mechl!n Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 ath -> tło przypadkowe, nie moje :-). A kaptur zawsze się przyda ;-). Zaczynając nie miałem trenera- dostałem tylko rozpiskę ćwiczeń od właścicielki siłki. W miarę upływu czasu modyfikowałem ćwiczenia i wymyślałem nowe- nigdy nie ćwiczyłem w/g jakiegoś konkretnego planu (z Flexa czy M&F)- mam swój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Mam pytanie odnosnie szostki weidera - jesli tam jest napisane ze w ćwiczeniu 1 jedno powtorzenie to sklon raz do lewej i raz do prawej nogi razem, to w cwiczeniach, w ktorych trzeba robic sklony do obu nog naraz nalezy zrobic jako jedno powtorzenie 6 czy 12 sklonow ( do obu nog razem )? Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 w cwiczeniach do kazdej nogi naprzemian robi sie np. w pierwszym dniu 12 powtorzen a do nog zlaczonych 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mechlin Ładny tricek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Dzięki. Się ćwiczy, się ma :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 neonone1 - dokładnie, robisz 2x więcej powtórzeń :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Zacząłem od wczoraj robić ten trening Weidera i nieźle daje.Ładnie czuję jak mi sie mięśnie napinają,zobaczymy jaki będzie tego efekt:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 eheh ale sie ludzie żucili na ten trening Weidera , zresztą ja też :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) To ja moze o innej silowni :) Jezdze na rowerze troche wyczynowo zaczelem w pazdzierniku tamtego roku.I do tej pory nieraz jak ostro poskacze potrikuje to rano mam takie [ciach!]a zakwasy .Cale rece kaptury, motylki, plecy... tylko ze to wlasnie nie idzie na klatke :/ . Ale zauwazylem bardzo duze postepy odkad jezdze.Z tym mam dobrze bo jezdze srednio 5h dziennie czyli tak jakbym chodzil codziennie na silke :) .Widzieliscie nieraz na filmach jakie kolesie maja łapska od skakania na rowerze :blink: :blink: a klatka niczego sobie.Rower RLZ Pozdro Edytowane 23 Lipca 2005 przez malcolm28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 niekoniecznie od jeżdżenia na bike'u - mogą też chdozić an siłkę. Tak samo jak koszykarze w NBA - wyglądają na pakerów, i nie wyrobili tego tylko na aprkiecie zapewniam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) wlasnie tez tego weidera męcze :) ale cos czuje ze chyba zle to robie :) a chce sobie krate wyrobic :) nie ma co laski na to leca jak na plarze sie wyjdzie :) a na dysko tez często bluske zdejmuje zeby komus przypakować hehe to by krata sie przydała :) a takich zwykłych(półpełnych) brzuszków ile trzeba zrobic dziennie zeby mięsni oczywiscie nie spalić?? :) Edytowane 25 Lipca 2005 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 też robie jestem już po 6 dniu :D kiedy ćwiczycie rano czy wieczorem ?? bo ja po 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) hmmm 17 lat nieskonczone jeszcze... 9miesiecy chodzenia 2-3 razy na silownie... biceps 35 klatka 102 dalej nie wiem :P ale motylek i brzuszek jest wycwiczony :) waga 72kg :) Edytowane 26 Lipca 2005 przez kobus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 na dresów najlepsza jest Krav Maga. 1557239[/snapback] Na dresów najlepsze są szybkie nogi. To tak tylko nawiasem, żeby ktoś sobie za wiele nie pomyślał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.cox Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 16 stycznia będzie 10 lat od kiedy pierwszy raz podniosłem sztangę. Rekord życiowy to 8 x 140 kg na płaskiej i 175 w jednym podejściu.Trzy i pół centymetra brakowało aby obwód w bicepsie miał pół metra. ;) Koksy brałem i się tego nie wstydzę.Zanim zacząłem brać nieźle się obeznałem w temacie,aby chronić się przed skutkami ubocznymi.Teraz 2 lata już na czysto biceps 43 sztanga w jednym podejściu ponad 130kg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macius_1989 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 A tu nasz "kolega", ktorego zaprezentowal nam mechl!n http://www.damnfunnypictures.com/html/Seri...oid-Monkey.html PS w troche innej postaci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.cox Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Valentino olejowa karykatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 A tu nasz "kolega", ktorego zaprezentowal nam mechl!n 1566557[/snapback] No i rozpuknął się :-) . Można się było tego spodziewać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 hmm wiecie cos o nitrocos tam?? zamierzam sobie porzadny cykl walnac od pazdziernika cp + super mass hiteca l-glutamina i wlasnie ten nitro tylko nie wiem czy sie oplaca a jak juz naprawde nie bede mial co z kasa robic to wciagne cm2:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 No i rozpuknął się :-) . Można się było tego spodziewać... 1567428[/snapback] Brzydze się tym, można miećmieśnie ale nie do przesady. Tak na marginesie co to znaczy rozpuknął się , widzezę ma zszywane to co to on teraz nie mam mieśni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Brzydze się tym, można miećmieśnie ale nie do przesady. Tak na marginesie co to znaczy rozpuknął się , widzezę ma zszywane to co to on teraz nie mam mieśni :D 1568218[/snapback] Tzn. że mu "wybuchły" :) Poprostu były za duże i pękły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 skora nie zmiecila miesnia O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 długo przed wojskiem : łapa - 39 - 40 klatka - 112 klatka płaska seria -> 90 kg kaltka płaska rekord -> 110 kg waga 78 kg wzrost 176 cm w trakcie wojska : duże spadki :-| po wyjściu wznawiam trening Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 to uwierz jestem na drugim dniu i jest ostro 1555742[/snapback] mam zamiar zrobic ten cykl, ale 1 i 2 cwiczenie wogole do mnie nie trafia, co tam trzeba zrobic? wogole z tych rysunkow tego nie widze, pomozecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 no robisz spięcie, a rękami łapiesz nogi.... jestem na 27 dniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 no robisz spięcie, a rękami łapiesz nogi.... jestem na 27 dniu :D 1568636[/snapback] I jak są jakieś efekty? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 wiek: w grudniu 18 176cm/73kg bic-33 klatka-93 max (1 raz na plaskiej) sprawdzany w styczniu - 80kg staż-4 misiace (zaczalem w polowie grudnia potem pare przerw) odzywki: od 13 dni Thermo Speed + Tauryna + Omega 3 no i oczywiscie witaminki trening: 3x w tyg. + po silowni 40 min biegania + rano brzuch w dni treningowe o Nitrobolonie i Xpandzie moge wam cos poweidziec za miesiac bo 2 kolegow zaczelo brac koksu nie bralem i nie mam zamiaru. efekty owszem mocne ale jak mysle ze ma mnie bolec serce (znam juz pare takich sytuacji) to wole poczekac dluzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 I jak są jakieś efekty? :) 1569313[/snapback] Spore :) ale nie chce chwalić dnia przed zachodem słońca - planu nie skończę bo 8 sierpnia wyjeżdżam na obóz. Ale 7 sierpnia zarzuce fotki jak brzuch wygląda po prawie skończonym planie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Spore :) ale nie chce chwalić dnia przed zachodem słońca - planu nie skończę bo 8 sierpnia wyjeżdżam na obóz. Ale 7 sierpnia zarzuce fotki jak brzuch wygląda po prawie skończonym planie ;] 1569469[/snapback] Przepraszam a w czym obóz przeszkadza? ;) Przecież możesz tam kontynuować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 HEJKA WSZYSTKIM !!! qrde czytajac wczesniejsze posty, hehe twierdze ze kazdy chce miec tzw. kratke ;)) aż chyba sam spróbuje :) , ale nie o tym mam 23 lata waze 80 Kg, przy 186cm wzr, i chce przytyć prtzynajmiej troszku, codziennie niemal ćwicze w domu rano i wieczorem , ale są to ćwiczenia proste typu pompki, podnoszenie ciężarków, po pare serii itd, oprócz tego codziennie mykamy w kosza , na osiedlu, jedynie rzezba sie wyrabia ale z tyciem i przytyciem mam ogromne problemy hehehe, próbowałem juz wiele odżywek typu geiner itd, ale nic ...nie dawały, Moze ktos z was ma podobny problem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...