qbass Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 emilooos po co kupiles dextroze? to jest t osamo co glukoza spozywcza albo carbo oczywsci z tego carbo to najlepsze wyjscie!! Dni Treningowe kreta: 5gram 30minut przet treningiem i 5gram po treningu lub 5gram rano przed sniadaniem i 5gram po trenigu Nietreningowe 5 gram rano przed sniadaniem Dekstroza 30-40gram do kazdej porcji krety Gainer bierzesz w zaleznosci od brakow w diecie , najlepiej przed trenngiem z 2h , po treningu bierzesz w celu uzupelniania strat energetycznych do tego mzoesz jessze dokupic zma apteczne , omega - 3 i tak jak ci psialem wczesniej carbo ;-) w sumie teraz lece na cyklu jabłczan kreatyny+mono+tauryna+carbo+zma+omega 3+BCAA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) no slyszalem o tej glukozie spoz. ;], nie wiem czemu kupilem, moze dlatego, ze mialem akurat $ ;] dzieki za rozpiske. tylko jeszcze jedna watpliwosc. przyjrzales sie temu linkowi ? trzymając się nalepki, musiałbym to rozlozyc nieco inaczej. edit; najlepiej tak, by laczyc kretke z gainerem, chyba lepsze efekty (myle sie ? ;p) edit2; co do zma, ja mam jeszce 16 lat ;] Edytowane 28 Stycznia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) ile dales za tego gainerka?? patrzylem link mozesz i tak zrobic , mysle ze sam producet zaklada ze 1 dawka uzupelni straty po treningu a 2 dawka bedzie dodatkiem do posilku potreningowego sam gainer w samym sobie jest do uzupelniania brakow w diete weglowodany i białka i nie ma zelaznej zasady trzymania sie tego co jest napsiane na etykiecie sam skonczylem wlasnie mass xxl :D truskawka a feeeeeeeeee jakie to niedobre bylo naszczescie trylko 2 kg to go bralem wtedy kiedy nie mogelm dolkadnie utrzymac diety lub przed treningiem tak z 2 godziny do zapotrzebowania w energie w czasie treningu i po w celu regeneracji przed treningiem zawsze pije 50gram carbo zeby to dalo wiekszego kopa :D teraz sie zastanawiam nad kolejnym gainerkiem moze vitalmax 1 2kg+1kg Ostrovi fajna aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82911415 chyba sie skusze :D edit: zma apteczne jest na regeneracjie :) smialo mozesz łykać , kretki z ganerem nie trzeba laczyc, dekstroze masz do kretki bo to transporter, a gainer masz od tego zeby dac bialka i wegli organizmowi zregenerowac go i dostarczyc mu skladnikow do budowy miesni (chyba sie dobrze wyrazilem jak cos to nich ktos mnie porawie ale sadze ze jest oki) Edytowane 28 Stycznia 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) kreatyna jest cegla a gainer(bialko) zaprawa jak brac?? kreatyne 30 minut przed treningiem i bezposredniu po treningu gainera bierzesz 30-40 minut po wziecu kreatyny ogolnie chodzi o to by kreatyne brac na pusty zoladek Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) ile dales za tego gainerka??80zł :) kreatyna jest cegla a gainer(bialko) zaprawaTwoje metafory rządzą :lol: kkej, czyli chyba juz mam jasno poukladane, nic tylko kąsić :mrgreen: gainera bierzesz 30-40 minut po wziecu kreatyny ogolnie chodzi o to by kreatyne brac na pusty zoladek czyli tą porcje 10-20 minut po treningu musze sobie odpuscic jednak ? kufa, ale z tym zabawy ^^ edit; jeszce jedno, jezeli obiad jem ~godzine przed silownią, czasami mniej, to kiedy ta porcja krety? pustego zołądka raczej nie bede mial przez ten czas...najlepsze wyjscie chyba tą pierwszą porcje rano, tylko nie wiem czy bede miec takie mozliwosci...;] Edytowane 28 Stycznia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 mozesz ale nie musisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merryhuana Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Merryhuana -> witamy fitneskę! Ćwiczysz siłowo? Sorki ze mnie nie bylo, ale studniowka i przygotowania =) Jestem instruktorem fitness ^_^ Teraz mam przerwe w pracy, wiec wygladam troche gorzej (tj flakowato) niz np pol rok temu, ale staram sie nadrabiac =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Gbass po ilu cyklach na mono przeszedłeś na jabłko?? Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Sorki ze mnie nie bylo, ale studniowka i przygotowania =) Jestem instruktorem fitness ^_^ Teraz mam przerwe w pracy, wiec wygladam troche gorzej (tj flakowato) niz np pol rok temu, ale staram sie nadrabiac =) pokaz sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 qbass ,wiesz ja mowiac o masie mialem na mysli "mase" a nie fajna sylwetkie jak pisales ,to nie jest to samo :) ,zreszta jak zapodasz zdjecia to sie zobaczy co ci dalo lub nie to bieganie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merryhuana Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 pokaz sie :) W jakim sensie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 chyba o figure mu chodzi ;P Panowie, a ja dalej nie wiem jak to połączyć ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merryhuana Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 chyba o figure mu chodzi ;P Panowie, a ja dalej nie wiem jak to połączyć ... Mam tylko zdjecia ze studniowki ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Mogą być i ze studniówki :-). Jesteś naszym oczkiem w głowie- jedyna ładna w typowo samczym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 emilooos: a mas zmozliwosc zalatwienia wiecej? :) po za tym tak jak ci rozpisalem bedzie dobrze gladiac: masa miesniowa jest :) przec prawie rok chodzilem na silke , po 2 cyklach mono przeszedlem na jablko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 nie załwazylem Twojego edita, no teraz to juz mam jasne. okazja byla jednorazowa ;] moge popytać... ale kurde czuje, ze po 2 tygodniach bedzie mial dosyc kokosów na cale zycie (taki smak...) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 koks suplement a odżywka to są 3 inne rzeczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 kreatyne musisz brac i musisz ja brac sztywno wytyczonym torem w dni treningowe 30 minut przed treningiem i bezposredino po treningu w nietrenigowe z rana po brzebudzeniu i przed obiadem lub kolacja gainera w treningowe bierzesz 30-40 minut po wzieciu kreatyny potreningowej a druga porcje tak na sniadanie albo na obiad wazne by nie laczyc gainera z kreatyna, musi byc miedzy nimi przerwa 30-40 minutowa BTW ech babe rzucilem i mam zszargane nerwy. Zostaje mi jedynie moja milosc sztanga:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) tylko Piratez zeby ta "milosc" ,to znaczy sztanga byla z wzajemnoscia ;) ;) Qbass tylko ze rok to wcale nie musi byc duzo jak na "mase" ewentualnie "ladna sylwetkie" jak to nazywasz :), musialbyc podac ,wage i wymiary sprzed roku i obecne Edytowane 30 Stycznia 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 koks suplement a odżywka to są 3 inne rzeczy ;)coś Ci sie zle zrozumialo ? bo jezeli to do mnie, to ja pisalem kokosów, a nie 'koksow' oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Mogą być i ze studniówki :-). Jesteś naszym oczkiem w głowie- jedyna ładna w typowo samczym temacie. Mogą być ze studniówki :) ale w sumie lepiej podczas ćwiczeń ;) BTW:No panowie najlepszy okres do robienia masy i siły w połowie , jak tam u was postępy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 najlepiej w bikini;] u mnie po poczatkowej fazie to super hiper wypas teraz sie rozleniwilem i lekko sila spadla ale zaczynam nowy cykl wiec bedzie dobrze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 gladiac: towje posty nie wnosza nic w temat ! po roku mozna zbuuudowac bardzo duzo a po 2 cyklach z dopalaczami + dieta jeszce wiecej , po za tym widac ze nie cwiczysz na silowni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 qbass zblazniles sie teraz:) lepiej szybko edytuj posta:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) gladiac: towje posty nie wnosza nic w temat ! po roku mozna zbuuudowac bardzo duzo a po 2 cyklach z dopalaczami + dieta jeszce wiecej , po za tym widac ze nie cwiczysz na silowni kurcze qubass wyczules mnie ,faktycznie nie cwicze na silowni!!, to jak mam to nazwac?? miejscem gdzie leza ciezary??? tak sie sklada ze moja silownia ma chyba z 1000 m2 i polaczona jest z aquaparkiem , to ja juz nie wiem gdzie cwicze ,pewnie w stodole .Jak mam wniesc cos do rozmowy z toba jak nie ma na czym sie oprzec np.zdjecia itp albo chociaz jakies info na temat wagi ,osiagow, bo wiesz chwalic sie kazdy moze ale wyglad zawsze prawde powie PS.Piratez coz mam rzec o niektorych ;) aha po przerwie zaczynam wracac do formy ,sila spowrotem na 160 na plaskiej ,za 2-3 tygodnie sprobuje 172 aby wyrownac rekord ,wyzej nie ide bo szkoda stawow, co bedziesz bral na rzezbe? Edytowane 30 Stycznia 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 po piszesz tak jakby kazdy biegacz wygladal jak patyk, popatrz na 400metrowcow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Oczywiscie masz racje ale czy jestes zawodowym sportowcem ktory ma takze mozliwosci polaczenia silowni z bieganiem oraz sporej kasy aby utrzymac jako taka mase, juz nie wspomne ze ci 400 metrowcy na pewno nie zrobili wyglady w rok ,wiec nie podawaj takich przyklada bo cytujac twoje slowa nie wnosisz nic na temat.To co z tymi wynikami i info jak bylo przed rozpoczeciem silowni i jakie postepy po roku ???? ,moze tez jakies foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 dlaczego uwzasz ze nie mma mozliwosci polaczenia silown z bieganiem? 2 razy w tygodniu chodze na silownie + raz czwartkowa hala mysle ze jest to dobre polaczenie jak zaczynalem przygode z silownia o ile pamietam wazylem 71kg na klate bralem max 50kg , barki 30kg to tyle co pamietam wszystko przy wzroscie 193cm obecnie max klata 80kg x1, barki 65kg x1 obecna waga 79kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 dlatego tak mysle ze nawet cwiczenia aerobowe nie sa wskazane,no ale zalezy od potrzeb ,jesli ktos nie nastawia tylko na jakies duze wymogi jesli chodzi o wyglad to przeciez nic nie szkodzi na przeszkodzie aby biegac i cwiczyc ,tak wiec juz na dobranoc zycze ci duzo dobrych wynikow na biezni i wymarzonego wygladu.amen ps.u poczatkujacych przybor masy zawsze szybko przychodzi jednak pozniej nalezy sie niezle napocic zeby wymiary ruszyly-ale optymista nalezy byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) uuu gladiac mylisz sie wspolczesny sport nie obejdzie sie bez silowni czy to plywanie czy bieganie czy nawet skoki narciarskie podstawa szybkosci, wyskoku itd jest miesien ktory najlepiej wycwiczyc na silowni oczywiscie wykonuja oni scisle okreslone cwiczenia, nie sa to typowe cwiczenia na mase czy rzezbe co do zrobienia porzadnej sylwetki to rok ci nie starczy, mysle ze od drugiego roku juz mozna cos osiagnac. Zreszta wszystko zalezy od genetyki, mam na silowni 18 latka ktory robi w serii 125kg(klata) a chodzi na silownie od roku....chociaz sila nie idzie u niego z masa. co do rzezby: mam juz kupiony thermal pro, do tego dokupuje tight i oczywiscie cwiczenia aerobowe ale to dopiero zaczne w kwietniu/maju gdy cieplej sie zrobi:) Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...