Trendzik Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mam do was ogromną prośbe chcem kupić na dniach monitor uzbierałem już kase, ale teraz nie wiem jaki. Przeglądałem troche stron i najciekawsze mi się wydają te: Iiyama 17 cali lub Eizo 17 cali Jak myślicie który z nich będzie lepszy ?? Od monitora oczekuje: - dobre barwy i nasycenie kolorów. - obraz widoczny pod kątem - żeby nie było smużenia w grach (przeważnie do gier będzie używany) hmm więcej pomysłów nie mam na tą chwilę. Który z nich ??? A może jakieś alternatywne rozwiązanie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulcan Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ja bym spróbował jednak EIZO M1700, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 A nie lepiej brać Samsunga 173P+ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 no właśnie samsunga :) a jak nie chcesz samsunga to całkiem niezły jest też Lg 1740P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) EIZO zawsze robiło swietne monitorki :) LG to jakos niemam zaufania:/ zreszta z samsungami terz mieszane uczucia. Mozesz psozukac jeszcze cos od NEC lub Sony. A NEC chyba stworzył monitrki LCD własnie z przeznaczeniem dla graczy wiec mozesz troszke sie im przyjzec Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulcan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Tak Samsung 173P+ to chyba najciekawszy wybór :), też nie ufam Lg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 akurat w kwesti zaufania to lg chyba najlepiej stoi (bardzo dobra gwarancja) do tego mase ludzi je ma więc nie przesadzajmy, bo niektórzy wyrobili sobie opinie o marce na podstawie np ich cd-romów, ale i tak polecam tego Samsunga, wystarczy spojżeć na parametry, są bardzo dobre, do tego możecie poczytać o tym monitorze w topicu o nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...