Phuong Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Witam! obecnie mam ddr333 czy na moim lapie pojda ddr400? --i nie interesuje mnie czy odpala na 333 bo to wiem. mostek polnocny: Intel Alvisio i915PM FSB procka: 533Mhz aha i czy jest mozliwa praca w trybie dual na zwyklych ddr? Edytowane 20 Lipca 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 aha i czy jest mozliwa praca w trybie dual na zwyklych ddr? 1555007[/snapback] Tak. Ogolnie te zestawy dla dual channel to raczej marketing. A co do trybu pracy chyba pozostaje google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 szukalem,szukalem,szukalem i nic konkretnego nie znlazlem dlatego pytam kogos kto juz moze przerabial ten temat na swoim laptopie?,lub ma mozliwosc taka np: pracujac w jakims sklepie,serwisie itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Tutaj jest taka tabelka, tylko nie znam niemieckiego niestety - ale moze cos wyczytasz, zaraz wsadze to jeszcze w jakiegos babelfisha czy cos http://www.hardwareluxx.de/cms/artikel.php...ion=show&id=118 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) dzieki ale tez nic nie rozumiem... :sad: ,ale z tego co tam zobaczylem to chyba nie ma dual na ddr w chipsecie i915PM a przy ddr400 jest jakas gwiazdka-co ona znaczy? w szkole zawsze mialem angielski ale chyba znalazlem odp. na moje pytanie: http://indigo.intel.com/compare_cpu/showch...7&culture=en-US :cry: Edytowane 20 Lipca 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...