dadek12 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Ja bym chciał nowego nieoryginalnego biosa pod moją mobo. Prosze kogos o pomoc. napiszcie tez co on daje nowego.pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 A ja Ciebie zmartwię i powiem Ci że nie ma takich biosów :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1980 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Ja bym chciał nowego nieoryginalnego biosa pod moją mobo. Prosze kogos o pomoc. napiszcie tez co on daje nowego.pozdrawiam 1554876[/snapback] NIe no koleś jestes wystrzałowy na maxa. Wchodzisz na forum i krzyczysz ja chciałbym. Kazdy chciałby a nie lepiej poszukać. JA np. chcialbym kaczke która znosi złote jajka. Facet trzeba było sie najpierw rozwinąć dopiero coś chcieć. PZodrawiam rozsądnych forumowiczów. :google: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadek12 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 to ok!! jest mozliwosc załatwienia gdzies biosa pod abita nf7-s2. jakiegos nieoryginalnego. Szukałem juz wszedzie ale nic nie znalazłem. chce troch kompa podkrecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Ale człowieku! Czytać nie potrafisz? Nie ma pod to "coś" nieoryginalnych biosów. I na tym [ciach!]ie nie podkręcisz. Jest temat poświęcony serii NF7 i tam się mogłeś zapytać! :mur: . Temat do zamknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...