mechl!n Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 dobra lece na trening %-) jest -11 na silownie pewnie z +3 :D nie ma to jak dobra pompa w urodziny hyhy My mamy teraz na siłce +5 stopni :D Ps. Najlepszego Proximo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 u nas czasami prąd wyłączam ;]] najlepszego silaczu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 happy birthady strong mannie:D:D:D dużych przerostów;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 nie no moze poprostu sie wysrales i wykompaes, btw chetnie bym zobaczyl to 36 w lapie, moze dasz jakas fote lapki i kratki po 3 dniach a6w? o sorry dzis to juz po 4To nie kwestia srania i kompania :) przenioslem wage spowrotem gdzie byla i jest 72kg...ona cos szaleje musze ja zmienic...nigdzie nie pisalem ze mam kratke tylko ze widze efekty...a co do fotek łapki to nie mam aparatu...:( moze na ferie od brata pozycze jak przyjedzie...musze jeszcze moda budy zaprezentowac no i wc jak skoncze .Pozdro PS czy 36cm w lapie to duzo??ze chcecie fote koniecznie??Mam zamiar teraz caly czas uczestniczyc w topicu,wiec fotki beda ale nie wiem kiedy...Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ehhh, ja mam strasnzy zastój....doszedłem do 38cm w łapie i nic...od miecha ani drgnie ;/ ale ćwicze regularnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 mechl!n nightstalker emilooos Rob187 Dziekuje za życzenia :) <browar> a sory... zapomnialem my nie pijemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) To nie kwestia srania i kompania :) przenioslem wage spowrotem gdzie byla i jest 72kg...ona cos szaleje musze ja zmienic...nigdzie nie pisalem ze mam kratke tylko ze widze efekty...a co do fotek łapki to nie mam aparatu...:( moze na ferie od brata pozycze jak przyjedzie...musze jeszcze moda budy zaprezentowac no i wc jak skoncze .Pozdro PS czy 36cm w lapie to duzo??ze chcecie fote koniecznie??Mam zamiar teraz caly czas uczestniczyc w topicu,wiec fotki beda ale nie wiem kiedy...Pozdrawiam wszystkich.chcemy bo jestes malo wiarygodny .. a 36 w lapce to miejwiecje tyle (z mozliwoscia "puchniecia" to 38 :P) z twojego opisu "Moje wymiary to 36lapa,104 klatka 73kg ,180cm wzrostu" wynika ze miejwiecej moje postury jestes. z tym ze ja waze wiecej o jakeis 15kg .. wiec musisz miec plecy szerokie a w talii jak osa .... wiec masz czym sie pochwalic .... pokazuj :P nie sztuka pisac .. sztuka poprzec to faktami ... :P a cm dodawac sobie nieladnie p.:s Proximo .. najlepszego "karku" ;] Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 36 w lapie nawet juz sporo wyglada :).Ja mam kolo 30 :razz: 188/70kg.Ale po studniowce zabieram sie za jakies odzyweczki bo na samej diecie to troche mi sie nie jechac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Mam taką książkę: Pan na okładce to Marian Glinka. W dalszej części książki następne jego zdjęcie: Bardzo wymowny podpis ;-). Dla tych co nie kojarzą Mariana podpowiem, że grał epizody w kilku filmach (Dom, Alternatywy 4, Superprodukcja), serialach i reklamował pas sauna soluszon. Książka jest z roku 1965 :blink: - jak sobie ją przeglądam to uśmiecham się pod nosem- jakie to wszystko było kiedyś proste. Ławeczka, sztanga i dwa hantle- to wszystko czego trzeba było do kompleksowych ćwiczeń... No i ówczesny kanon piękna i styl pozowania, hihi. edyt- ort był. Edytowane 17 Stycznia 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ławeczka, sztanga i dwa hantle- to wszystko czego trzeba było do kompleksowych ćwiczeń... Ławeczka, sztanga i dwa hantle - to wszystko co mam i co wykorzystuje do kompleksowych ćwiczeń... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 hehe ja tym samym dysponyje coś mały ten marian za młody był :lol2: teraz o niebo lepiej wyglada lol(masa) co 36 w bicu to jest naprawde sporo (niektórzy moi kumple mają po 22 w łapie :lol2: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 22 w łapie ? To ile ci kumple mają lat ? 13 ? 14 ? :D No bez przesady :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Rob187 tyle to ma mój 10-letni brat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) 18 lat 1,50 wz 45 kg ps.Chaos fajne tatuaże Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 18 lat 1,50 wz 45 kgnie chciał bym takiego na ulicy spotkać, ale to chyba jakis ewenement gadałem ze znajomym i tak mi zasugerował taki cwiczenie, które podobno bardzo dobrze wzmacnia biceps i strasznie go powieszka, całe cwiczenie składa sie z 21 powtórzeń robimy to na prostym gryfie, kurde nei wiem jak to nazwac, stoimy normalnie prosto i tak jakby normalne cwiczenie na bice zginamy rece w łokciach tak pierwsze 7 powtózen, to dzwigamy od pasa, tzn ponad pasem troszke, az do uzyskania przez rece koąta ok 90 stopni troszke mniejszego moze, nastepne 7 powtózeń robimy od tego momentu az do klaty normalnie poprostu, nastepne 7 robimy od samego dołu do klaty, podobno dobrze działą, nie wiem nie sprawdzałem, ale wsumie nic nie przeszkadza sprawdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Znam to ćwiczenie... Robie je sobie jak mam jeszcze siły po treningu, ale czy dużo daje to nie wiem... Ogólnie mam [ciach!]iane przyrosty :( Ale ćwiczenie dobre, można się zmęczyc ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Dobry zestaw suplementów do spalania tłuszczu? ThermalPro + Tight + L-karnityna Moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 tak pierwsze 7 powtózen, to dzwigamy od pasa, tzn ponad pasem troszke, az do uzyskania przez rece koąta ok 90 stopni troszke mniejszego moze, nastepne 7 powtózeń robimy od tego momentu az do klaty normalnie poprostu, nastepne 7 robimy od samego dołu do klaty, podobno dobrze działą, nie wiem nie sprawdzałem, ale wsumie nic nie przeszkadza sprawdzić To cwiczenie nazywa sie choinka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 no to mamy choinke :D fipa nie wiem jak tight, ale thermal pro jest dobry i to bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Thermala juz mam, ale chcialem cos jeszcze dokupic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) chcemy bo jestes malo wiarygodny .. a 36 w lapce to miejwiecje tyle (z mozliwoscia "puchniecia" to 38 :P ) z twojego opisu "Moje wymiary to 36lapa,104 klatka 73kg ,180cm wzrostu" wynika ze miejwiecej moje postury jestes. z tym ze ja waze wiecej o jakeis 15kg .. wiec musisz miec plecy szerokie a w talii jak osa .... wiec masz czym sie pochwalic .... pokazuj :P nie sztuka pisac .. sztuka poprzec to faktami ... :P a cm dodawac sobie nieladnie p.:s Proximo .. najlepszego "karku" ;] No to sie bardzo ciesze :) bo u mnie to wyglada podobnie :D Ile masz przedramie??Bo jak mowilem obecnie cwicze na przedramie :P Nie mam tylu wlosow i wyrzezbione ladniej :D jak juz mowilem cyfraka nie mam,ale moze mi sie uda zalatwic ,bede sie staral :) jak na razie cwicze cwicze i jeszcze raz cwicze :) Ps ile masz lat Chaos ?? PS 2 moglbys zrobic fote bica z drugiej strony ??tak wiesz w kącie prostym...nie wiem jak to powiedziec moze bedziesz wiedzial. Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 mam pytanko... dextroza vs tauryna ? niby zadanie to samo, ale slyszalem, ze od dextrozy ludzi brzuch boli, a jesli tak, to odpada... no i monohydrat dwuseteczka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 naraz sie bierze dextrose i tauryne:) tylko zamiast glukozy=dextrosa lepiej kupic carbo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) No to sie bardzo ciesze :) bo u mnie to wyglada podobnie :D Ile masz przedramie??Bo jak mowilem obecnie cwicze na przedramie :P Nie mam tylu wlosow i wyrzezbione ladniej :D jak juz mowilem cyfraka nie mam,ale moze mi sie uda zalatwic ,bede sie staral :) jak na razie cwicze cwicze i jeszcze raz cwicze :) Ps ile masz lat Chaos ?? PS 2 moglbys zrobic fote bica z drugiej strony ??tak wiesz w kącie prostym...nie wiem jak to powiedziec moze bedziesz wiedzial. nie wiem ile mam w przedramieniu nigdy tego nie mierzylem .. ale go specjalnie nie cwicze ... same sie cwiczy przy dzwiganiu w sumie .. zreszta ja zawsze robilem bica ruchem młotkowym wiec tez idzie na przedramie zdeka .. w izolatce na siedząco nie wezme tyle co stojac ... (mlotkowym 4serie po 10powt... w izolatce 8,8,7,6) lat mam 23 (w kwietniu bedzie) ... a z drugiej strony nie ma co robic zdjecia bo nic pewnie widac nie bedzie ... malo te Rob: ja te foto juz dawalem kawalek temu (20strona tematu post #592) .... a jak dziary ci sie podobaja to dzieki .. sam projektowalem Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Monohydrat Kreatyny firmy Vitalife, moze byc ? jutro mu kumpel takie cos sprowadzi, chyba nie ma duzego znaczenia, czy wezme olimpu,treca, czy wlasnie tego vitalife'a ? rob - dextroza, tauryna na raz? no pewnie mozna, pewnie najlepsze efekty, ale źąki kupują albo to albo to jako jeden transporter ;] i chyba bede sie chylił ku taurynie. edit: o, dostalem propozycje kupna dextrose+tauryna w jednym, chyba sie skusze ;] Edytowane 19 Stycznia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 No i "odkleiła" nam się siłka- dawać jakieś zdjęcia, konkrety bo jakiś dryntwy zrobił się topic co mogło być przyczyną odklejenia (?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Mówisz i masz ;] aktualne fotki ;] http://img13.imageshack.us/img13/693/untitled1copy4fe.jpg http://img13.imageshack.us/img13/3280/p10006439ry.jpg Chyba nie jest źle jak an rok ćwiczeń ;) (Jeszcze mi nie stuknął :]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) no wlasnie odkleili nam topic ;/ przyczyna pewnie byla chec zmniejszenia ilosci topicow przykleionych ;/ ale czemu akurat ten xD @srekal ile masz w lapie ? pewnie z 38-40cm? i pokaz sie od przodu :D Edytowane 20 Stycznia 2006 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 38cm mam w łapce, http://img11.imageshack.us/img11/224/untitled2copy7va.jpg zdjęcie od przodu, zdecydowanie nie umiem się odpowiednio ustawiać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...