Chaos Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 nie no ... nic nie mowie ... ale mozesz se krzywde zrobic ;]... boxowanie dobre na wypocenie zbednych kg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Chaos masz w zupełnosci racje, tka zorbisz sobei tylko krzywde i nci wiecej, nauczysz złej techniki, itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) no swieta swieta i po swietach a brzuch jak mialem duzy tak dalej mam :| powiedzmy ze moge na niego poswiecic 1 dzien w tygodniu na silce - nie mam mozliwosci cwiczenia co dzienie tzw 6 weidera ( czy cos podobnego ) jakas serie cwiczen w odpowiedniej kolejnosci na wzmocnienie tych czesci ciala ? bo chyba za bardzo sie rozciagnal od browarow :| narazie wzrost 178cm waga ok 73kg klata 100 biceps 35 daleko do mistrzostwa ;)walcze dalej tylko prosze sie nie smiac ;) Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Orientujecie się ile trzeba wywalić szmalu na worek i rekawice ? Rozumiem że worek powinien byc jak największy tak ? BO na allegro sprzedają małe 80/30cm i wieksze np. 120/40cm Powiem tak jako ciekawostke że skolesiem mamy worek samoróbe uszty z płótna i wypełniony piaskiem takim z piaskownicy :) . Jest o tyle dobry że mał sie buja ale co łapy bolą oczywiście w małych rękawicach . Na początku to mi na łapach pokazywały sie takie cienkie żyłki ale sie przyzwycziłem i niezamieniłbym na żaden inny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 brata można używac jako spraing partnera to lepsze od worka.Jesli chodzi o boks to nie tyle siła jest wazna co kordynacja.Ja mam do najblizszego klubo 40 km akurat;] Linoge jak chcesz sie brzucha pozbyc to przestań pic piwo i inne alkochole. yahooterz mam worek własnoręcznej roboty na takim to można sobie niexle rece wyrobić :D:D:D piach to nie to samo co szmaty w środku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 rob pomysł mi dobry podałeś... Na siłce ćwicze z dwoma kumplami, więc może by się zrzucili na rękawice + rękwice trenerskie ( takie co sie w nie bije, nie wiem jak się nawywają ) Chyba lepszy byłby trening z tymi trenerskimi, bo sparingi w rękawicach to w LO kiedyś robiliśmy i kolesiowi nos złamałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78163810 o takie cos wam pewnie chodzi ;) na początek nie radze kupowac ci bóg wie jakich drogich rękawic tylko zwykłe za 30 zł + bandaże.Jak sie wprawisz to kup sobie jakieś cacko everlasta (daje poczucie profesjonalizmu).Jak chcesz sie z kumplami tłuc to polecam kasi niedrogie są w granicach 60-70 zł + ochraniacz na zeby 10 zł.Pamiętaj o nogach i będziesz 2 sergiem morą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 w boksie to sie nie opłaca lol.Wtedy ktoś jak zrobi unik to kaplica ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Rob187 kurde chyab tak, taki niski, miałtaką dziewczynka, tzn tma do niegio przychodziła, wygladął na niskiego , ale dosc dobrze zbudowany, kurde skzoda jezeli to był ten co do tego filmiku odwrzany łysolek był :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ta z takimi cepami na ring powodzenia0.- 1. po co wam takie "trenerskie" rekawice ;/ bedzie ci ktos pokazywal gdzie udezyc a ty bez techniki bedziesz to robil ? rownie dobrze mozesz z cieniem tak powalczyc, albo bez rekawic [; 2mozesz sobie popykac w ten worek tylko ze nauczysz sie zlych nawykow i mozesz kontuzje zlapac 3 bez trenera samemu niczego sie nie nauczysz... ew. zeby pokazal ci kilka podstawowych rzeczy trzymania gardy, pracy nog, lewego prostego, sierpowego i ty bedziesz to doszkalal tylko ze wtedy i tak nie bedziesz widzial swoich bledow ale juz lepiej niz jakbys w ogole nie wiedzial co robic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) ojeny jak cche chłopak trenowac boks to niech trenuje na złe mu to nie wyjdzie.Jak będzie ćwiczył wytrwale to i techniki nabierze. to naji ten co walczył z sergiem Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 niezla fota arniego :) ladnie widac gorna i dolna czesc klaty rozdzielona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 tak to już jest.... znacie jakies tanie sklepu z suplami, bo ten suple.us drogawy jest dość, troche, ale chodzi mi oczywiscie o sprawdozne sklepy internetowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 sklep.sfd.pl atleta.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 najtaniej na allegro jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 na allegro sa takie same ceny jak w sklepach... identyczne, zdarzalo mi sie nawet spotkac kilka zl wyzsza... a w tych sklepach co podaliscie wyzej sa ceny nizsze o kilka zl od cen sklepowych i czasami sa dobre promocje n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj-west Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 www.kreatyna.pl masz sklep i jego aukcje na allegro POLECAM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) albo pokręcić sie po miescie swoim ceny moga być troche wyższe a zyskujesz na przesyłce sumą sumarum czy jakoś tak lepiej na miejscu miec !!czas!! U mnie w sklepie pracuje baba gościówa niexle sie zna na odżywkach miałem godz wykłąd ostatni w róznicy kreatyny w tabletkach a w proszku ;) Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Rob187 ja apropo twojego siga . Rozstępów nieda się pozbyć można conajwyżej zapobiegać lub różymi specyfikami wybielić ale to i tak się staje samo po jakimś czasie. O moczniku czytałem ale jescze nie próbowałem i chętnie sprawdze jak mi znikną to masz u mnie browar :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 no to ja sobie moge sam wyciągnąc coś z moczu :D za darmo:d jedno co mnie dziwi to, że z dużej ilości sklepów znika thermal pro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Thermal Pro jak spróbuje w marcu to ci powiem dlaczego :) Poczytajcie sobie o Animal Stack , co zawiera to wow Nawet piszą że ludzie podawani testom antydopingowym nie powinni go brać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 nie no ja brąłem thermala i nic takiego nei zauwazylem Poczytajcie sobie o Animal Stack , co zawiera to wowkurde jestem moze troszke slepy, ale co to ma z thermalem przynajmniej ja nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Dawid thermal nie daje tylko redukuje ja go nie brałem więc nie wiem jak to do końca jest :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 @Dawidsfuturx Ja zoczołem o moczniku ty skomentowałeś i zaczołeś o termalu ja skomentowałem i zaczołem o animal stack bo dziś troche o mim poczytałem u kolesia na reklamówce :) Jedno z drugim nie ma nic wspólego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 no ok to juz wyjasnione :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 na animal stack sie szykuje ale to jeszcze nie teraz zastanowie sie czy przed wakacjami teraz czy za rok to walnac mocne g*wno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ja tego przed 21 roku życia nie wezme.To jest silny środek anaboliczny i cholernie drogi 21 saszetek 216 zł lol.Napewno to jest dobre dla doświadczonych kulturystów którzy mają zastój w rozwoju mięsni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) tak patrze na sklad tego animala to wydaje mi sie ze zawiera tone prohormonow(oczywiscie to moja teoria;]) ogolnie po prohormonach ladnie sie puchnie ale niestety po przerwaniu cyklu wiekszosc spada w przewazajacej liczbie osob. Dlatego firmy bardziej koncentruja sie na wyszukiwaniu najlepszej kreatyny:) ja od poniedzialku zaczynam cykl clout + orotonine + bialko z ostrowii 50 dni wysilku maxymalnego:) PS poczytalem troche fora i tak jak sadzilem. GOWNO WARTE:} Edytowane 31 Grudnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Jak tak czytam posty tutaj i na sfd to mnie troche martwi, że czasy "naturalnych" juz dawno przeminęły... W tej chwili chyba w każdym sporcie potrzebne są przynajmniej suple żeby coś osiągnąć. Smutne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 postep cywylizacji:) myslisz ze szachisci nie biora cos na skupienie?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...