Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

No ale jeszcze mi nie odpowiedziałes jak straciłęs te 20kg :D

tylko tak jak mówie clen to steryd, tez przeczytałem o nim, i gdzies pisałem , ze spala miesnie typu jakiegos tam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem od chrzestnej 100zł i nasuwa mi sie pytanie czy znacie jakies dobre masci na rozstępy w granicach 60-70 zł :lol:

olej rozstepy

dodaja sexapilu hahahahahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupilem strivectin sd

podobno lepszy niz botox

i zamiast ja go uzywac to matka mi go "ukradla" i smaruje sobie czolo hahahaha

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee tam tak jak piratez napisal rozstepy sa good :D najlepiej jeszcze jak sie pojawiaja na calej klatce i rekachwtedy wyglada to profesjonalnie jak pazury tygrysa :D mowisz ej maleńka zobacz tu puma sie na mnie rzucila :D ale skrecilem jej kark :P :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja najlepsza koleżanka normalnie [gluteus maximus] jak nie wiem z wyglądu ąż az ... :lol: :lol: :lol: :lol: zerknołem jej pod sweter to normalnie brzuch miała w rozstępach ale sie dziewczyna nie przejmuje tym woli wydac kase na fajny sweter albo top na lato niz na mascie i kremy :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurde! Czemu ja tego topicu wczesniej nie zauwazylem ? :) Tez coś tam pakuje! Pozwolicie że się przedstawię...

biceps - 35cm,

klata - 102cm,

brzusio - 80cm ( pracuje nad kaloryferkiem ),

wzrost/waga - 185cm/81kg

Powyzej 85kg nie bralem na klate, ale mysle ze moja górna granica na pewno jest narazie ponizej 90kg... Ćwicze od 5 miesięcy, na sucho, bez diety ( wpieprzam wszystko co się da ).

Do rzeczy... Co mogę robić zamiast podciągania się szerokim nachwytem ? Dzwigne sie 3-4 razy i cześć... Jakieś sugestie ? Od razu mówie że motyw z podstawianiem sobie krzesła pod nogi odpada, bo juz raz tak spadłem na morde...

Update : zapomnialem napisać że mam 19 lat :)

Edytowane przez nightstalker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu mówie że motyw z podstawianiem sobie krzesła pod nogi odpada, bo juz raz tak spadłem na morde...

Opsss... musiało boleć.

Podstawy z wolnymi ciężarami przedstawił już Piratez. Jest tego dużo więcej ale niektórych ćwiczeń nie da się wytłumaczyć- poszukaj rozpisek ze zdjęciami.

Jeśli masz dostęp do wyciągów:

- ściąganie wyciągu w szerokim uchwycie do karku,

- ściąganie wyciągu w szerokim uchwycie do klaty,

- ściąganie skośne wąski uchwyt do klaty,

- wiosłowanie w siadzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opsss... musiało boleć.

Bo drążek się poluzował i wysunął z futryny :P Nikomu tego nie zyczę ;)

Wiosłowanie sztangielek mam w treningu, a martwy ciąg to robie jak podaje kumplowi sztange ( nie mamy stojaków ). Dodam do treningu te wiosłowanie sztangą ( rozumiem że w opadzie, trzymana oburącz ). Wyciągu nie mam... Ile na to wiosłowanie mam brać ? Tak gdzieś pomiędzy standardowym ciężarem na bica(30), a klatą(70) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wit B12 ma mase skutkow ubocznych ?? :rotfl: chyba kpisz z niewiedzy tego forum :D nic nie daje po za zwiekszonym apetytem :) no i chyba ze masz braki i sie skujesz to ci trochu metabolizm podkreci ew. min sily ci poleci z doswiadczenia :D zeby nie bylo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie wiem, ale pamiętam post z sfd, gdize koles sie pytal o dawkowanie tego w zastrzykach i mu kazdy pisal ze to nic nie daje, a moze coś w organizmie spaprać... Może ja się juz nie będe o odzywkach/suplach/witaminach wypowiadał :P

Pytanko... Co szamacie po treningu ? Ja wciągam najczęsciej jajecznice, chlebek z kiełbaską, duży jogurt i jak jest na stanie to jakiś kotlecik czy kawałek innego kurczaka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no ja strzelilem sobie pare szczalkow z b12 ale nic po za rzeskoscia na treningu nie poszlo inny ziom mowi ze mu poszla sila sam widzialem ze wiecej towaru zaczal targac ale czy to od tego ?? :D

a po treningu od razu dextro a jak juz po 30 min sie doczlapie do chalupy to obiad pol kuraka :D gar ziemniakow i surowki słojik :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm a ja mam takie pytnie bo cos dziwnego przytrafilo mi sie ;/

Cwicze sobie mlotkowo na sztangielkach biceps i w pewnym momecie w przedramieniu cos zaczyna mnie piec ! ;/ ? (tak jakby temp tego miejsca znaczaco wzrosla i mnie palila ;/ ) troche podmuchalem przylozylem do zimnego i ok bylo. Pozniej jak robilem inne cwiczenie to jak max zgialem lokiec to czasami tak jakby delikatny prad mnie przechodzil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi