dzidzi Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Wiem, że już troszke o tych aparatach zostało napisane ale mam możliwość zakupienia tylko któregoś z tych aparatów w dość dobrych cenach i nie wiem na którego się zdecydować. Najtaniej Z3 ciut drożej od Z5 ten H1 proszę o opinie zwłaszcza tego aparatu Sony. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Wpisz w wyszukiware Z3 a zobaczysz czy cos byla na jej temat pisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 A co z Kodakiem on nie ma AS i ciężko znaleźć testy z Z3. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 http://www.megapixel.net/reviews/minolta-z3/z3-gen.php http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/z3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Fajnie dużo faktycznie można poczytać o Minolcie ale chciałem jeszcze się dowiedzieć jak wypada na jej tle ten KODAK ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Fajnie fajnie a co z tym KODAKIEM?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Ja bym brał Minolte Z5. Ma stabilizator, jest tansza (mowie porównujac z nią Sonego), nośniki pamięci równierz są owiele tansze niż w przypadku Sony... a tak ogulnie to radze patrzeć na aparaty które mają stabilizatory ta funkcja sie b.czesto przydaje Edytowane 20 Lipca 2005 przez randomize Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Ja bym brał Minolte Z5. Ma stabilizator, jest tansza (mowie porównujac z nią Sonego), nośniki pamięci równierz są owiele tansze niż w przypadku Sony... a tak ogulnie to radze patrzeć na aparaty które mają stabilizatory ta funkcja sie b.czesto przydaje 1556851[/snapback] Jak grochem o sciane na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...