nightstalker Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Tak to ciekawie będzie wyglądać, że po siłowni nie będe w stanie kierownicą kręcić :D Ciekawe jak bede wracał do domu :P Spróbuje sobie zrobić ten trening po tym jak skończe obecny i zobaczymy... W marcu obiecuje fotki :D Swoją droga, co ten koleś taki na niszczenie i zgniatanie czaszek w tym artykule nastawiony ? Na koksach jedzie czy coś ? :D emilooos - a to Tobie co się stało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 też go zaczne robic, ale dopiero od przyszłoego miesiace, bam strasznie słabą kalte, i beceps tez, lepiej z barkami plecami tricem i nogmai, jak to podciągne to zaczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 takie pytanie odnosnie tych co se wstrzykiwali to "cos" w miesnei ze potem wygladali jak mutanty, mowicie ze to rodzaj silikonu do miesni, tzn ze nawet ci na maksa napakowani w rzeczywistosci nie maja nawet polowy sily na ktora wygladaja ich miesnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ilość/wygląd mieśni nie odzwierciedla prezciez siły.. ;] jakby to było: On ma 37cm w bicepsie wiec powinnien podnosic 45kg na niego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Witam , mam pytanie troche z innej beczki . Otoz zastanawiam sie nad kupnem sprzetu do cwiczen. Mam na oku taka ławeczka : http://www.selgros.com.pl/katalog/karta.ph...10&idhosta=1428 lub taki atlas: http://www.selgros.com.pl/katalog/karta.ph...42&idhosta=1428 Czy ten sprzet jest wogule dobry ?,nie wiem co wybrac, na czym bedzie sie lepiej cwiczyc. Prosze o pomoc. Czekam na odp. :-P PS: mam 16 lat :-P Edytowane 3 Lutego 2006 przez polak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kako_ Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Witam , mam pytanie troche z innej beczki . Otoz zastanawiam sie nad kupnem sprzetu do cwiczen. Mam na oku taka ławeczka : http://www.selgros.com.pl/katalog/karta.ph...10&idhosta=1428 lub taki atlas: http://www.selgros.com.pl/katalog/karta.ph...42&idhosta=1428 Czy ten sprzet jest wogule dobry ?,nie wiem co wybrac, na czym bedzie sie lepiej cwiczyc. Prosze o pomoc. Czekam na odp. :-P PS: mam 16 lat :-P Nic z tego sprzętu nie będzie dobre i choć może na zdjęciu wydawać się okey i wyrtrzymałem w gruńcie rzeczy na pewno takie nie będzie... Jeżeli masz w okolicy swojej posiadłości siłownie to zawitaj do niej (oczywiście musisz też <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pod uwage to, że będą tam pewnie chodzić "koksy" [czyt. kretyny] i czy nie jesteś równie głupi żeby robić coś takiego i zasilać konto tym burakom)... btw za tą kase co ten atlas możesz stworzyć lepszy zestaw do ćwiczeń, a jeśli chodzi o "ławeczke" to w ogóle nie polecam... Moje zdanie jest taki i pozdrawiam ps. Uważaj na kręgosłup i nie rób martwego ciągu, bo jesteś jeszcze młody (ja jestem niewiele starszy i wiem co to mieć kłopoty z kręgosłupem:( ) Edytowane 3 Lutego 2006 przez Kako_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Patrząc na modela dochodze do wniosku ze to gufienko,nie mówiąc o parametrach :huh: 100kg :lol2: : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Teraz ja zapytam ;) Trener z siłowni, dzisiaj stwierdził że po ponad miechu chodzenia przydałoby się wziać aminokwasy(nie iwem jakie:/) jaka firma i które? najlepiej Olimp bo na siłowni jest dystrybucja nawet taniej minimalnie niż na necie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Witam , mam pytanie troche z innej beczki . Otoz zastanawiam sie nad kupnem sprzetu do cwiczen. Mam na oku taka ławeczka : http://www.selgros.com.pl/katalog/karta.ph...10&idhosta=1428 lub taki atlas: http://www.selgros.com.pl/katalog/karta.ph...42&idhosta=1428 Czy ten sprzet jest wogule dobry ?,nie wiem co wybrac, na czym bedzie sie lepiej cwiczyc. Prosze o pomoc. Czekam na odp. :-P PS: mam 16 lat :-P podziele tutaj zdanie Kako ze lepiej chodz na silownie, bo cwiczenia w domu nie maja tej potrzebnej pozytywnej "presji" jaka ma sie na silce , cwiczenia w domu to ostatecznosc ,a zle kupiony sprzet tylko cie zniecheci i pozbawi kasy troche ciekawostek z zycia Ronniego :) Ronni ma kilka samochodow ,kazdego dnia jezdzi innym ,oto jakie zauwazylem na filmach-mercedes od AMG,mercedes cabrio, Hammer kupiony na zamowienie dla Ronniego -z napisami HammRon na tablicach i siedzeniach czyli hammer+ronni :), wielki terenowiec chyba Ford, Doge Viper Ponoc wszystkie to trofea z wygranych zawodow :) Kazdego dnia Ronni jada to samo sam przygotowywujac wiekszasc z dan -bo czasem jada w restouracji, zawsze je tony kurczaka :) Ronni jest fanem tv wiec w domu ma TV godne jego rozmiarow, ok 60 calowy odbiornik :) Ronni na maszynie do nog zalozyl 2250 pounds - i teraz pytanie ile to kilo??????? ps.jesli znacie jakies ciekawostki z zycia znanych postaci tego sportu to zapodajcie :) Edytowane 3 Lutego 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Teraz ja zapytam ;) Trener z siłowni, dzisiaj stwierdził że po ponad miechu chodzenia przydałoby się wziać aminokwasy(nie iwem jakie:/) jaka firma i które? najlepiej Olimp bo na siłowni jest dystrybucja nawet taniej minimalnie niż na necie ;) Olimp :lol: Ultimate Amino 2002 sa ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kako_ Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Teraz ja zapytam ;) Trener z siłowni, dzisiaj stwierdził że po ponad miechu chodzenia przydałoby się wziać aminokwasy(nie iwem jakie:/) jaka firma i które? najlepiej Olimp bo na siłowni jest dystrybucja nawet taniej minimalnie niż na necie ;) A po co to? Bo co trener chce zarobić ? Albo jego miejsce pracy ? Nie lepiej naturalnie jeść ryż i pić mleko ? Chemia sama sztuczna chemia... Olej to !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 pije nieprzerwanie od urodzenia, jakoś nie jestem wielki, teraz od ok 2 lat pije mniej, ok 1 litra dziennie, ryż nie za często, wręcz sporadycznie, ale go nie lubie :/ bo tym mleku to tylko kości mam grube i gęste, wszyscy sie dziwią że jescze nie miałem gipsu ;) jednak po poczytaniu troche i konsultacjach z kolegą, mysle że wezme gainera2 Vitalmaxa..... zbiore $$ i kupie gdzieś na necie bo u nas jest tylko olimp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 hinco za dużo mleka pijesz ;/ stosujesz jakąś dietke albo cuś bo sam gainer dużo nie da ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 czy w diecie 'siłacza' (nie jak ja :lol: ) pochłanianie dużych ilości mięsa jest dobre? ostatnio zauwazyłem jak zmieniłem trening że mnie na to rzuciło i po treningu tylko mięso chcem jeśc...: O żrem tak: rano płatki na co wchodzi mi ok 0,5l mleka w szkole 2-3 kanapki wysoko urozmajcone tj, wędlina ser ogóras sałatka i takie tam po szkole obiadek, zazwyczaj coś z mięskiem,zimniaczki surówka ok 17 dokładka do obiadu jakieś kanapki wieczorem kanapki kakao albo coś z mleka ogólnie jem dosyć często, nie mam tendencji do nabierania tłuszczu, ani tkanki mięśniowej ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Za mało weglowodanów jesz dlatego nie możesz przytyć. Zarzucam 2 fotki pleców tuż przed cyklem(własnoręcznie robione dlatego ucięte);/ http://img489.imageshack.us/my.php?image=im0000178nu.jpg http://img148.imageshack.us/my.php?image=im0000186aw.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Za mało weglowodanów jesz dlatego nie możesz przytyć. Zarzucam 2 fotki pleców tuż przed cyklem(własnoręcznie robione dlatego ucięte);/ http://img489.imageshack.us/my.php?image=im0000178nu.jpg http://img148.imageshack.us/my.php?image=im0000186aw.jpg takie foty sa do bani ... zrob je z pewnej odleglosci bo to lepiej i latwiej ocenic .. tak zeby gdzies od "du.py do glowy" cie bylo widac jak masz gdzies samowyzwalacz to ustaw go na 10sek i masz spokojnie czas zeby sie ustawic Edytowane 4 Lutego 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Te fotki są sprzed miesiąca robione jeszcze starą cyfrówką :? .Za miesiąc dostane canonica :D więc odrazu będą porządne fotki po ukończonym cyklu :) Edytowane 4 Lutego 2006 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Rob187 akurat zdjecia ktore pokazales nie byly zle jakosciowo tylko "model" sie zle ustawil ;) , wiec czy zmienisz aparat czy nie przemysl jak sie ustawiac :) Hinco-masz ok 18 lat ,twoj organizm jeszcze sam sie rozwija , na razie moim zdaniem nie potrzebujesz zadnych dopalaczy, pocwicz jeszcze rok tak jak to robisz, naucz sie wykonywac cwiczenia poprawnie technicznie, poznaj jak najwiecej cwiczen i w jaki sposob i na co dzialaja, powiedzmy za rok zrob samoocene i jesli nie bedziesz zadowolony mozesz kupic suplementy ,bedziesz wtedy mial juz doswiadczenie z silownia a sam oraganizm latwiej i szybciej przyzwyczaji sie do wiekszych ciezarow i nabieranej masy,no chyba ze chcesz miec piekne rozstepy ktore beda cie upiekszac np.na plazy Ewentualnie mozesz sobie juz kupic amino ale suplementy podnoszace mase na razie omijaj i pamientaj ze silownia to sport dlugofalowy i na wszystko trzeba czasu ps.mieso ci napewno nie zaszkodzi tym bardziej ze nie masz tendecjii do zatluszczania Edytowane 4 Lutego 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 tyle że ja nie chce suplementów, a odżywki ;) jeszcze sie rozglądne i zorientuje co i jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Hinco -slowo suplement oznacza "material uzupelniajacy" wiec i odzywka i np.kreatyna to suplement,z tym ze niektore sklepy moga robic sztuczny ich podzial . Kazdy z tych produktow jest produktem dodatkowym albo zwiekszajacym mase albo rzezbe albo podnoszacym wydajnosc organizmu-reasumujac kazdy to suplement ps.nawet biorac witaminy ktorych moze brakowac w twojej diecie bierzesz suplement czyli "material uzupeniajacy" :) jak widac za malo sie interesujesz teoria i malo zdobywasz wiedzy w tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ronni na maszynie do nog zalozyl 2250 pounds - i teraz pytanie ile to kilo???????1 funt = 454 g czyli 2250 funtów = 1021,5 kg troche nawalił co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 no troszke sobie tego nałożył..... słyszeliście coś kiedyś o vasopro, środek efedrynowy, dobre to jest? p.s -yahoo- ten chieftec jak, dobrze sobei radzi z tym twoim kompem? dobrze trzyma napięcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 1 funt = 454 g czyli 2250 funtów = 1021,5 kg troche nawalił co :) na przysiad bral tez nie wasko bo chyba z 300 kilo :) Dawidsfuturx niestety nic nie wiem o tym produkcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a korzystaliscie kiedys z takiej maszynki do nóg??Bo ja tak :)popchnalem wszystko co mieli ,to bylo na silce w strazy pozarnej...mieli 380kg i jeden raz zrobilem :P Za mało weglowodanów jesz dlatego nie możesz przytyć. Zarzucam 2 fotki pleców tuż przed cyklem(własnoręcznie robione dlatego ucięte);/ http://img489.imageshack.us/my.php?image=im0000178nu.jpg http://img148.imageshack.us/my.php?image=im0000186aw.jpg A ile masz lat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Tak trudno zajrzeć do profilu? Urodziny 14 Marzec 1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) a korzystaliscie kiedys z takiej maszynki do nóg??Bo ja tak :)popchnalem wszystko co mieli ,to bylo na silce w strazy pozarnej...mieli 380kg i jeden raz zrobilem :P Jeżeli chodzi o maszyny nie ma co się sugerowac wagami ja na jednej siłowni biore 450 kg a na innej siłowni 290 kg . Wszystko zalezy od maszyny. EDIT: @Dawidsfuturx napięcia bede mierzył jak pożycze lub kupie miernik. Edytowane 5 Lutego 2006 przez -yahoo- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Ja tam wogóle nóg nie ćwicze <_< chce miec chudziutkie jak bokser:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 nie wiem czy to prawda, ale słyszałem, że ćwiczenie nóg, brzucha, itp pwoduje większe wydzielanie sie naturnelnego testosteronu czy coś ,więc jak sie chce rosnąc to to chyba, pomocne, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) nie wiem czy to prawda, ale słyszałem, że ćwiczenie nóg, brzucha, itp pwoduje większe wydzielanie sie naturnelnego testosteronu czy coś ,więc jak sie chce rosnąc to to chyba, pomocne, nie? no masz racje bo jak cwiczysz nogi to jadra cudownie obcieraja sie o wnetrze ud i powoduja stymulacje wiekszej produkcji..chormonow ;) ;) :) Niestety zachodzi tutaj obawa ze niektorzy moga tylko koncentrowac sie na samej symulacj produkcji chormonow co moze doprowadzic do duzego spadku....masy ciala ;) ;) ;) Edytowane 5 Lutego 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 no to chyba jakies aminokwasy wpieprzeać, nie wiem bcaa, moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...