Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

no swieta swieta i po swietach a brzuch jak mialem duzy tak dalej mam :| powiedzmy ze moge na niego poswiecic 1 dzien w tygodniu na silce - nie mam mozliwosci cwiczenia co dzienie tzw 6 weidera ( czy cos podobnego ) jakas serie cwiczen w odpowiedniej kolejnosci na wzmocnienie tych czesci ciala ? bo chyba za bardzo sie rozciagnal od browarow :|

narazie wzrost 178cm waga ok 73kg klata 100 biceps 35 daleko do mistrzostwa ;)walcze dalej tylko prosze sie nie smiac ;)

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientujecie się ile trzeba wywalić szmalu na worek i rekawice ? Rozumiem że worek powinien byc jak największy tak ? BO na allegro sprzedają małe 80/30cm i wieksze np. 120/40cm

Powiem tak jako ciekawostke że skolesiem mamy worek samoróbe uszty z płótna i wypełniony piaskiem takim z piaskownicy :) . Jest o tyle dobry że mał sie buja ale co łapy bolą oczywiście w małych rękawicach . Na początku to mi na łapach pokazywały sie takie cienkie żyłki ale sie przyzwycziłem i niezamieniłbym na żaden inny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brata można używac jako spraing partnera to lepsze od worka.Jesli chodzi o boks to nie tyle siła jest wazna co kordynacja.Ja mam do najblizszego klubo 40 km akurat;]

Linoge jak chcesz sie brzucha pozbyc to przestań pic piwo i inne alkochole.

yahooterz mam worek własnoręcznej roboty na takim to można sobie niexle rece wyrobić :D:D:D piach to nie to samo co szmaty w środku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rob pomysł mi dobry podałeś... Na siłce ćwicze z dwoma kumplami, więc może by się zrzucili na rękawice + rękwice trenerskie ( takie co sie w nie bije, nie wiem jak się nawywają ) Chyba lepszy byłby trening z tymi trenerskimi, bo sparingi w rękawicach to w LO kiedyś robiliśmy i kolesiowi nos złamałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78163810 o takie cos wam pewnie chodzi ;)

na początek nie radze kupowac ci bóg wie jakich drogich rękawic tylko zwykłe za 30 zł + bandaże.Jak sie wprawisz to kup sobie jakieś cacko everlasta (daje poczucie profesjonalizmu).Jak chcesz sie z kumplami tłuc to polecam kasi niedrogie są w granicach 60-70 zł + ochraniacz na zeby 10 zł.Pamiętaj o nogach i będziesz 2 sergiem morą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

Rob187 kurde chyab tak, taki niski, miałtaką dziewczynka, tzn tma do niegio przychodziła, wygladął na niskiego , ale dosc dobrze zbudowany, kurde skzoda jezeli to był ten

co do tego filmiku odwrzany łysolek był :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta z takimi cepami na ring powodzenia0.-

1. po co wam takie "trenerskie" rekawice ;/ bedzie ci ktos pokazywal gdzie udezyc a ty bez techniki bedziesz to robil ? rownie dobrze mozesz z cieniem tak powalczyc, albo bez rekawic [;

2mozesz sobie popykac w ten worek tylko ze nauczysz sie zlych nawykow i mozesz kontuzje zlapac

3 bez trenera samemu niczego sie nie nauczysz... ew. zeby pokazal ci kilka podstawowych rzeczy trzymania gardy, pracy nog, lewego prostego, sierpowego i ty bedziesz to doszkalal tylko ze wtedy i tak nie bedziesz widzial swoich bledow ale juz lepiej niz jakbys w ogole nie wiedzial co robic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

tak to już jest....

znacie jakies tanie sklepu z suplami, bo ten suple.us drogawy jest dość, troche, ale chodzi mi oczywiscie o sprawdozne sklepy internetowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo pokręcić sie po miescie swoim ceny moga być troche wyższe a zyskujesz na przesyłce sumą sumarum czy jakoś tak lepiej na miejscu miec !!czas!!

U mnie w sklepie pracuje baba gościówa niexle sie zna na odżywkach miałem godz wykłąd ostatni w róznicy kreatyny w tabletkach a w proszku ;)

Edytowane przez Rob187

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rob187 ja apropo twojego siga .

Rozstępów nieda się pozbyć można conajwyżej zapobiegać lub różymi specyfikami wybielić ale to i tak się staje samo po jakimś czasie.

O moczniku czytałem ale jescze nie próbowałem i chętnie sprawdze jak mi znikną to masz u mnie browar :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

no to ja sobie moge sam wyciągnąc coś z moczu :D za darmo:d

jedno co mnie dziwi to, że z dużej ilości sklepów znika thermal pro....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

nie no ja brąłem thermala i nic takiego nei zauwazylem

Poczytajcie sobie o Animal Stack , co zawiera to wow

kurde jestem moze troszke slepy, ale co to ma z thermalem przynajmniej ja nie widze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak patrze na sklad tego animala to wydaje mi sie ze zawiera tone prohormonow(oczywiscie to moja teoria;])

ogolnie po prohormonach ladnie sie puchnie ale niestety po przerwaniu cyklu wiekszosc spada w przewazajacej liczbie osob.

Dlatego firmy bardziej koncentruja sie na wyszukiwaniu najlepszej kreatyny:)

ja od poniedzialku zaczynam cykl clout + orotonine + bialko z ostrowii

50 dni wysilku maxymalnego:)

PS poczytalem troche fora i tak jak sadzilem. GOWNO WARTE:}

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi