_ares Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 lol? moze mi wyjasnisz w ktorym miejscu robie blad? pozatym jestem tylko czlowiekiem i cwiczee zaledwie pol roku wiec to normalne ze sie myle ale troche teorii znam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ja znam juz ciut teorii ale i praktyki duzo sie przewinelo. Powiem tak. Masz problem z kolanami, stawami, sciegnami daj sobie spokoj z cwiczeniami na mase i stosuj raczej diete. No chyba ze prowadzisz siedzacy tryb zycia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 nog nie moge cwiczyc bo wrastaja mi sie paznokcie w obu nogach mialem juz 2x zrywane wiec nie jest kolorowo, staram sie raz na 2tyg zrobic podstawowe cwiczenia na uda i lydki ale bez przesady, koniec of topa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Fajny temat :) ja jestem wybitnym patyczakiem czyli mam tylko tyle miesni zeby sie poruszac :) Temat jest dlugi to moze ktos opisac w duzym skrocie na co cwiczenia i jakie dla konkretnej grupy ? ktos mowil o wytrzymalosci a inny o masie jeszcze przewinelo mi sie slowo zwinnosc czy jakis inny synonim szybkosci miesni. Sory za replay no ale 7 stron to ponad 4 godziny czytania. BTW to skoro jestem patyczakiem zero miesni zero tluszczu to jak zaczac nabieranie sily bez wyglądania jak kafar (czyli chce miec wyrazne miesnie bez nadmiernych plaszczyzn :) ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Właśnie wróciłem z siłki... i taka dygresyjka mi się nasunęła- siłownia/kulturystyka to wakacyjna moda. W wakacje nie można się było dopchać do jakiegoś "hankla" tyle było "młodych wilczków". Dziś- byłem sam. 1.5 godz... i tylko słychać było panienki przychodzące i wychodzące z solarium... Ja wiem- szkoła. Niby dobra wymówka... ale czy aby napewno. A tak sobie napisałem posta... ot takie przemyślenia zmęczonego człowieka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 szczerze to tak sie raczej nie da :) jak chcesz zajebiscie wygladac to najpierw musisz byc ABS a potem spalac to treningiem na rzezbe... inaczej bedziesz sie rzezbil ale to bedzie wygladalo raczej odrazajaco niz fajnie :) bedziesz mial malutka klatke dobrze zarysowana na tle wystajacych zeber :D albo mal biceps i triceps dobrze zarysowane na tle chudej jak patyk reki :> dlatego zeby wygladac jak model z reklamy najpierw musisz rozpoczac trening masowy i praktykowac go przez dosc dlugi czas a dopiero potem pracowac nad definicja poszczegolnych miesni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Wszystko zalezy od organizmu. Ja jak trenowalem siate doszlo mi 5KG na samych barkach i plecach. Bez zadnych diet, sterydow i innego gowna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 szczerze to tak sie raczej nie da :) jak chcesz zajebiscie wygladac to najpierw musisz byc ABS a potem spalac to treningiem na rzezbe... inaczej bedziesz sie rzezbil ale to bedzie wygladalo raczej odrazajaco niz fajnie :) bedziesz mial malutka klatke dobrze zarysowana na tle wystajacych zeber :D albo mal biceps i triceps dobrze zarysowane na tle chudej jak patyk reki :> dlatego zeby wygladac jak model z reklamy najpierw musisz rozpoczac trening masowy i praktykowac go przez dosc dlugi czas a dopiero potem pracowac nad definicja poszczegolnych miesni... 1673540[/snapback] No to fajnie -_- jak jem mega tluste pizze itp przez tydzien to nic tluszczu mi nie dochodzi a moze nawet ubywa a na dwor nawet nie wyjze czy cos, do kibla skikam raz na tydzien :) a czym sie roznie trening na mase od takiego na siłę ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 to ze na siłe robisz mniej powtorzen, wieksze ciezary, na mase/rzezbe wiecej powtorzez, lzejsze ciezary, szybciej wykonywane cwiczenia, mniejsze przerwy miedzy nimi tylko jeszcze sie na dietasch nie umie połapac nie wiem czy brac białkowa czy weglowodanową chodzi mi ozrzucenie masy tłuszczowej, tzn trening na rzeźbe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 hmmm trening na rzezbe <> zrzucaniu tluszczu! to sa 2 oddzielne pojecia i raczej nie nalezy ich laczyc :D trening na rzezbe jest dla osob z duza masa ale miesniowa nie tluszczowa, bo nie wiem co chcesz nim podkreslic jesli jak domniemam jestes zatluszczony i nie masz masy miesniowej (albo ci sie wydaje ze masz pod tluszczowaj:)) na zrzucenie tluszczu jest dieta tzw. redukcyjna poszukaj o niej na forach o tej tematyce napewno jakas znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 tzn mase miesniowa mam, ale mozna powiedziec ze jest zakryta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 jonathan nie mam siły do Ciebie. Dla ciebie pewnie kazda odrzywka czy suplement to jakies koksy i [ciach!]o. Jak by tak było to czegos takiego nie było by w sprzedazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Nogi też ćwiczę... przysiady ze sztangą 12x50,60,70kg, wypychanie na maszynie 12x80,90,100kg i inne. Zastanawiam się jakie odżywki na siłę tak do 200zł. Gdy już zacznę cykl to dawać większe ciężary, a robić mniej powtórzeń? Ale chyba poćwiczę jeszcze z miesiąc-dwa i dopiero zacznę cykl na siłę... zna ktoś jakąś dobrą dietę przy takim rodzaju treningu? Na siłownię chodzę dopiero 3 miesiące. Edytowane 28 Września 2005 przez M3Sj4sH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Dobra ale tak serio smieszny jest widok kolesia ktory ma wiecej w lapie niz w udzie [; Parodia jakas. Johny Bravo Nie mam czasu teraz trenowac. Obwodami nie mam sie co chwalic w tej chwili. Ale jak ladowalem to bylo niezle 187cm 88kg kark 43 biceps 38 przedramie 36 klata 98 pas 74 udo 64 lydka 44 1672967[/snapback] * jak???? gdzie miejsca na drugą noge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Pewnie pisał z pamięci ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 No Chaosik taka lipa byla Spodni brak na miare :P qbass nie kazda odrzywka. Tylko bezsensem dla mnie jest faszerowanie sie chemia skoro mozna zrobic to naturalnie. Tylko do tego trzeba zaparcia i cierpliwosci. Wszelkie badziewia sa dla leniuchow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Nogi też ćwiczę... przysiady ze sztangą 12x50,60,70kg, wypychanie na maszynie 12x80,90,100kg i inne. Zastanawiam się jakie odżywki na siłę tak do 200zł. Gdy już zacznę cykl to dawać większe ciężary, a robić mniej powtórzeń? Ale chyba poćwiczę jeszcze z miesiąc-dwa i dopiero zacznę cykl na siłę... zna ktoś jakąś dobrą dietę przy takim rodzaju treningu? Na siłownię chodzę dopiero 3 miesiące. 1673835[/snapback] Na Sile sie robi metoda progresywna, 4 serie, na kazdej zwiekszone obciazenie. Zaczynasz 12x potem 10x 8x i 6x konczysz - trzeba to dostosowac do swoich mozliwosci, przy ostatniej moze ci ktos pomoc. Jak chcesz diete to kuknij na sfd.pl (6 posilkow dziennie, dopasowana do twojej budowy ciala i metabolizmu, na sfd bardzo fajne arty sa na ten temat.) Jak dieta zapewniasz sobie dziennie zapotrzebowanie na skladniki odzywcze to zadne kreatyny, bialka juz ne sa potrzebne (chyba ze chcesz miec fajne rozstepy od zaszybkiego przyrostu masy miesniowej) ps. Mechl!n: tez to zauwazylem :P na wakacjach robilo sie to samo cwiczenie z 4 kolesiami, od wrzesnia pusta silka. lol Edytowane 29 Września 2005 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) No Chaosik taka lipa byla Spodni brak na miare :P qbass nie kazda odrzywka. Tylko bezsensem dla mnie jest faszerowanie sie chemia skoro mozna zrobic to naturalnie. Tylko do tego trzeba zaparcia i cierpliwosci. Wszelkie badziewia sa dla leniuchow 1674522[/snapback] nie no jon .... nie prosiłem o to jeszcze zadnego mezczyzny .. ale .. daj fote w slipach :P .. bo se tego nie wyobrażam Edytowane 29 Września 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Ostatnio jak trenuje miesien piwny proporcja ta zanikla Chcesz zobaczyc moje nozki fetyszu jeden?? :> PS Nienawidze slipek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) Sojaprotein 90% 850tab ->Kreatyna Naturell 2cykle-> WPC 80% 1,5kg -> Protein 80% OxyGen ->Kreatyna OxyGen Monohydrat 1cykl->Whey Mass Gain 3kg HiTec -> HMB. +Dieta. Ćwicze 6 miesięcy, potym okresie przyrost masy ciała to ~17kg. wzrost ->180cm waga ->80kg klata ->107 cm biceps -> 37 cm Brak rozstępów i powikłań zdrowotnych, jeszcze lepiej się czuje niz przed trenowaniem. Ławeczka - 85kg (~90kg na upartego :wink: ) Modlitewnik - 40kg (~45 na upartego :wink: ) Edytowane 30 Września 2005 przez Smol__ar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Ostatnio jak trenuje miesien piwny proporcja ta zanikla Chcesz zobaczyc moje nozki fetyszu jeden?? :> PS Nienawidze slipek 1675873[/snapback] nie no jon .. ale uda musisz nadal miec takie [ciach!]ne :P pokaz pokaz :P PS: hyhy .. ja tyz chodze w boxachh :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Smol__ar niezle niezle ale 17kg sorry ale niewierze ! ! ! ja koncze cykl kredki kupilem sobie 5kg gainera 1 vitala zeby trzymac diete i carbo ogolnie jestem bardzo zadowolony mam nadzieje ze do 5-6kg dociagne :) sila + 15kg wyciskanie na lawce 85kg :) na upartego 90 przed 70 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) No Chaosik taka lipa byla Spodni brak na miare :P qbass nie kazda odrzywka. Tylko bezsensem dla mnie jest faszerowanie sie chemia skoro mozna zrobic to naturalnie. Tylko do tego trzeba zaparcia i cierpliwosci. Wszelkie badziewia sa dla leniuchow 1674522[/snapback] Tam od razu dla leniuchow. Po prostu stosuje sie je jak nie ma innych mozliwosci, np: rano trening, pozniej uczelnie, po tym jesz jakis obiad w barze mlecznym i po jakims czasie znowu na tren. To jak mam uzupelnic wszystko szybko i sprawnie, nie zabierajc ze soba 1/4 lodowki i przygotowujac to godzine czasu? A tak bidonik z weglowodanami prostymi, troche kreatynki, rozrobiony gainerek i do tego bialeczko na chudym mleczku i jakos sie czlowiek kreci, a przygotowanie tego to 10min. edit Poza tym na troche wyzszym poziomie treningu bez odzywek nie dasz rady. A na takie gibanie sie na silowni to mozna sobie jajka jesc i styknie. Edytowane 30 Września 2005 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Właśnie wróciłem z siłki... i taka dygresyjka mi się nasunęła- siłownia/kulturystyka to wakacyjna moda. W wakacje nie można się było dopchać do jakiegoś "hankla" tyle było "młodych wilczków". Dziś- byłem sam. 1.5 godz... i tylko słychać było panienki przychodzące i wychodzące z solarium... Ja wiem- szkoła. Niby dobra wymówka... ale czy aby napewno. A tak sobie napisałem posta... ot takie przemyślenia zmęczonego człowieka... 1673533[/snapback] Aj.. uogólniasz.. :> Kazda jednostka ma inaczej.. Jezeli 5km na silownie co razem z treningiem wychodzi Ci jakies 3godz... Wracasz a jutro buda.. I zaskoczenie.. ;] Inna sytuacja jest w wypadku osoby z samochodem czy blizsza silownia.. Natomiast wakacje - nieograniczona ilosc czasu to nie martwi sie czlowiek o jutrzejszy test.. ;] BTW, panowie powiedzcie mi jakies cwiczenia na pośladki.. ;] Najlepiej w domowych warunkach.. Trza dać nacieszyc sie pannia ze szkoly.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Na posladki?? :lol2: No to prosze; wiesz jak pieski robia siusiu? To robisz tak jak one, na kleczkach, podnosisz noge jak do siusiu i wytrzymujesz, powtarzasz... A jak juz bedziesz mial posladki jak Sindy Crołford, to do podnoszenia nozki dodajesz jej wyprost, i wytrzymuesz, i powtarzasz... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Na posladki?? :lol2: No to prosze; wiesz jak pieski robia siusiu? To robisz tak jak one, na kleczkach, podnosisz noge jak do siusiu i wytrzymujesz, powtarzasz... A jak juz bedziesz mial posladki jak Sindy Crołford, to do podnoszenia nozki dodajesz jej wyprost, i wytrzymuesz, i powtarzasz... Pozdrawiam. 1676360[/snapback] I o taka odpowiedz mi chodzilo.. Thx ;] Żelazne Pośladki cz.I nadchodzą.. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Uwazaj tylko jak bedziesz robil to cwiczenie, zeby nikt Cie nie nakryl. Wyglada co najmniej dwuznacznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) A ja nie do końca się zgodzę, ja chodziłem na siłkę zimą i po południu/wieczorem było sporo ludzi. ;) Chyba kwestia lokalizacji. Edytowane 30 Września 2005 przez mikaelus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 omg bylem bylem dzis na silce po wakacyjnej przerwie przeez wakacje ) ciwiczen... i jak przed wakacjami smigalem 70 na klatke to teraz zaladowalem 50 i zrobilem 3x6 powt. i rąk nie czuje masakra, czas wrocic do ciwczen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 No to jutro będą kwachy :-) . Dobre zakwasy nie są złe! Przynajmniej czuje się, że ma się tego muskuła! Przy kwachach na cycku dziwnie schodzi się ze schodów- cycki dyndają jak u kobiety ;-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...