Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

srekal34 - mocna łapa, ale cyce troche małe ( albo to przez pozowanie ) :]

mechl!n - poprostu mnie zabiłeś tą koszulką! No ale dziewczyny na to lecą :D Ja tez sobie taką kupię ! Troche gorzej ją będe wypałniał, ale co tam :P Wyślij mi linkacza na PW...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nasz fitness boy zlapal fuche modela :D ..

yeah ;] hyhyhy

ja na razie wzmacniam plecy

jak ktos pamieta jak narzekalem na podciaganie .. to juz mi idzie lepiej

wczesniej ze 1.5x :D nachwytem i 3-4 normalnie

teraz 3x nachwytem 8xnormalnie ;] slon ze mnie .. jakbym schudł to by jeszcze latwiej bylo pewnie ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i "odkleiła" nam się siłka- dawać jakieś zdjęcia, konkrety bo jakiś dryntwy zrobił się topic co mogło być przyczyną odklejenia (?).

Rzeczywiscie, to ja odkleiłem. Fakt, ze zrobilo sie dretwo tez ma jakies znaczenie, ale głównym celem bylo zmniejszenie iloci przyklejonych. Zauwaz, ze nie tylko ten polecal ;] Jesli zainteresowanie bedzie rzeczywiscie duze, to pomyslimy nad przyklejeniem od nowa ;)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom sekral klata odstaje od reszty znaczaco :)

kurde nie mam jak sobie fotek strzelic a chcialbym tak na wiosne wyglad obecny i po schudnieciu (zamierzam ostro spasc na wadze !!) porownac ;/

Edytowane przez ???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nasz fitness boy zlapal fuche modela :D ..

yeah ;] hyhyhy

ja na razie wzmacniam plecy

jak ktos pamieta jak narzekalem na podciaganie .. to juz mi idzie lepiej

wczesniej ze 1.5x :D nachwytem i 3-4 normalnie

teraz 3x nachwytem 8xnormalnie ;] slon ze mnie .. jakbym schudł to by jeszcze latwiej bylo pewnie ..

to byś sie do policji nie nadał :P

tam kolega z siłowni-policeman, mówił że na egzaminie jest podciaganie ale szerokim nachwytem ; ]

wystarczą 4, ba, wystaczyły, teraz wycofali bo połowan ie zdawała ; ]

i tak teraz mamy Marcinka-króla drążka, który jedzie 30 bez problemu ; ]

btw, dzis zaczynam inny trening ; ]

jutro nie wstane! :P ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to byś sie do policji nie nadał :P

tam kolega z siłowni-policeman, mówił że na egzaminie jest podciaganie ale szerokim nachwytem ; ]

wystarczą 4, ba, wystaczyły, teraz wycofali bo połowan ie zdawała ; ]

i tak teraz mamy Marcinka-króla drążka, który jedzie 30 bez problemu ; ]

btw, dzis zaczynam inny trening ; ]

jutro nie wstane! :P ;)

tez nie mam co robic tylko do policji sie zapisywac ...

a na klate tez sprawdzaja ile ktos wezmie? :P

co ma ilosc podciagniec do sily?

jak reszta jest duza to nie ma tak lekko

Piratez czy tez Gladiac pewnie nie podciagna sie 30x .. ale w pysk bym dostac nie chcial od nich

@Srekal: to są fotki na sucho? czy po treningu? nad klata rzeczywiscie trzaby popracowac ... ogolnie nie przestawalbym na twoim miejscu cwiczyc :) ... ba wzialbym sie nawet intensywniej ... prosi sie o mase

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chaos - co do masy - wciąż rosne i sie pogodizłem z tym ze narazie jestem hardgainerem. Fotki na sucho - wtedy gdy były robuone, ostatni trening był 3 dni wcześniej.

Nadal pytam - jak cwiczyć klatkę by ją odpowiednio zarysować? :/

edit: zmobilizowaliście mnie i postanowiłem psozukać czegoś ;)

Który z tych planów będzie lepszy :

http://www.sfd.pl/temat233113/ - właściwie nie różni się od planu w tej chwili rpzeze mnie stosowanego, jest tylko mniej serii

http://www.sfd.pl/temat187974/ - ten natomiast trwa strasznie długo (20 tygodni) i nie jestem przekonany, czy ćwiczenie klatki raz w tygodniu przyniesie oczekiwane efekty. Jak myslicie?

Edytowane przez srekal34

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi chodzi o to żeby nie mieć wyglądać jak wieszak a na przysiad brać 20 kg :lol:

wszystko ma isć w miare równo ; ]

czyli jestes po prostu szczypior :)

wiec nie ma co porównywac twojego podciagania do mojego :P

ja sie na wieszak nie czuej .. a przysiad spokojnie machne na 1dnej nodze .. na max to robilem z 40kg obicazeniem bo wiekszego nie mialem :P

Chaos - co do masy - wciąż rosne i sie pogodizłem z tym ze narazie jestem hardgainerem. Fotki na sucho - wtedy gdy były robuone, ostatni trening był 3 dni wcześniej.

Nadal pytam - jak cwiczyć klatkę by ją odpowiednio zarysować? :/

niektorzy juz tak maja .. nie poradzisz

co do klaty to specem nie jestem .. ale imho to wyciskanie normalnie i na skosie plus pompeczki szerokim rozstawem .... plus mozesz wąsko na srodek klaty ...

moze ogromnych cyców nie mam wiec nie mi sie wypowiadac .. ale cos tam mi odstaje wiecej niz wiekoszsci meskiej populacji a ja tylko to robilem co pisze wyzej (znaczy bez sztangi bo nie mam :) )

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli jestes po prostu szczypior :)

wiec nie ma co porównywac twojego podciagania do mojego :P

ja sie na wieszak nie czuej .. a przysiad spokojnie machne na 1dnej nodze .. na max to robilem z 40kg obicazeniem bo wiekszego nie mialem :P

spoko :P

70kg ważem ; ]

ja Cie o nic nie posądzam :P

nie rozumiem ludków którzy(mój kolega:/ ) robi klate barki plecy, a nóg nie rusza, nawet nie ma rowerka, współczuje ; ]

btw. 40 kg.... hmmm...? :P

btw. w tej dyscyplinie ciężko porównywać ludzi, genetyka sporo działa ; ]

i takie dyskusje nie maja celu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

różnie to jest, ja mam raczej nie za dobrą klate i bica, w porónaniu do qmpla z którym chodze,a za to plecy, tric i nogi i brzuch dużo silniejsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam szybkie pytanie i prosze o szybka odpowiedz...

ktos mi mowil, ze kreta w proszku, jest lepsza, tzn. szybsze dzialanie, latwiejsza i mniej wali zołaj...

dzisiaj oczekiwalem krety w proszku, kumpel przyniosl w tabletach... jaka roznica?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko :P

70kg ważem ; ]

ja Cie o nic nie posądzam :P

nie rozumiem ludków którzy(mój kolega:/ ) robi klate barki plecy, a nóg nie rusza, nawet nie ma rowerka, współczuje ; ]

btw. 40 kg.... hmmm...? :P

btw. w tej dyscyplinie ciężko porównywać ludzi, genetyka sporo działa ; ]

i takie dyskusje nie maja celu :P

ja mam nózki silne .. duzo rowerka w czasach liceum .. teraz na wakacje nie bywam w domu wiec juz nie jeżdze ... tylko pracuje .. ale nogi zostaly ...

dzis probowalem z kobietka na barana zrobic przysiad .. (ma kolo ~50kg dokladnie sie nie przyzna :P) dalo rade .. ale w chuuuuu**** ciezko :) plecy mi bardziej siadaly .....

a ze porownywac ciezko to masz racje ...

co do podciagania ... to ja mam slabe plecyki ... ale je wzmacniam ...

zeby sie mozna bylo posmiac z grubasa to macie pare fot :P :P

1 2

moj biedy maly bicepsik

1 2 (i jak tu se samemu foto zrobic :))

i moja tlusta reszta czekajca na odsloniecie miesni brzucha :P (zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce)

i jeszcze "groźna" fotka bedaca pretekstem do pochwalenia sie druga dziarą (of coz zartuje)

ble

a co mi tam :P macie i ogladajcie

tak wyglada gosc ktory byl 2x w zyciu na silowni

i z cyklu .. jak sie kijowo robi foty do lustra ;]

nie wstydzic sie i dawac foty :P

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ile masz lat 12??(Do postu wyzej)

PS jak bierzecie hmb...to lepiej wystrzegajcie sie alkoholu...wzialem 3 lyczki browca i bylo ze mna kiepsko...w bani sie krecilo strasznie jak posiedzialem moment...Wiec PRZESTRZEGAM :lol:

Chaos ile na klate bierzesz??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...PS jak bierzecie hmb...to lepiej wystrzegajcie sie alkoholu...wzialem 3 lyczki browca i bylo ze mna kiepsko...w bani sie krecilo strasznie jak posiedzialem moment...Wiec PRZESTRZEGAM...

Hah! I to jest kolejny argument żeby ćwiczyć naturalnie i bez wspomagaczy :P A ja się zastanawiałem jak to jest że takie bydlaki na imprezach padają po 2 kolejkach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi