Proximo Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 chwilowy kryzys mam %-) jak zejda to bedzie sesja z gladziutka skora lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 ale straciles na masie (wadze) czy tluszcz ci zdjelo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Dawidsfuturx: prawdopodobnie zeszla ci cala woda z organizmu i teraz zacznie dopiero sie spalanie tluszczu Proximo: syfy mina. Czasami wyskakuja przy wiekszym poziomie testosteteronu i przy jedzeniu bialka. U mnie jak jestem na cyklu tez sie pojawiaja ale wtedy to najwazniejsze sa miesnie a nie skora:> PS a tu moje nozki:) troche ciach!owo wyszlo zdjecie.... wyglada jakbym nie mial lydek;] Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Chaos - tłuszcz zszedł :) zdjecia sa za malo ostre zeby zyly zobaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 [qupte]troche ciach!owo śmiesznie sie to czyta :D w połączeniu z tym zdjęciem :D mozliwe, że mi "wody odeszły, poczekam jeszcze, aha biore jakby co po 3 na dzień, przed śniadaniem, przed obiadem i 1/2 h przed treningiem Chaos to pytanie było do mnie czy to Proximo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 no pewnie ze do Ciebie :) nie widze kontekstu w ktorym sensowne byloby odpowaidanie przez proximo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Czy to co ja robie ma jakiś sens ??? otóż chce sie ograniczyc narazie tylko do cwiczen na poszeżenie klaty i barków. Mój plan treningowy składał się z 4 dni w kazdym dniu ćwiczyłem inne partie w jedne dni ćwiczyłem klte triceps i barki łydki a w następny plecy biceps brzuch uda.Plecy mam dobrze rozbudowane dobrze biceps tak samo triceps terz nie wiem czego cholercia mam tak szeroki kark ale mam :? :oops: tylko strasznie węźiutki w barach jestem i to mnie wpienia :D moja propozycja na ćwiczenia barów to wyciskanie sztangi 55 kg po 5 razy w 10 seriach i tak z każdym dniem zwiększając ciezar do osiągnięcia 80 kg oczywiscie stopniowo bende zmniejszał liczbe powt. :huh: Dysponuje tylko ławeczką prostą, sztanga 85 kg hantlami 2X 10 kg i 2 X 6 kg eskapanderem jakimś przyżądem radzieckim co nie wiem jak sie zwie zamieszcze jego zdj to moze ktos to będzie znał.,no i mam rurke do podciągania. Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Czy ja dobrze zrozumialem ze chcesz na baeczki tylko wyciskac sztange z za glowy czy jak tam ci wygodnie 10x5 ?? i to caly trening ?? :) bo jak dobrze zrozumialem to idz poogladaj atlas cwiczen na barki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Chaos też mi sie tak wydawało, powaliło mi sie coś chyba :D powiem tak straciłem więcej kg niż by to wyglądąło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Ja mialem przerwe treningowo zwiazana z przeprowadzka i remontem, poprostu brak czasu na silke :( Ale przyznam, ze po 4 miesiacach jazdy na sucho na kaszkach, ryzu i jajkach poszlo mi 5 cm w bicepsie :P Moze niektorych to rozsmieszy ale majac 17 lat mialem 30 cm w lapie, teraz 35 cm. To juz torche lepiej, ale tak to jest jak 4 lata sie siedzialo calymi dniami przed kompem i gralo w MoH:aa. Chcialem sie troche zamasowac, zeby latwiej bylo mi zmienic potrzbne zwiazki w miesnie. Ale co mi sie podoba nie tyle przybieram na masie ogolnej, co na czystej masie miesniowej. Teraz planuje kupic sobie jakiegos tluczniczka. Rozmawialem niedawno z lekarzem sportowym i powiedzial mi, ze niektorzy ludzie maja tak skonstruowany organizm, ze chodzbys nie wiadomo jak sie chcial sie zamasowac to caly czas bedziesz sie rzezbil. Z jednej strony dobrze jest miec rzezbe ale z drugiej zarzezbiony nie wygladasz na duzego ;) Jak jeszcze troche popracuje nad klatka to sie pochwale fotka ;P Acha panowie potrzebuje jakiegos dobrego cwiczenia na lydki. Mam tak male lydki, ze az wstyd :( A uda znowu mam ponad norme. Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Acha panowie potrzebuje jakiegos dobrego cwiczenia na lydki. Mam tak male lydki, ze az wstyd :( A uda znowu mam ponad norme.szpecem nie jestem .. ale bieganie po schodach i wznosy na palcach to to czego szukasz tam Piratez pokazywal swoje "sexy nóżęta" .. z nim pogadaj ;] cos moze ci doradzi... z nogami sie ograniczam do dlugasnych spacerów (czasem 1.5-2h) i robienia przysiadów na jednej nodze Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ja robie dwa cwiczenia po 6 serii wznosy na dwoch roznych maszynach :) tu masz wiecej http://www.kulturystyka.pl/atlas/nogi.htm#lydka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 mam pytanie, co polecacie za suplement, wyłącznie, który idzie na siłe, może troszke iść również na mase aha i słyszałem ze thermal pro też "zjada" mięśnie, można sie przed tym jakośzabespieczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 no niby hmb ale niczym nie zabezpieczysz miesni nie wylaczysz katabolizmu mozesz tylko zminimalizowac bardziej lub mniej :( ale hmb jest przedewszystkim takim antykatabolikiem i tauryna no i jeszcze kilka srodkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 dobra jako ze jestem 3 tygodnie po cyklu moge co nie co napisac o nim a wiec najpierw zacznijmy co bralem 1.Xpand 2.Clout 3.Volu mass 5.0 2x przed/po klata: 116/120 lapka: 40.5/43 waga: 106.5 kg (przed nie pamietam ale w granicach 100kg) innych nie mierzylem wczesniej. Moge podac tylko ze w barkach teraz mam 145cm jesli dobrze pamietam. Sila wzrosla na kazdej partii. Nie chce mi sie pisac ile bo i tak mi nie uwierzycie:) Po cyklu zrobilem sobie tydzien przerwy a potem trening 3xtygodniu. Sila w ogole nie spadla, to samo przyrosty. Nadal mam tyle samo ile mialem bezposrednio po cyklu. Z waga to samo. Cykl jest drogi to prawda ale dziala moim zdaniem tak samo jak sterydy. Przyrosty mialem niesamowite jak na prawie 3 letni staz. Wszystkim polecam ten amerykanski staff:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 zero ubytkow wody ?? :| i wiekszych zauwazalnych spadkow ?? co tam jeszcze zacinales do stacka ?? :) ladne wyniki wedlug mnie :) zadowalajace o tak powiem trening jaki typowo masujacy na wolnych ciezarach ?? :) ale chyba sie mylisz co do jednego :D nie taki efekt jak steryd :D przy pierwszym razie z dobrym koksowym stackiem przybedzie kolo 20 kg z czego ok 3 spadnie przy dobrej diecie :D i o ile dobry towar :) ale w twoim przypadku jak wazysz 100 :twisted: to musial bys sobie zapodac sam wiesz jakie wielkie dawki zeby cos odczuc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 stary jak by koksik dawal 20kg przy jednym cyklu to bym dawno go sprobowal:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 A rozstępiki pojawiły się? No i zdjęcia dawaj konkretne- ooobieeecałeś 8-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) chcial bys :D 20 kg wychodzi jak pierwszy raz sprobojesz kiedy organizm nie jest przyzwyczajony do saa :D i najbardziej wychodzi to ludzia o watlej posturze :D a jak nie wiezysz :D to sory :D mutanta zawsze idzie zrobic :D Edytowane 10 Grudnia 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 mi by dal max 5-7kg wiec wole truc sie odzywkami mechl!n: hehe na nogach, pupie i malutki na laczeniu klatki z barkiem:/ a zdjecia musze porobic:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 powiedzcie mi czy to normalne, że od chudnięcia robią sie rozstępy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) raczej nie chyba chyba ze jakos nieestetycznie wyglada skora jak szybko spalasz tluszcz i troszke jest na ciebie "zaduza" takie ja mam odczucia :D jak zrzucilem 20 kg w 2 miechy :P Piratez: ale ty wazysz prawie 100 kg czy nawet wiecej :D ja mowie ze takie przyrosty widziane sa i wcale nie tak zadko u ludzi o watlej posturze :D Edytowane 10 Grudnia 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 jak straciłeś tyle kg? clen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 clenCo to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) Clen - Clenbuterol lek dla astmatykow, spala tluszcz przez co wytwarza sie wiecej energi i podnosi temp ciala, zekomo dobry antykatabolik i ma jakies minimalne dzialanie anaboliczne, jednym slowem wcinasz i tluszcz spada a muły rosna :D podobno nie zbyt dobrze wplywa na forme :/ w aerobach nie wiem jak to sie ma do silowni, ale tez zalezy od organizmu, trzeba bedzie kiedys to stestowac :) Edytowane 10 Grudnia 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Czyli w działaniu podobne do Thermal Pro, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 tak tylko przy thermalach zchodza ci jeszcze miesnia, w przypadku clena on je zabezpiecza dziala antykatabolicznie, aaa tak poza tym to jest lek czyli recepta i nie wiem czy nie zaliczaja go do grupy sterydow :D bo jest urzywany przez kulturystow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 hehe clen buterol spala mięśnie jakbyu co ale daje siłe za to, pozatmy stosowany jest jako lek na astme, pozatym, jest niebespieczny dla zdrowie, powiększa miesien sercowy, pozatym jest sterydem, to brąłes go czy nie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 jak myślicie warto zainwestować w tani atlasik (ok. 800zł) czy lepiej chodzić na siłkę (dwa razy w tygodniu, trzy mies. = ok. 150zł) muszę trochę popracować :P ważę 56kg mam 183cm wzrostu zastanawiam się czy brać jakieś gainery, bo strasznie szybki metabloizm mam; jem jem i nic nie tyję :/ kupować atlas czy zapisywać się na siłkę? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) hehe clen buterol spala mięśnie jakbyu co ale daje siłe za to, pozatmy stosowany jest jako lek na astme, pozatym, jest niebespieczny dla zdrowie, powiększa miesien sercowy, pozatym jest sterydem, to brąłes go czy nie? :D nie spotkalem sie jeszcze w zadnej publikacji a przeczytalem o clenie wszytsko co moglem przeczytac i wypytalem tez i nie spotkalem sie z tym zeby spalal miesnie, wrecz odwrotnie jak pisalem dziala antykatabolicznie (chodz i slyszalem ze niektorzy narzekali, ze nie moze nalezysz do tej grupy cudownych :P ), a co do jednej z komor serca ktora jest powiekszana :D to oczywiscie zachodzi taka mozliwosc przy dluzszym stosowaniu chyba nie uwazasz ze ci urosnie w 2 tygodnie hehehe :P podejrzewam ze bardziej ci moze urosnac miesien sercowy podczas zwyklych treningow niz po 1,5 miesiecznym stosowaniu clenu :) ale moge sie mylic co zlego to nie ja :lol: Edytowane 10 Grudnia 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...