shakereq Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) mój problem polega na tym, że po otworzeniu wiersza poleceń, zamyka się on po 2 sec, tak samo gdy wpiszę w uruchom "cmd", w trybie awaryjnym zamyka się po +/- 15 sec, po restarcie komputera tak samo. proszę o pomoc. edit: sprawdziłem dyski skanerem on line mks'u i nortonem 2003 + uaktualnienia. Edytowane 19 Lipca 2005 przez shakereq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Czy w logach systemowych wyswietla sie jakis blad zwiazny z cmd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakereq Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Czy w logach systemowych wyswietla sie jakis blad zwiazny z cmd? 1555107[/snapback] gdzie znajdę logi systemu? (tak, wiem laik ze mnie) edit: jeśli chodzi o któryś z plików w C:\WINDOWS\system32\wbem\Logs to w żadnym z nich nie ma wpisu o błędzie (szukałem w ten sposób, że odpaliłem wiersz polecenia, zamknął się jak zwykle i próbowałem znaleźć wpis z godziną o której odpaliłem wiersz ostatnio). Edytowane 19 Lipca 2005 przez shakereq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 miałem ten sam objaw tylko że ja poryłem rejestry nie chciał się uruchomić ani cmd ,ani żadne inne polecenie zrobiłem formata to tylko godzinka :D :D :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakereq Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 tak, ale za dużo danych pojdzie sobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 miałem ten sam objaw tylko że ja poryłem rejestry nie chciał się uruchomić ani cmd ,ani żadne inne polecenie zrobiłem formata to tylko godzinka :D :D :D pozdrawiam 1555338[/snapback] Format jak by nie było jest najprostszym i czasami najszybszym sposobem na wszystkie problemy związane z działaniem Windowsa. Nie jest to rozwiązanie problemu, a jego obejście, gdyż nadal nie znamy jego przyczyny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...