Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to ciekawie będzie wyglądać, że po siłowni nie będe w stanie kierownicą kręcić :D Ciekawe jak bede wracał do domu :P Spróbuje sobie zrobić ten trening po tym jak skończe obecny i zobaczymy... W marcu obiecuje fotki :D

Swoją droga, co ten koleś taki na niszczenie i zgniatanie czaszek w tym artykule nastawiony ? Na koksach jedzie czy coś ? :D

emilooos - a to Tobie co się stało ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

też go zaczne robic, ale dopiero od przyszłoego miesiace, bam strasznie słabą kalte, i beceps tez, lepiej z barkami plecami tricem i nogmai, jak to podciągne to zaczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie pytanie odnosnie tych co se wstrzykiwali to "cos" w miesnei ze potem wygladali jak mutanty, mowicie ze to rodzaj silikonu do miesni, tzn ze nawet ci na maksa napakowani w rzeczywistosci nie maja nawet polowy sily na ktora wygladaja ich miesnie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam , mam pytanie troche z innej beczki . Otoz zastanawiam sie nad kupnem sprzetu do cwiczen.

Mam na oku taka ławeczka :

http://www.selgros.com.pl/katalog/karta.ph...10&idhosta=1428

lub taki atlas:

http://www.selgros.com.pl/katalog/karta.ph...42&idhosta=1428

Czy ten sprzet jest wogule dobry ?,nie wiem co wybrac, na czym bedzie sie lepiej cwiczyc. Prosze o pomoc. Czekam na odp. :-P

PS: mam 16 lat :-P

Edytowane przez polak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam , mam pytanie troche z innej beczki . Otoz zastanawiam sie nad kupnem sprzetu do cwiczen.

lub taki atlas:

Czy ten sprzet jest wogule dobry ?,nie wiem co wybrac, na czym bedzie sie lepiej cwiczyc. Prosze o pomoc. Czekam na odp. :-P

Nic z tego sprzętu nie będzie dobre i choć może na zdjęciu wydawać się okey i wyrtrzymałem w gruńcie rzeczy na pewno takie nie będzie... Jeżeli masz w okolicy swojej posiadłości siłownie to zawitaj do niej (oczywiście musisz też <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pod uwage to, że będą tam pewnie chodzić "koksy" [czyt. kretyny] i czy nie jesteś równie głupi żeby robić coś takiego i zasilać konto tym burakom)... btw za tą kase co ten atlas możesz stworzyć lepszy zestaw do ćwiczeń, a jeśli chodzi o "ławeczke" to w ogóle nie polecam... Moje zdanie jest taki i pozdrawiam

ps. Uważaj na kręgosłup i nie rób martwego ciągu, bo jesteś jeszcze młody (ja jestem niewiele starszy i wiem co to mieć kłopoty z kręgosłupem:( )

Edytowane przez Kako_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz ja zapytam ;)

Trener z siłowni, dzisiaj stwierdził że po ponad miechu chodzenia przydałoby się wziać aminokwasy(nie iwem jakie:/)

jaka firma i które?

najlepiej Olimp bo na siłowni jest dystrybucja nawet taniej minimalnie niż na necie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lub taki atlas:

podziele tutaj zdanie Kako ze lepiej chodz na silownie, bo cwiczenia w domu nie maja tej potrzebnej pozytywnej "presji" jaka ma sie na silce , cwiczenia w domu to ostatecznosc ,a zle kupiony sprzet tylko cie zniecheci i pozbawi kasy

troche ciekawostek z zycia Ronniego :)

Ronni ma kilka samochodow ,kazdego dnia jezdzi innym ,oto jakie zauwazylem na filmach-mercedes od AMG,mercedes cabrio, Hammer kupiony na zamowienie dla Ronniego -z napisami HammRon na tablicach i siedzeniach czyli hammer+ronni :), wielki terenowiec chyba Ford, Doge Viper

Ponoc wszystkie to trofea z wygranych zawodow :)

Kazdego dnia Ronni jada to samo sam przygotowywujac wiekszasc z dan -bo czasem jada w restouracji, zawsze je tony kurczaka :)

Ronni jest fanem tv wiec w domu ma TV godne jego rozmiarow, ok 60 calowy odbiornik :)

Ronni na maszynie do nog zalozyl 2250 pounds - i teraz pytanie ile to kilo???????

ps.jesli znacie jakies ciekawostki z zycia znanych postaci tego sportu to zapodajcie :)

Edytowane przez gladiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz ja zapytam ;)

Trener z siłowni, dzisiaj stwierdził że po ponad miechu chodzenia przydałoby się wziać aminokwasy(nie iwem jakie:/)

jaka firma i które?

najlepiej Olimp bo na siłowni jest dystrybucja nawet taniej minimalnie niż na necie ;)

Olimp :lol: Ultimate Amino 2002 sa ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz ja zapytam ;)

jaka firma i które?

A po co to? Bo co trener chce zarobić ? Albo jego miejsce pracy ? Nie lepiej naturalnie jeść ryż i pić mleko ? Chemia sama sztuczna chemia... Olej to !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pije nieprzerwanie od urodzenia, jakoś nie jestem wielki, teraz od ok 2 lat pije mniej, ok 1 litra dziennie, ryż nie za często, wręcz sporadycznie, ale go nie lubie :/

bo tym mleku to tylko kości mam grube i gęste, wszyscy sie dziwią że jescze nie miałem gipsu ;)

jednak po poczytaniu troche i konsultacjach z kolegą, mysle że wezme gainera2 Vitalmaxa.....

zbiore $$ i kupie gdzieś na necie bo u nas jest tylko olimp....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy w diecie 'siłacza' (nie jak ja :lol: ) pochłanianie dużych ilości mięsa jest dobre? ostatnio zauwazyłem jak zmieniłem trening że mnie na to rzuciło i po treningu tylko mięso chcem jeśc...: O

żrem tak:

rano płatki na co wchodzi mi ok 0,5l mleka

w szkole 2-3 kanapki wysoko urozmajcone tj, wędlina ser ogóras sałatka i takie tam

po szkole obiadek, zazwyczaj coś z mięskiem,zimniaczki surówka

ok 17 dokładka do obiadu jakieś kanapki

wieczorem kanapki kakao albo coś z mleka

ogólnie jem dosyć często, nie mam tendencji do nabierania tłuszczu, ani tkanki mięśniowej ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za mało weglowodanów jesz dlatego nie możesz przytyć.

Zarzucam 2 fotki pleców tuż przed cyklem(własnoręcznie robione dlatego ucięte);/

http://img489.imageshack.us/my.php?image=im0000178nu.jpg

http://img148.imageshack.us/my.php?image=im0000186aw.jpg

takie foty sa do bani ... zrob je z pewnej odleglosci bo to lepiej i latwiej ocenic .. tak zeby gdzies od "du.py do glowy" cie bylo widac

jak masz gdzies samowyzwalacz to ustaw go na 10sek i masz spokojnie czas zeby sie ustawic

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rob187 akurat zdjecia ktore pokazales nie byly zle jakosciowo tylko "model" sie zle ustawil ;) , wiec czy zmienisz aparat czy nie przemysl jak sie ustawiac :)

Hinco-masz ok 18 lat ,twoj organizm jeszcze sam sie rozwija , na razie moim zdaniem nie potrzebujesz zadnych dopalaczy, pocwicz jeszcze rok tak jak to robisz, naucz sie wykonywac cwiczenia poprawnie technicznie, poznaj jak najwiecej cwiczen i w jaki sposob i na co dzialaja, powiedzmy za rok zrob samoocene i jesli nie bedziesz zadowolony mozesz kupic suplementy ,bedziesz wtedy mial juz doswiadczenie z silownia a sam oraganizm latwiej i szybciej przyzwyczaji sie do wiekszych ciezarow i nabieranej masy,no chyba ze chcesz miec piekne rozstepy ktore beda cie upiekszac np.na plazy

Ewentualnie mozesz sobie juz kupic amino ale suplementy podnoszace mase na razie omijaj i pamientaj ze silownia to sport dlugofalowy i na wszystko trzeba czasu

ps.mieso ci napewno nie zaszkodzi tym bardziej ze nie masz tendecjii do zatluszczania

Edytowane przez gladiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hinco -slowo suplement oznacza "material uzupelniajacy" wiec i odzywka i np.kreatyna to suplement,z tym ze niektore sklepy moga robic sztuczny ich podzial . Kazdy z tych produktow jest produktem dodatkowym albo zwiekszajacym mase albo rzezbe albo podnoszacym wydajnosc organizmu-reasumujac kazdy to suplement

ps.nawet biorac witaminy ktorych moze brakowac w twojej diecie bierzesz suplement czyli "material uzupeniajacy" :)

jak widac za malo sie interesujesz teoria i malo zdobywasz wiedzy w tym temacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

no troszke sobie tego nałożył.....

słyszeliście coś kiedyś o vasopro, środek efedrynowy, dobre to jest?

p.s

-yahoo- ten chieftec jak, dobrze sobei radzi z tym twoim kompem? dobrze trzyma napięcia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 funt = 454 g

czyli

2250 funtów = 1021,5 kg

troche nawalił co :)

na przysiad bral tez nie wasko bo chyba z 300 kilo :)

Dawidsfuturx niestety nic nie wiem o tym produkcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a korzystaliscie kiedys z takiej maszynki do nóg??Bo ja tak :)popchnalem wszystko co mieli ,to bylo na silce w strazy pozarnej...mieli 380kg i jeden raz zrobilem :P

Za mało weglowodanów jesz dlatego nie możesz przytyć.

Zarzucam 2 fotki pleców tuż przed cyklem(własnoręcznie robione dlatego ucięte);/

http://img489.imageshack.us/my.php?image=im0000178nu.jpg

http://img148.imageshack.us/my.php?image=im0000186aw.jpg

A ile masz lat??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a korzystaliscie kiedys z takiej maszynki do nóg??Bo ja tak :)popchnalem wszystko co mieli ,to bylo na silce w strazy pozarnej...mieli 380kg i jeden raz zrobilem :P

Jeżeli chodzi o maszyny nie ma co się sugerowac wagami ja na jednej siłowni biore 450 kg a na innej siłowni 290 kg . Wszystko zalezy od maszyny.

EDIT:

@Dawidsfuturx napięcia bede mierzył jak pożycze lub kupie miernik.

Edytowane przez -yahoo-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

nie wiem czy to prawda, ale słyszałem, że ćwiczenie nóg, brzucha, itp pwoduje większe wydzielanie sie naturnelnego testosteronu czy coś ,więc jak sie chce rosnąc to to chyba, pomocne, nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy to prawda, ale słyszałem, że ćwiczenie nóg, brzucha, itp pwoduje większe wydzielanie sie naturnelnego testosteronu czy coś ,więc jak sie chce rosnąc to to chyba, pomocne, nie?

no masz racje bo jak cwiczysz nogi to jadra cudownie obcieraja sie o wnetrze ud i powoduja stymulacje wiekszej produkcji..chormonow ;) ;) :)

Niestety zachodzi tutaj obawa ze niektorzy moga tylko koncentrowac sie na samej symulacj produkcji chormonow co moze doprowadzic do duzego spadku....masy ciala ;) ;) ;)

Edytowane przez gladiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi