mechl!n Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Akurat nie mam innych "pod ręką": BTW- koszulka do kupienia na allegro :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 srekal34 - mocna łapa, ale cyce troche małe ( albo to przez pozowanie ) :] mechl!n - poprostu mnie zabiłeś tą koszulką! No ale dziewczyny na to lecą :D Ja tez sobie taką kupię ! Troche gorzej ją będe wypałniał, ale co tam :P Wyślij mi linkacza na PW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 nasz fitness boy zlapal fuche modela :D .. yeah ;] hyhyhy ja na razie wzmacniam plecy jak ktos pamieta jak narzekalem na podciaganie .. to juz mi idzie lepiej wczesniej ze 1.5x :D nachwytem i 3-4 normalnie teraz 3x nachwytem 8xnormalnie ;] slon ze mnie .. jakbym schudł to by jeszcze latwiej bylo pewnie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 No i "odkleiła" nam się siłka- dawać jakieś zdjęcia, konkrety bo jakiś dryntwy zrobił się topic co mogło być przyczyną odklejenia (?).Rzeczywiscie, to ja odkleiłem. Fakt, ze zrobilo sie dretwo tez ma jakies znaczenie, ale głównym celem bylo zmniejszenie iloci przyklejonych. Zauwaz, ze nie tylko ten polecal ;] Jesli zainteresowanie bedzie rzeczywiscie duze, to pomyslimy nad przyklejeniem od nowa ;) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) nom sekral klata odstaje od reszty znaczaco :) kurde nie mam jak sobie fotek strzelic a chcialbym tak na wiosne wyglad obecny i po schudnieciu (zamierzam ostro spasc na wadze !!) porownac ;/ Edytowane 20 Stycznia 2006 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 nasz fitness boy zlapal fuche modela :D .. yeah ;] hyhyhy ja na razie wzmacniam plecy jak ktos pamieta jak narzekalem na podciaganie .. to juz mi idzie lepiej wczesniej ze 1.5x :D nachwytem i 3-4 normalnie teraz 3x nachwytem 8xnormalnie ;] slon ze mnie .. jakbym schudł to by jeszcze latwiej bylo pewnie .. to byś sie do policji nie nadał :P tam kolega z siłowni-policeman, mówił że na egzaminie jest podciaganie ale szerokim nachwytem ; ] wystarczą 4, ba, wystaczyły, teraz wycofali bo połowan ie zdawała ; ] i tak teraz mamy Marcinka-króla drążka, który jedzie 30 bez problemu ; ] btw, dzis zaczynam inny trening ; ] jutro nie wstane! :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Też myślę że troche odstaje... Macie pomysły jak to nadgonić? Jakieś ćwiczenia z priorytetami na klatke or sthg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) to byś sie do policji nie nadał :P tam kolega z siłowni-policeman, mówił że na egzaminie jest podciaganie ale szerokim nachwytem ; ] wystarczą 4, ba, wystaczyły, teraz wycofali bo połowan ie zdawała ; ] i tak teraz mamy Marcinka-króla drążka, który jedzie 30 bez problemu ; ] btw, dzis zaczynam inny trening ; ] jutro nie wstane! :P ;) tez nie mam co robic tylko do policji sie zapisywac ... a na klate tez sprawdzaja ile ktos wezmie? :P co ma ilosc podciagniec do sily? jak reszta jest duza to nie ma tak lekko Piratez czy tez Gladiac pewnie nie podciagna sie 30x .. ale w pysk bym dostac nie chcial od nich @Srekal: to są fotki na sucho? czy po treningu? nad klata rzeczywiscie trzaby popracowac ... ogolnie nie przestawalbym na twoim miejscu cwiczyc :) ... ba wzialbym sie nawet intensywniej ... prosi sie o mase Edytowane 20 Stycznia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) mi chodzi o to żeby nie mieć wyglądać jak wieszak a na przysiad brać 20 kg :lol: wszystko ma isć w miare równo ; ] Edytowane 20 Stycznia 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Chaos - co do masy - wciąż rosne i sie pogodizłem z tym ze narazie jestem hardgainerem. Fotki na sucho - wtedy gdy były robuone, ostatni trening był 3 dni wcześniej. Nadal pytam - jak cwiczyć klatkę by ją odpowiednio zarysować? :/ edit: zmobilizowaliście mnie i postanowiłem psozukać czegoś ;) Który z tych planów będzie lepszy : http://www.sfd.pl/temat233113/ - właściwie nie różni się od planu w tej chwili rpzeze mnie stosowanego, jest tylko mniej serii http://www.sfd.pl/temat187974/ - ten natomiast trwa strasznie długo (20 tygodni) i nie jestem przekonany, czy ćwiczenie klatki raz w tygodniu przyniesie oczekiwane efekty. Jak myslicie? Edytowane 20 Stycznia 2006 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) mi chodzi o to żeby nie mieć wyglądać jak wieszak a na przysiad brać 20 kg :lol: wszystko ma isć w miare równo ; ] czyli jestes po prostu szczypior :) wiec nie ma co porównywac twojego podciagania do mojego :P ja sie na wieszak nie czuej .. a przysiad spokojnie machne na 1dnej nodze .. na max to robilem z 40kg obicazeniem bo wiekszego nie mialem :P Chaos - co do masy - wciąż rosne i sie pogodizłem z tym ze narazie jestem hardgainerem. Fotki na sucho - wtedy gdy były robuone, ostatni trening był 3 dni wcześniej. Nadal pytam - jak cwiczyć klatkę by ją odpowiednio zarysować? :/ niektorzy juz tak maja .. nie poradzisz co do klaty to specem nie jestem .. ale imho to wyciskanie normalnie i na skosie plus pompeczki szerokim rozstawem .... plus mozesz wąsko na srodek klaty ... moze ogromnych cyców nie mam wiec nie mi sie wypowiadac .. ale cos tam mi odstaje wiecej niz wiekoszsci meskiej populacji a ja tylko to robilem co pisze wyzej (znaczy bez sztangi bo nie mam :) ) Edytowane 20 Stycznia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 rok temu dawałem 30 razy na drazku jak wazyłem 75 kg teraz ledwo 20 wyciskam ważąc 85 kg więc nie ma co p... że podciąganie jest jakimś wskaźnikiem siły;] Piratez to już chyba pudziana przerósł;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 a macie foty pirateza?? Chaos :) mi przy mojej masie 75kg idze 15 podciagniec w podchwycie i 10 w nachwycie.Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 czyli jestes po prostu szczypior :) wiec nie ma co porównywac twojego podciagania do mojego :P ja sie na wieszak nie czuej .. a przysiad spokojnie machne na 1dnej nodze .. na max to robilem z 40kg obicazeniem bo wiekszego nie mialem :P spoko :P 70kg ważem ; ] ja Cie o nic nie posądzam :P nie rozumiem ludków którzy(mój kolega:/ ) robi klate barki plecy, a nóg nie rusza, nawet nie ma rowerka, współczuje ; ] btw. 40 kg.... hmmm...? :P btw. w tej dyscyplinie ciężko porównywać ludzi, genetyka sporo działa ; ] i takie dyskusje nie maja celu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 różnie to jest, ja mam raczej nie za dobrą klate i bica, w porónaniu do qmpla z którym chodze,a za to plecy, tric i nogi i brzuch dużo silniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 mam szybkie pytanie i prosze o szybka odpowiedz... ktos mi mowil, ze kreta w proszku, jest lepsza, tzn. szybsze dzialanie, latwiejsza i mniej wali zołaj... dzisiaj oczekiwalem krety w proszku, kumpel przyniosl w tabletach... jaka roznica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 tabsy sa gorzej przyswajalne i podobno bardziej nery obciazaja ale dzialaja prawie ze tak samo serkal34 jak na rok to b. b. sucho myslalem ze jestes wiekszy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 odwołałem ;] http://www.trec.com.pl/shop/?d=produkt&id=132 - moze byc na poczatek <; ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 ta, ta sama bralem na 1 cykl, polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 mechl!n: daj linka do aukcji:) a ja sie opieprzam ostatnio:/ wszystko przez babe i sesje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 mechl!n coś koło 90 kg będziesz miał teraz tak?????widac że poszłeś na masie w porównaniu do twoich wczesniejszych fot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) spoko :P 70kg ważem ; ] ja Cie o nic nie posądzam :P nie rozumiem ludków którzy(mój kolega:/ ) robi klate barki plecy, a nóg nie rusza, nawet nie ma rowerka, współczuje ; ] btw. 40 kg.... hmmm...? :P btw. w tej dyscyplinie ciężko porównywać ludzi, genetyka sporo działa ; ] i takie dyskusje nie maja celu :P ja mam nózki silne .. duzo rowerka w czasach liceum .. teraz na wakacje nie bywam w domu wiec juz nie jeżdze ... tylko pracuje .. ale nogi zostaly ... dzis probowalem z kobietka na barana zrobic przysiad .. (ma kolo ~50kg dokladnie sie nie przyzna :P) dalo rade .. ale w chuuuuu**** ciezko :) plecy mi bardziej siadaly ..... a ze porownywac ciezko to masz racje ... co do podciagania ... to ja mam slabe plecyki ... ale je wzmacniam ... zeby sie mozna bylo posmiac z grubasa to macie pare fot :P :P 1 2 moj biedy maly bicepsik 1 2 (i jak tu se samemu foto zrobic :)) i moja tlusta reszta czekajca na odsloniecie miesni brzucha :P (zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce) i jeszcze "groźna" fotka bedaca pretekstem do pochwalenia sie druga dziarą (of coz zartuje) ble a co mi tam :P macie i ogladajcie tak wyglada gosc ktory byl 2x w zyciu na silowni i z cyklu .. jak sie kijowo robi foty do lustra ;] nie wstydzic sie i dawac foty :P Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 strasznie mecze bułe, a to dopiero kreatyna, ale wole byc ostrozny ;] slyszalem opinie, o zestawach, tzn na ich niekorzysc, a przymierzalem sie do kreatyny z tauryną w jednym, wtf ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 mam zamiar zacząć przysiady, ale ostatnio pamiętam odczuwałem ból w kolanach, potem jeszcze sporo jeździłem na rowerku +-20km na dzień ale nie było źle ktostak miał/ma isć do lekarza, jakieś środki chyba są na takie rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 co ma ilosc podciagniec do sily? wiadomo , że nic :] to poprostu stosunek siły do wagi ... nic więcej ... Ja się podciągam 30 razy a założe się, że Chaos na ławce wyciska 2x razy tyle co ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merryhuana Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 A to moja łapka =) Dziewczyny przecież nie mogą być gorsze ^_^ 25 cm =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 A ile masz lat 12??(Do postu wyzej) PS jak bierzecie hmb...to lepiej wystrzegajcie sie alkoholu...wzialem 3 lyczki browca i bylo ze mna kiepsko...w bani sie krecilo strasznie jak posiedzialem moment...Wiec PRZESTRZEGAM :lol: Chaos ile na klate bierzesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 A ile masz lat 12??(Do postu wyzej)Chyba łatwiej jest sprawdzić w profilu.. Dziewczyna rocznik 87.. Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 ...PS jak bierzecie hmb...to lepiej wystrzegajcie sie alkoholu...wzialem 3 lyczki browca i bylo ze mna kiepsko...w bani sie krecilo strasznie jak posiedzialem moment...Wiec PRZESTRZEGAM... Hah! I to jest kolejny argument żeby ćwiczyć naturalnie i bez wspomagaczy :P A ja się zastanawiałem jak to jest że takie bydlaki na imprezach padają po 2 kolejkach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Merryhuana -> witamy fitneskę! Ćwiczysz siłowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...