dj-west Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ja polecam silke masz full opcje sprzetu:) I gajnerek jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Dostałem od chrzestnej 100zł i nasuwa mi sie pytanie czy znacie jakies dobre masci na rozstępy w granicach 60-70 zł :lol: Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 idz do apteki i spytaj o masc na zamowienie na bazie mocznika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 No ale jeszcze mi nie odpowiedziałes jak straciłęs te 20kg :D tylko tak jak mówie clen to steryd, tez przeczytałem o nim, i gdzies pisałem , ze spala miesnie typu jakiegos tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Dostałem od chrzestnej 100zł i nasuwa mi sie pytanie czy znacie jakies dobre masci na rozstępy w granicach 60-70 zł :lol:olej rozstepy dodaja sexapilu hahahahahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 a ty piratez stosowales cos przeciwko rozstepom ? na sfd czytalem ze jakis krem przeciwko cellulitisowi pomaga ;d znaczy uelastycznia skore i zapobiega powstawania rozstepow. A przynajmniej czesciowo :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Plecy w stylu rambo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 bardziej jak męczennik jej królewskiej mości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) kupilem strivectin sd podobno lepszy niz botox i zamiast ja go uzywac to matka mi go "ukradla" i smaruje sobie czolo hahahaha Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 eee tam tak jak piratez napisal rozstepy sa good :D najlepiej jeszcze jak sie pojawiaja na calej klatce i rekachwtedy wyglada to profesjonalnie jak pazury tygrysa :D mowisz ej maleńka zobacz tu puma sie na mnie rzucila :D ale skrecilem jej kark :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Moja najlepsza koleżanka normalnie [gluteus maximus] jak nie wiem z wyglądu ąż az ... :lol: :lol: :lol: :lol: zerknołem jej pod sweter to normalnie brzuch miała w rozstępach ale sie dziewczyna nie przejmuje tym woli wydac kase na fajny sweter albo top na lato niz na mascie i kremy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) O kurde! Czemu ja tego topicu wczesniej nie zauwazylem ? :) Tez coś tam pakuje! Pozwolicie że się przedstawię... biceps - 35cm, klata - 102cm, brzusio - 80cm ( pracuje nad kaloryferkiem ), wzrost/waga - 185cm/81kg Powyzej 85kg nie bralem na klate, ale mysle ze moja górna granica na pewno jest narazie ponizej 90kg... Ćwicze od 5 miesięcy, na sucho, bez diety ( wpieprzam wszystko co się da ). Do rzeczy... Co mogę robić zamiast podciągania się szerokim nachwytem ? Dzwigne sie 3-4 razy i cześć... Jakieś sugestie ? Od razu mówie że motyw z podstawianiem sobie krzesła pod nogi odpada, bo juz raz tak spadłem na morde... Update : zapomnialem napisać że mam 19 lat :) Edytowane 11 Grudnia 2005 przez nightstalker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 wioslowanie sztangi w opadzie wioslowanie sztangietek w opadzie martwy ciag;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Od razu mówie że motyw z podstawianiem sobie krzesła pod nogi odpada, bo juz raz tak spadłem na morde...Opsss... musiało boleć. Podstawy z wolnymi ciężarami przedstawił już Piratez. Jest tego dużo więcej ale niektórych ćwiczeń nie da się wytłumaczyć- poszukaj rozpisek ze zdjęciami. Jeśli masz dostęp do wyciągów: - ściąganie wyciągu w szerokim uchwycie do karku, - ściąganie wyciągu w szerokim uchwycie do klaty, - ściąganie skośne wąski uchwyt do klaty, - wiosłowanie w siadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Opsss... musiało boleć. Bo drążek się poluzował i wysunął z futryny :P Nikomu tego nie zyczę ;) Wiosłowanie sztangielek mam w treningu, a martwy ciąg to robie jak podaje kumplowi sztange ( nie mamy stojaków ). Dodam do treningu te wiosłowanie sztangą ( rozumiem że w opadzie, trzymana oburącz ). Wyciągu nie mam... Ile na to wiosłowanie mam brać ? Tak gdzieś pomiędzy standardowym ciężarem na bica(30), a klatą(70) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Bierz tyle, zebys dokladnie wykonal cwiczenie i zrobil pelna serie. Nie tyle ciezar sie liczy co to jak wykonujesz cwiczenie ;) Ponoc witaminka B12 cos daje, probowal ktos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Pic na wode fotomontarz! :D Na sfd poczytaj, tam sie ludzie tym kłują :P Ponoć zalet brak, a skutków ubocznych cała masa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klos22 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ćwicze od roku. Wyciskam 105 kg na ławecce płaskiej i mam 39,5 w bicepsie a waże 83kg. Biore tylko kreatynke oraz biłeczko różnego rodzaju :-P Pozdro B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 wit B12 ma mase skutkow ubocznych ?? :rotfl: chyba kpisz z niewiedzy tego forum :D nic nie daje po za zwiekszonym apetytem :) no i chyba ze masz braki i sie skujesz to ci trochu metabolizm podkreci ew. min sily ci poleci z doswiadczenia :D zeby nie bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ja tam nie wiem, ale pamiętam post z sfd, gdize koles sie pytal o dawkowanie tego w zastrzykach i mu kazdy pisal ze to nic nie daje, a moze coś w organizmie spaprać... Może ja się juz nie będe o odzywkach/suplach/witaminach wypowiadał :P Pytanko... Co szamacie po treningu ? Ja wciągam najczęsciej jajecznice, chlebek z kiełbaską, duży jogurt i jak jest na stanie to jakiś kotlecik czy kawałek innego kurczaka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Nie no ja strzelilem sobie pare szczalkow z b12 ale nic po za rzeskoscia na treningu nie poszlo inny ziom mowi ze mu poszla sila sam widzialem ze wiecej towaru zaczal targac ale czy to od tego ?? :D a po treningu od razu dextro a jak juz po 30 min sie doczlapie do chalupy to obiad pol kuraka :D gar ziemniakow i surowki słojik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 b12: szkoda czasu i zdrowia po treningu: jak najwiecej bialka trening plecow: http://www.kulturystyka.pl/atlas/plecy.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 do 30 min po treningu - weglowodany proste (miod, wafle ryzowe, carbo, glukoza) 60 min po treningu normalny posilek weglowodanowo-bialkowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 hmmm a ja mam takie pytnie bo cos dziwnego przytrafilo mi sie ;/ Cwicze sobie mlotkowo na sztangielkach biceps i w pewnym momecie w przedramieniu cos zaczyna mnie piec ! ;/ ? (tak jakby temp tego miejsca znaczaco wzrosla i mnie palila ;/ ) troche podmuchalem przylozylem do zimnego i ok bylo. Pozniej jak robilem inne cwiczenie to jak max zgialem lokiec to czasami tak jakby delikatny prad mnie przechodzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jaka macie roznice w bicepsie przed i po treningu? (cm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Jak ostatnio sprawdzałem to 0,5cm... 35 przed 35,5 po... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 2 cm roznicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 I ja mam dwa cm.. czyli to taka średnia/norma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 ja jestem nienormalny chyba .. bo mam 3cm wiecej :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ta? To co ja mam powiedzieć ? Mam się martwić ? :P Chyba że macie wielkie łapy to OK, albo ja słabo ćwicze... Nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...