dj-west Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Piratez klasa :) chyba Daro musi uznac wyzszosc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 oj Piratez :D plecy na tym zdjęciu to zajebiście wyglądają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Chaos: ja to nie robie dla niego:) mialem zdjecia pod koniec cyklu zapodac:) do tego chcialem pokazac co potrafia amerykanskie odzywki i suple:> dwa miechy temu wygladalem jak flak:) z tluszczem niedlugo cyfrowa porobie bo z telefononu to kiepsko widac:) Edytowane 17 Listopada 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 "Pirarez" jakie stosujesz odżywki ? nazwa ? i powiedz mi kiedy je stosujesz tzn ? chodzi mi czy przed treningiem po treningu ? itd ? (ile razy w ciągu dnia)hehehe i oczywisćie co oprócz odżywek ? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 clout xpand 2x volu mass 5.0 cykl cos kolo 600zl starcza na 50 dni do tego solidny trening i min 10h snu:> diety nie mam. Jem wszystko w podwojnych ilosciach;] PS odzywki kupisz www.suple.us przy rejestracji w polu gdzie dajesz kto ci polecil sklep wpisz "Piratez" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 dzięks BROŁ !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) Witam, ja też coś dodam od siebie: wiek: 16lat waga: 60kg wzrost: 171cm staż: rok biceps: 33 rekord (wyciskanie na płaskiej): 70kg odzywki(białko) biorę od 2 miechów klata: ??? fota Edytowane 18 Listopada 2005 przez Kagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 ladna rzezba :) ale suchoooo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) ladna rzezba :) ale suchoooo :Dheh.... nie bój nic, za niedługo kupuje jakies białko(bo to sie powoli kończy)+nitrobolon II i do roboty bo ostatnio sie obijam :lol: Edytowane 18 Listopada 2005 przez Kagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 no tylko chudziutki strasznie jesteś ,ale jak na ten wiek, naprawde nieżle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) no tylko chudziutki strasznie jesteś ,ale jak na ten wiek, naprawde nieżleBez przesady, widziałem chudszych :D . Wystarczy odpowiednia dieta, odzywki i mysle, że przybęde na wadze dość szybko :) 70kg masy by mi wystarczyło :lol: pozdro Edytowane 18 Listopada 2005 przez Kagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 nie no ja też widziałem chudszych, ale wiesz o co mi idze :D a z tą masą powiem ci tyle, będziesz chciał więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 spoko ma dopiero 16 lat:) jego organizm jeszcze rosnie wzwyz a nie na szerokosc:) niedlugo przybierze na masie samoistnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Bez przesady, widziałem chudszych :D . Wystarczy odpowiednia dieta, odzywki i mysle, że przybęde na wadze dość szybko :) 70kg masy by mi wystarczyło :lol: pozdro e no .. nie badz leszcz.. facet ma wazyc miedz 80 a 90 .. :) zeby przy wietrze sie nie przewracal i jeszcze lubą od wiatru osłonił :P p.s: Ja na razie pożuciłem siłownie na rzecz innych cwiczen.. jakich? hmm takich ;] kupilem wlasnie pare dni temu (sroda) i musze sie nacieszyc :D Edytowane 19 Listopada 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 70kg masy by mi wystarczyło :lol:Zobaczymy :> mi też sie wydawało że 80kg styknie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 e no .. nie badz leszcz.. facet ma wazyc miedz 80 a 90 .. :) zeby przy wietrze sie nie przewracal i jeszcze lubą od wiatru osłonił :P Źle mnie zrozumiałeś :D chodzi mi o to żebym w tym wieku 70kg ważył..... tak wogóle to chcialbym ze 100kg ważyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 70 kg moze byc troche mało tAK do 73 dobij:) nie bierz jeszcze anabolików i tych innych rzeczy .Ja na zaykłej diecie przytyłem 10 kg tzn dużo sexu dużó jedzenia pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Rob187 -> podpis masz ciekawy- zwłaszcza ostatnie pięć linijek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 A ja ułożyłem diętę i pytam czy jest ok? Śniadanie: Płatki owsiane lub ryżowe + jogurt 450 g +bułki Do szkoły 4 bułki z serem i pomidorem Obiad: Makaron lub ryż + sos boloneze, gulasz, ruskie pierogi, piersi z kurczaka, ryby (zależy co którego dnia) Przed siłownią koktajl białkowy: 250 ml mleka, 4 jajka, cukier, kakao Po siłowni koktajl białkowy + jogurt 450 g, 15 min po tym kanapki Kolacja: twaróg, jajka, tuńczyk, kanapki z serem To taki podstawowy schemat, wszystko można urozmaicić sobie. Czy dobrze wszystko ułożyłem? Chcę przytyć i to znacznie ale zależy mi na masie a nie na tłuszczu ;] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Ciekawa sprawa jest odnośnie mleka moja siostra co jest na studiach medycznych twierdzi że mleko nie jest wskazane w dużych ilościach jak sie uprawia kulturystyke ja np w moich koktailach daje znikome ilosci mleka w granicach 3 łyzek! a tak to 3 białka z jajek jedno żółtko płatki owsiane 3 łyżki i kakao lub kawa rozpuszczalna zależnie od pogody i nastroju ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Ciekawa sprawa jest odnośnie mleka moja siostra co jest na studiach medycznych twierdzi że mleko nie jest wskazane w dużych ilościach jak sie uprawia kulturystyke ja np w moich koktailach daje znikome ilosci mleka w granicach 3 łyzek! a tak to 3 białka z jajek jedno żółtko płatki owsiane 3 łyżki i kakao lub kawa rozpuszczalna zależnie od pogody i nastroju ;) jasne że mleka unikać, nawet odzywki rozrabiajcie w wodzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Odżywek narazie nie biorę, na kreatynę za wcześnie a na masę wolę własną dietę. Czyli ten koktajl białkowy lepiej zastąpić tym co napisał Rob187? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 najlepiej przetestuj na sobie mi dał 4 kg tylko pamiętaj by to zmiksowac mikserem ;) Osobiście mam pytanko czy urządzenia tego typu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71419582 coś dają coś na rzeźbe brzucha bo ja osobiscie nienawidze ćwiczeń na te partie mięsni ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 A nie lepsza 6 weidera? To dopiero daje kopa, te 4 kg to w jakim czasie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 3 tygodnie .po 6 wiedrea miałem całe plecy poździerane :oops: nie mówiąc już o rozstępach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) No to wypróbuję Twój koktajl, bo Ty jesteś 2 cm niższy, ważysz 84 kg. Ja mam 189 cm i waże niecałe 70 :/ P>S> Możesz mi napisać pełne proporcje koktajlu? Edytowane 19 Listopada 2005 przez Nuklear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 od wczoraj zaczołem thermala wpieprzać, moje spostrzeżenia: nie brać na noc, poszełem spać o 2 w nocy, obudziłem sie o 6 i nie byłem w ogóle zmęcozny, dziwne? dużo wydajniejszym sie jest podczas treningu ale ogólnie ok za tydzień sprawdze, czy to coś z wagą dąło biore to tak 30min przed śniadaniem, 30 przed obiadem, i 30minut przed treningiem( nie wiem czy nie powinienem brać po treningu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Thermala bralem, ale to pocenie mi przeszkadza.. chodze do szkoły.. bywam miedzy ludzmi.. co innego piatek, sobota do wieczora, niedziela.. ale przeciez powinno sie brac cały czas. Jakas rada? Moje spostrzezenia po uzywaniu: - lepiej sie cwiczy + - nie chce sie spac (zdarzalo mi sie brac na noc, kiedy mialem sie uczyc, po popiciu kawą dostawalem kopa do rana) + - bardzo zwiekszone pocenie.. to na - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 jak to daje coś na niesenność to terz tego spróbuje :) a efektem ubocznym je :lol: st smrodekwięc jakos będzie trzeba temu zaradzić nawiązanie to wczesniejszego posta najbarziej człowiek jest wydajny gdy śpi równe 6 godz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 ja wczoraj na tiesto walnelem 4 tablety thermala;] strasznie poped sexualny sie zwieksza:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...