Flo3 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 jaka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 cene jednak zapłacił wysoką :( 1601224[/snapback] Możesz powiedzieć jaką. Ja tak na marginesie powiem , nie czwicze na siłowni i nic z tych rzeczy , ale cholernie się obzeram po nocy :mur: :mur: :mur: . Pamiętam siebie 2 lata temu nie miałem brzucha takiego dużego ( teraz taki straszny nie jest) ale widać mój tłuszcz i lekko z boku roztępy. musze cosz tym zrobić ale moje zaparcie jest takie że mówie sobei że nie będe jadł na noc i dalej jesm , ale musze naprawde ostro spróbowąć , cosw tym jest co napisałeś. Aczkolwiek podziwiam ludzi o sportowej sylwetce ale bez przesady z tymi pakerami na różnych dopingach, nie mówie o wszystkich. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 No to ja coś dopiszę :D No cóż: waga 130kg wzrost 182cm klatka 140 i jeszcze kilka cm bicepsa nie mierzyłem Siłkę trenuję amatorsko bez żadnej specjalnej diety, czasem 1 czasem 2 razy w tygodniu po 3 godziny. na sztange biorę 80 kg i zwykle robię 12 serii po 12 powtórzeń, raczej nie idę w rekordy Na wiosła(plecy) biorę całego atlasa (jakieś 120kg) i mi mało, na nogi z przysiadu też całego (chyba powyżej 150 kg) i podskakuję, ale bolą kolana potem ;) klatkę rozpinam na atlasiku przy 80 kg obciążenia. A brzuch i tak mam piwny, ale się nie poddaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Co jak, to do mnie ? Najlepsze jest, że suplementy trzeba sprowadzać do Polski (bo nasz kochany Instytut Żywności i Żywienia dopuszcza śmieszne dawki.) A o tym trzeba mówić bo czuje sie fachowcem w tym temacie, gdybym wiedział o tym 7 lat temu nie miałbym rozstępów i nikt by mnie nie przezywał od koksiarzy, chociaż nigdy tego nie dotknąłem, tak samo jak papierosów. Np. W polsce Vitaminy C dopuszcza się tylko w dawkach 30-50 mg (buhaha). Ja z USA mam 250mg w jednej tabletce do tego dołączony magnez i wyciąg z Aceroli, na co nasi szacowni uczeni nie mogli zrozumieć (a były badania, przeprowadzone na rozpuszczanie i działanie we krwi, szczęka opada). A dlaczego mamy magnez, ano dlatego, że lepiej się wtedy witamina C przyswaja, ale o tym też nikt nie pisze. Mamy teraz przepaść między sportowacami polskimi którzy borykają się z kontuzjami a USA, lub kulturystami, potem mówią, że stoją i muszą koksy brac a to jest nie tak. Trzeba wiedzieć co brać i kiedy brać. Jeśli ktoś magnez wexmie rano to będzie działało na zwolnienie przemiany materi, a jeśli po poludniu to organizm weźmie to co musi i reszte odłoży. Tutaj daje wyciąg z etykiety amerykańskiej: Nie chce wspominać o walce farmaceutyki a produktami naturalnymi. Bo jedno od drugiego się rózni i to bardzo czym np. wchłanianiem i czasem działania. Magnez syntetyczny jest witaminą która sie najlepiej wchłania z syntetyków 15% z x mg się wchłania po 30 minutach. Naturalny magnez 95% z x mg. Eee szkoda gadać łatwo jest policzyć ile trzeba wchłonąć chemi, żeby zadziała tak jak nautral. Ale ludzie nie lubią przepłacać a oszukują sie sami. Nie kupujcie w każdym bądź razie produktów z Apteki które piszą, że są witaminami, bo nic wam nie dadzą poza Placebo. Dam wam wyciąg: A co do BENITO, za dużo ważysz. Dla ciebie tylko ćwiczenia Aerobowe plus seryjki 3x15 na siłce, steper, rowerek, bieganie. Ogólnie walka z wagą. To aż niebezpieczne. Wiem, że może jesteś Stronghman, ale oni sami mówią, że za dużo warzą. Mój kolega ma wzrost taki jak ja 182, ważył 110 kg, teraz waży ładne 70kg ( rok siłowni i diety plus pomagającu mu dziewczyna i my kumple). Teraz zaczął prawdziwy trening ). Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) No to ja coś dopiszę :D No cóż: waga 130kg wzrost 182cm klatka 140 i jeszcze kilka cm bicepsa nie mierzyłem Siłkę trenuję amatorsko bez żadnej specjalnej diety, czasem 1 czasem 2 razy w tygodniu po 3 godziny. na sztange biorę 80 kg i zwykle robię 12 serii po 12 powtórzeń, raczej nie idę w rekordy Na wiosła(plecy) biorę całego atlasa (jakieś 120kg) i mi mało, na nogi z przysiadu też całego (chyba powyżej 150 kg) i podskakuję, ale bolą kolana potem ;) klatkę rozpinam na atlasiku przy 80 kg obciążenia. A brzuch i tak mam piwny, ale się nie poddaje ;) 1601307[/snapback] chlopie na co cwiczysz ? na spalanie miesni klatki piersiowej ? :mur: Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez _ares Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) tak se czytam i se mysle ze moze se tez ten trening na brzuch machne .. ;] tyle ze ja niezbyt standardowo spie i zadko mam czas na jedzenie wiec jem duzo za jednym zamachem .. mam cos kol 184-185 waze 85kg w klacie mam 110 w bicepsie nie mam pojecia .. zdaje sie ze kolo 37 ledwo .. cwicze sobie amatorsko w domu .. mam hantle i robie pompeczki i brzuszki.. fot jakis sensownym bez koszulki nie mam .. jedno sie znalazlo ale z przed 3-4 miechow bo jeszcze dlugie baty i brode na nich mialem :) niedosc ze zarosniety "front" mam to jakas taka mam budowe ze ciezko dobra rzezbe mi zrobic.. a biegac czy cos zabardzo nie mam gdzie i jak bo mam astme... moim celem bylo glownie nie wygladac na astmatyka i to chyba osiągnełem zle chyba nie jest .. ale cos by sie zdalo z rzezba zrobic .. bo masy to wiecej nie chce bo juz mi niektore kolezanki mowia ze jestem "telewizor" :) Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 na sztange biorę 80 kg i zwykle robię 12 serii po 12 powtórzeń, raczej nie idę w rekordy 1601307[/snapback] powiedz że to pomyłka (literówka) bo jak nie to spytaj kolegów z siłowni co robisz źle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 chlopie na co cwiczysz ? na spalanie miesni klatki piersiowej ? :mur: 1601346[/snapback] Wyjdź i po co takie teksty :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 po to żeby uświadomić że robi bezsensowne powtórzenia... ale mam nadzieje że to tylko błąd w druku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Wyjdź i po co takie teksty :mur: :mur: 1601508[/snapback] to zapoznaj sie z podstawowymi zasadami treningu albo chociaz treningu klatki piersiowej to sie dowiesz po co takie texty, jak narazie widac ze nie masz o tym pojeciaa a sie niepotrzebnie udzielasz... taki trening nie sluzy niczemu innemu jak tylko przemeczeniu i spaleniu miesni klatki piersiowej... Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez _ares Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Wiesz co widzę. Przedtem miałem problemy z kondycją. Niedawno obsługiwałem przeprowadzkę, gdzie trzeba było się sporo nalatać z cięzarami po schodach (4piętro stare budownictwo) , gdzie moi qmple wymiękli po 2 godzinach tam ja zap..łem aż miło. Po prostu wydolnośc i wytrzymałość się zwiększyła i to naprawdę baardzo. A spalać mam co, sadła mam aż nadto ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Na wiosła(plecy) biorę całego atlasa (jakieś 120kg) i mi mało, na nogi z przysiadu też całego (chyba powyżej 150 kg) i podskakuję, ale bolą kolana potem ;)Fajnie, jak sie ma silna wole aby cwiczyc, poprawic kondycje i zrzucic troche zbednych kg. Ale czesto mozna tez sie nabawic problemow. Jestem przekonany, ze w przyszlosci (niewiadomo jak odleglej) bedziesz mial spore problemy ze stawami, jesli wciaz zamierzasz sobie podskakiwac z ciezarami. Powinienes sobie zdac, jakie to obciazenia dla stawow- sadze ze jeszcze wieksze niz przy wszelkich treningach skocznowswiowych typu Super Dunks, itd... Lepiej to przemysl. Bo skutki mozesz miec naprawde bolesne jesli chodzi o kolana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Eeee... przecież na coś trzeba umrzeć ;-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Przecież nie robię tego cały czas :D hehe. Z ćwiczenia nóg już zrezygnowałem poza rowerem. Lubię sobie pojeździć po lesie. Raz miałem taki fajny wypadek, że z dużą prędkością z górki wmontowałem się na wyschnięte koleiny po traktorze i przytuliłem drzewo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Eeee... przecież na coś trzeba umrzeć ;-) . 1601884[/snapback] Heh, niby tak :) Ale po co przed smiercia dlugi czas meczyc sie i miec problemy chociazby z bieganiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 W takim razie umrę w mękach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 qfa :o:O ale łapa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) qfa :o:O ale łapa 1602510[/snapback] ładne aktony i triceps :) Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Cwicze juz sporo nawet ne wiem ile.... Jesli chodzi o wymiary to sie nie mierzylem ale przytylo mi sie troche ale za malo lece teraz na kreatynie, pozadnej dawce carbo i na mega mass-ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 a czy sa jakies treningi na klatke oparte na samych pompkach???( bo sztangli nie mam :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 a czy sa jakies treningi na klatke oparte na samych pompkach???( bo sztangli nie mam :( ) 1603480[/snapback] witaj, to może pomóc http://www.kulturystyka.pl/atlas/ u dołu strony znajduje się trening domatora i jest nieco o pompkach: (różne rodzaje na różne partie mięśni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 a czy sa jakies treningi na klatke oparte na samych pompkach???( bo sztangli nie mam :( ) 1603480[/snapback] rece blisko siebie a nie szeroko ... nogi szeroko (cobys sie nie wywalił) i naparzasz ;] .. musisz tylko skupiac sie na tym zeby klata sie podnosic a nie glownie rekami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 wzrost 182 cm waga 80 kg klata 104 ławeczka 80 kg trochę się dziwię że tylko tyle ale 70 kg mogę podnosic kilka seri po kilkadziesiat powtorzen i sie nie mecze robię pompki przed snem 5x50 (ok 3 miesiecy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 co do rozstepow http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura....ils&itemid=8938 kupilem te "cudo" podobno najlepszy preparat na takie rzeczy W Polsce jest bardzo drogi kosztuje 177 ml 700zl (ja kupilem w stanach za 106$) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 robię pompki przed snem 5x50 (ok 3 miesiecy)IMHO to nie najlepszy pomysł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 możesz napisać dlaczego nie najlepszy pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 co do rozstepow 1618305[/snapback] I jak to działa? Też mam niestety rozstępy na rękach :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Lekki Ot Znacie jakieś fajne strony ze zdjeciami kulturystów i pań :rolleyes: także :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ja właśnie wróciłem z siłki :) i dziś pobiłem swój rekord :) wziąłem 65 kg na barki :twisted: (żeby nie było - dla mnie priorytet to barki i najszersze grzbietu - przymierzam się do trenowania boksu) a tak btw - chodzicie an siłkę z kolega czy sami?? i czy u Was na siłce też cały czas radiostacja leci ? :D 1557004[/snapback] tylko nie przesadz -.- bo w boksie liczy sie szbykosc i technika [; a mniej kto jak napakowany jest ;p zbyt duzy przyrost masy miesniowej sprawi ze wolniejszy bedziesz :-) boks fajny sport :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...