie także dodatkowe 4 lub 5 kolumienek-satelitek oraz wielokanałowy wzmacniacz do nich, i w ten sposób niewielkim kosztem uzyska naprawdę wspaniałe efekty :) Ja pomimo zdrowych chęci nie miałem na to czasu, dlatego wybrałem gotowy amplituner i fabryczne kolumienki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 tak nawiasem to wlasnie jestem w fazie budowania suba ale konkretnego nie najlepszego ale glosnik 21cm tesla 60W w obudowie zamknietej (na bas reflex za duzy impuls wychodzil) 70L +pozadne wytlumienie zasilacz na troidzie 200W koncowka mocy bedzie TDA7294 mysle ze to mi dobrze zagra pozniej zrobie sobie wzmacniacz dual mono (wtajemniczeniu koomaja) i jakies monitorki i bedzie gocior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Grzybu, ten TDA7294 jest cienki, lepiej zainteresuj się jakimiś hybrydkami serii STK - w jednej (sporej) kości masz końcówkę 200W w sinusie, a nawet i więcej... Zobacz jaki mały jest ten TDA7294 (mała powierzchnia wkładki radiatorowej), za wiele ciepła to on nie będzie w stanie oddawać i szybko się przegrzeje, chyba że zrobisz jakiegoś boosta na dodatkowych tranzystorach mocy, ale wtedy prościej i taniej już wyjdzie na STK. Kumpel kiedyś bawił się też z końcówkami TDA1514 pracującymi w mostku (ponad 120W na 8omach), ale jakieś straszne padaki były te TDA - wybuchały :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 taka moc jaka daje tda7294 to mi wystarczy parametry ma dobre to nawet za dobra koncowka jak na poczatek dla mnie pozniej sie zobaczy jak opyle suba i koopie dysk oraz grafe ile mi zostanei to jakis wzmacniacz sobie zbuduje ale thx za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 a ja mam dwie wieże i styka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Ja mam do sprzedania teraz kolumny FPS 1000 i Sound Blaster Live! Player 1024!! Cena 200zł to takie białe kolumny Creative a dokłądnie Cambridge Soundworks i jak coś to na E-maila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 polecam creative 5300 jak na tą cene rewelacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 polecam creative 5300 jak na tą cene rewelacjaW porównaniu do tanich komputerowych głośniczków to może i tak, ale nie ma co ich porównywać do subwoofera i kolumienek z prawdziwego zdarzenia. Jednak gdy się nie ma co się lubi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 "Takiego w MM" producent nazywa Creative Audigy Surround 5.1 - 10-kilowa paczka z bardzo starannie zapakowana zawartoscia - Audigy w wersji box (oprogramownie, gra, kable) i Inspire 5300. Mam toto i jestem baaaardzo zadowolony :). Nawet na dziadku AWE64 gra b.dobrze (choc dziala jak Inspire 2.1). I nie 700 zl tylko 550 tylko nie w MM - trzeba miec te dojscia :twisted:. Pozdr... To powiedz gdzie mogę kupić ten zestaw za 550zł i jak on się dokładnie nazywa. Sama Audigi to ok.350 + głośniki 350 to 700zł, a jak mogę mieć za 550 to chętnie to kupię. dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...