nightstalker Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witamy! Bardzo dobre wyniki jak na Twój wiek i wagę! Mój kumpel też ćwiczy od zawsze pompki i drążek i tez waży 67 kg. Udało mu się 94 dygnąć :] Hehe, jego idolem tez jest Bruce Lee :D Jak masz może jakieś info o treningach Bruce'a, a zwłaszcza z tym bieganiem co on tam odwalał to zapodaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 oj Mechlik brzuch moze byc ale jakis chudzina z ciebie ;) ,zapewne wyznajesz zasade ze"chudy kogot najlepszy" ;), a tak na powaznie to podaj jescze raz swoje wymiary ,waga wzrost ,lapa itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 oj Mechlik brzuch moze byc ale jakis chudzina z ciebie ;) ,zapewne wyznajesz zasade ze"chudy kogot najlepszy" ;), a tak na powaznie to podaj jescze raz swoje wymiary ,waga wzrost ,lapa itp-Wzrost: 189cm -Waga: ~80kg -Łapa: 35cm~36cm - Nie biore/brałem żadnych odżywek bo.. nie mam na to czasu.. ;] Zimą powinno sie robić mase - ja mam szkołe i siłowne oddaloną pewnie z 5km co po dodaniu braku samochoud wychodzi mi jakies 3godz w plecy.. Latem kiedy mam czas - nie zrobie masy, a jedynie sie troche wyrzeźbie i strace na wadze.. Mechl!k na brzuch robiłeś tylko A6w czy coś jeszcze?Jeden cykl A6W + "zwyke" cwiczenia w domu i na siłowni.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 przy twoich oczekiwaniach to WARTO :)A mozna prosic o jakies rady. Co cwiczy i ile ? Troche przegladalem net, ale nie za bardzo wiem jak upchac kompleksowy trening ktory musialbym zrobic w 1h... Powiedzmy, ze brzuch nie musze robic na silce. Zalezy mi glownie na plecach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Mechl!n szczerze mowiac na zdjeciach chyba wygladasz lepiej ,no ale na filmiku za duzo to widac nie bylo,a prawde mowiac kogo tam obchodzi brzuch czekamy na bica ,trica ,klatkie ;) ,nie wstydz sie i zapodawaj ;) :)Szczerze przyznam, że brzuch robię dopiero od 1.5 miesiąca i to tylko raz w tygodniu. Stąd letkie zatłuszczenie ;-). Było to tylko preludium do tego co nastąpi (chciałem wzmocnić brzuch i przeżyć pierwsze kwachy)- od jutra przez dwa tygodnie brzucho zmęczę 4 razy w tygodniu. Do tej pory nie miałem z kim go ćwiczyć- tylko w sobotę był kumpel, który mnie przypilnował. Teraz będzie pilnowała mnie moderacja :-). Najpierw zdjęcie "before" (z piątku)- będzie można porównać efekty ćwiczeń po dwóch tygodniach: Zdjęcie oczywista kiepskiej jakości- zauważyliście pewną prawidłowość? Zdjęcia mechl!ka są extra, moje- kiepskie. Dla ułatwienia podpowiem, że on-mi, a ja-jemu pstrykam foty ;-). A o tym zdjęciu nie wiedziałem: Cierpię/stękam/umieram po kolejnej serii na przedramię. Edytowane 12 Lutego 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Szczerze przyznam, że brzuch robię dopiero od 1.5 miesiąca i to tylko raz w tygodniu. Stąd letkie zatłuszczenie ;-). Było to tylko preludium do tego co nastąpi (chciałem wzmocnić brzuch i przeżyć pierwsze kwachy)- od jutra przez dwa tygodnie brzucho zmęczę 4 razy w tygodniu. Do tej pory nie miałem z kim go ćwiczyć- tylko w sobotę był kumpel, który mnie przypilnował. Teraz będzie pilnowała mnie moderacja :-). Najpierw zdjęcie "before" (z piątku)- będzie można porównać efekty ćwiczeń po dwóch tygodniach: [/img]http://www.mechlin.somee.com/silka/brzuch-start.jpg[/img] Zdjęcie oczywista kiepskiej jakości- zauważyliście pewną prawidłowość? Zdjęcia mechl!ka są extra, moje- kiepskie. Dla ułatwienia podpowiem, że on-mi, a ja-jemu pstrykam foty ;-). A o tym zdjęciu nie wiedziałem: [/img]http://www.mechlin.somee.com/silka/cierpie.jpg[/img] Cierpię/stękam/umieram po kolejnej serii na przedramię. Jak to jest zatłuszczony brzuch to ja nigdy w życiu nie pokaże mojego ;/ wstyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 ale pomyśl ile lat cwiczy on a ile ty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 mam takie pytanie, czy jest sens przy a6w robic jeszcze brzych w tygodniu? mam tkaie trenning pn plecy wtorek armagedon, sroda przerwa czwartek, klata barki, piatek armagedon jak widac nie ma nóg, łydek, odpusciłem sobei na czas armagedony, myslałem na tym, żeby w armagedonowe dni walnąc jeszcze brzuch do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) srekal czytaj posty ze zrozumieniem.Mi chodziło o to ze on według mnie nie ma tłuszczu na brzuchu,a ja mam troszke.Skoro on ocenia swój pesymistycznie to jak by ocenił mój. dawid ile masz w bicu?Jak masz poniżej 37to armagedon ci niewskazany Edytowane 12 Lutego 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) 37, po trenningu 38-38.5, po armagedonie 39.5 dobra powiedzmy, że jakby nie robił armadedona no to dni pn wt przerwa czwarek, piatek ,tez by wsumie mogły byc.. w takim wypadki myślłamen ad czymś takim pn plecy+tric wt klata+barki czw nogi, bic piątek klatka + superseria z bica i trica Edytowane 12 Lutego 2006 przez Dawidsfuturx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 srekal czytaj posty ze zrozumieniem.Mi chodziło o to ze on według mnie nie ma tłuszczu na brzuchu,a ja mam troszke.Skoro on ocenia swój pesymistycznie to jak by ocenił mój. dawid ile masz w bicu?Jak masz poniżej 37to armagedon ci niewskazany a mi chdozi oto ze po tylu latach ma juz spore mięśnie na brzuchu i mimo sporej ilosci tłuszczu(nie mówię ze dużo) to u niego widać trochę mieśni... ot co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 -Wzrost: 189cm -Waga: ~80kg -Łapa: 35cm~36cm - Nie biore/brałem żadnych odżywek bo.. nie mam na to czasu.. ;] Zimą powinno sie robić mase - ja mam szkołe i siłowne oddaloną pewnie z 5km co po dodaniu braku samochoud wychodzi mi jakies 3godz w plecy.. Latem kiedy mam czas - nie zrobie masy, a jedynie sie troche wyrzeźbie i strace na wadze.. mechlik no to ci nie zazdroszcze ze masz tak utrudnione cwiczenia,w kazdym razie wiemy oboje ze przy tym wroscie to chociaz te 90 powinno byc ,zaraz bys zauwazyl roznice :) ,mam nadzieje ze jakos sobie zorganizujesz lepsze warunki treningowe i dojdziesz do odpowiedniej wagi ja sam majac 186 i 106 -108 kilo czuje sie czesto chudo :), szczegulnie jak ogladam filmy treningowe asow albo zawody,wlasnie dzisiaj sobie zarzucilem mr olimpia 2005 i wtedy poszedlem do lustra stalem pare minut i z bekem poszedlem do pokoju aby wyplakac sie w duza "trojkie" mojej kobietki ;) Mechl!n ja robie brzuch od tygodnia :) ,nie robilem go chyba z 4 lata !!! ,ale wrescie postanowilem troche sie za niego wziac ,kilka lat wczesniej chorowalem na wrzody dwunastnicy i jak zacynalem cokolwiek robic z brzuchem to byla katorga ,ale teraz po kilku latach jak sie wyleczylem to czas cos z tym zrobic, zapodaj zdjecia barkow, i najlepiej stan przodem do aparatu bez koszulki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Mam prosbe do jakiegos speca od treningow. Na polskich forach kulturystycznych cieżko o uzyskanie odpowiedzi 'na poziomie' ... , chyba, ze tylko ja mam pecha do lekko nie gramatycznych/nie rozumiących ;] Moj nowy trening ma być 4dniowy, z pominięciem nóg, na miesiąc, po nim bede cwiczyl je spowrotem (kontuzja) Oto cały on, z cwiczeniami, te po slashu, to zamiennie, co by ciągle nie bylo to samo ;] a i sry za nie profesjonalne nazwy cwiczen, po prostu nie wiem jak to sie nazywa ;] Witam. Po radach ułozyłem trening, narazie bez nóg, wejdą w dzien czwartkowy, jak tylko bede mogl je cwiczyc, rozpisalem takze cwiczenia, po slashu na drugim tydzien, co by nie bylo ciagle to samo ;] Mam nadzieje, ze ktos doczyta do konca i podzieli sie swoim zdaniem, pomoze skorygować. I sorry za nie profesjonalne nazwanie niektorych cwiczen, po prostu nie wiedzialem jak, mam nadzieje, ze sie zorientujecie. W wielkim skrocie, 1.klata, triceps 2. plecy, przedramiona 3. biceps, brzuch (tu bedą nogi) 4. barki kaptury (by faq@sfd ;] ) PONIEDZIAŁEK [1.Klatka,2.Triceps] 1. a) Wyciskanie sztangi płasko (12/10/8/8) B) Wyciskanie sztangielek skos góra (12-8 powtórzeń) / Wyciskanie sztangi skos w góre c) Rozpiętki płasko (4x 12-10 powtórzeń) / Wyciskanie sztangielek / sztangi, skos w dół 2. a) Wyciskanie francuskie (3x 12-8 powtórzeń) B) Wyciskanie francuskie jednorącz (3x 12-8 powtórzeń) / Wyciskanie sztangielek za sobą c) Prostowanie ramienia w opadzie / Wyciskanie sztangi na poziomie brzucha WTOREK [1.Plecy, 2.Przedramiona] 1. a) Podciąganie się na drążku szerokim uchwytem do brody / atlas, sciaganie do siebie B) Podciąganie się na drążku za kark / butterfly przodem c) wiosłowanie sztangą 2. a) Prostowanie nadgarstków ze sztangą nachwytem 3x 20 aż do palenia. B) Uginanie nadgarstków ze sztangą podchwytem 3x 20 aż do palenia CZWARTEK [1.Biceps, 2.Brzuch] 1. a) Uginanie ramion ze sztanga (12/10/8) B) Uginanie ramion ze sztangielkami (3x 12-8 powtórzeń) / młotkowe c) Uginanie ramion w podporze o kolano (3x 12-10 powtórzeń) / skrętki 2. a) Spięcia leżąc na ławce poziomej (4 serie) / Brzuszki B) Unoszenie nóg opierając się na poręczach (4 serie) / Brzuszki skosy PIĄTEK [1.Barki, kaptury] 1. a) Arnoldki 3x 12-10 powtórzeń B) Wyciskanie sztangi z klatki (12/10/8) / Wyciskanie sztangi z zza karku (12/10/8) c) Wysokie unoszenie sztangielek bokiem do góry 3x 12-10 powtórzeń d) Unoszenie sztangielek do góry w opadzie tułowia 3x 12-10 powtórzeń e) szrugsy głowa w dół / sztanga - wznosy f) Szrugsy głowa w górę Mam zamiar juz od jutra wdrozyc go w zycie, co byscie dodali :D ? pozdro i dzieki z gory. Edytowane 12 Lutego 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 kurde nei wiem, ale wydaje mi sie, że francuskie to chyba na triceps jest, ale nie jestem pewien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 kurde nei wiem, ale wydaje mi sie, że francuskie to chyba na triceps jest, ale nie jestem pewienmoże źle to nazwał? :P fr jest na tri! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) oż kurde, pomylka w planie, zaraz skoryguję. edit; no , teraz jest si ;] Edytowane 12 Lutego 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) Hoho, tyle jestem na forum a dopiero wlasnie odkrylem ten watek :) Na silke chodze od ok. 3 tygodni, na razie 'przygotowuje' organizm - serie po 15 powtorzen, na tluszczyk zaczalem zapodawac sobie trening interwalowy na rowerku. Niedlugo zaczne przechodzic na wlasciwy trening (wariacja HIT-u) Wiek az 27 lat (staruszek... ;) ) wzrost 177 klata 98 biceps 33 udo 56 lyda 42 pas 85 :( waga - wahania pomiedzy 77kg-75, jeszcze niedawno bylo 81 :P Tluszczyk jest na brzuszku solidny - zapuscilem sie. Kiedys sie trenowalo conieco, potem polamana reka i sie zapuscilem... Niedawno odkrylem silke (wczesniej bylem oredownikiem 'naturalnych' metod - pompki, izometryczne, ogolnorozwojowy trening), i nie ma co ukrywac, wciagnela mnie :) Zyczcie mi szczescia :) P.S> Chyba nie bylo, wiec polecam stronke www.exrx.net Edytowane 13 Lutego 2006 przez xor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) emiloooos- program jest nie najgorszy jak na poczatkujacego z tym ze moze ogranicz ilosc ruchow z 12 do 10 ,cwicz tak z 2 -3 miesiace a nastepnie uluz tak cwiczenia aby robic wiecej bicepsa i tricepsa ,wczesniej podawalem komus taki program mozesz wiec skorzystac jesli chcesz tylko nie wiem co to jest:sztrugsy glowa w dol lub w gore??????? Edytowane 13 Lutego 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 tylko nie wiem co to jest:sztrugsy glowa w dol lub w gore??????? Tak jak nietoperz, czepiasz się nogami sufitu i robisz szrugsy głową w dół :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 :lol: kufa mowilem, ze nie umiem nazwać ;] to mialo byc: - WZNOSY BARKÓW ”SZRUGSY” ZE SZTANGĄ Z PRZODU - WZNOSY BARKÓW ”SZRUGSY” ZE SZTANGĄ Z TYŁU ;]] Gladiac - dzieki, poszukam. Ogolnie zalezy mi na 4 dniach, we wczesniejszym treningu cwiczylem 2xtyg klatka, rezultaty uwazam za b.dobre, duzo strace cwicząc 1x ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam! Wypowiadam się po raz pierwszy w tym temacie więc proszę od razu po mnie nie jechać :wink: Więc tak. Nigdy wcześniej nie ćwiczyłem regularnie tylko sporadycznie od czasu do czasu .. teraz chciałbym zacząć regularnie motywuje mnie to że zaczęły mi się ferie :wink: Na sam początek chcę ćwiczyć mięśnie rąk, ręce i co polecacie oprócz pępek i podciągania? chodzi mi o ćwiczenia które można wykonywać w domowym zaciszu. Z tego co wyczytełem w temacie to widzę że mechi!k jest w moim wieku (3 dni jestem od niego starszy :D ) więc może mi coś polecisz? jak Ty zaczynałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 A ja mam jeszcze jedno pytanko do kreatyny. Wybrałem Olimp, ale nie wiem czy 150 kapsułek czy 300, bo pisze ze powinno się brać: "4 kapsułki dziennie po treningu lub o podobnej porze w dni nietreningowe" Przy 150 kapsułkach to jest około 37 dni , a przy 300 to jest 75 dni... Ile powinien trwać taki cykl żeby były widoczne efekty ? Hmmm ???? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 nightstalker ,kreatyna dziala dosyc szybko ,jednak wszystko zalezy od organizmu i warunkow genetycznych,zalezy jak bedziesz bral kreatyne i jak dlugo robil przerwy w cyklach ,zalezy rowniez ile wazysz a nie ile podaja na pudelkach roznych firm ,ja biore w fazie nasycania 20-25 gram dzienie przez ok 2-2,5 tygodnia,liczac ze mala lyzka ma 5 gram, w fazie podtrzymania zas 10-15 gram okolo 2 tygodni ,pozniej robie przerwe ok 2 tygodni i powtarzam cykl ,oczywiscie musisz tak dostosowac ilosc abys w trakcie cyklu zauwazyl poprawe w sile i wytrzymalosci proponuje ci na poczatek 4x dziennie 5 gram przez 2 tygodnie 2x dziennie 5 gram 2 tygodnie 2 tygodnie przerwy nastepnie na koniec cyklu obserwuj roznice ,jesli bedziesz nie zadowolony mozesz dolozyc po 5 gram dziennie w fazie nasycania i podtrzymania jednak nie wiecej bo organizm tez ma swoje mozliwosci wchlaniania i nadmiar wydalisz z moczem na prozno pierwsza dawkie zawsze rano na pusty zoladek!!! ,najlepiej kup kreatyne w proszku bo jest najlepiej wchanialna i bron boze w plynie!!! ,mozesz ja mieszac z woda emilooos wszystko zalezy co jest dla ciebie piorytetem ,jesli dazysz do zwiekszenia danej partii miesni to ustaw tak trening abys mial wiecej cwiczen na miesien ktory twoim zdaniem potrzebuje wiecej pracy w tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 A ja mam jeszcze jedno pytanko do kreatyny. Wybrałem Olimp, ale nie wiem czy 150 kapsułek czy 300, bo pisze ze powinno się brać: "4 kapsułki dziennie po treningu lub o podobnej porze w dni nietreningowe" Przy 150 kapsułkach to jest około 37 dni , a przy 300 to jest 75 dni... Ile powinien trwać taki cykl żeby były widoczne efekty ? Hmmm ???? :] Kurde ty bierzesz krete :blink: :blink: .Zawiodłes mnie <_< Odnosnie kretki to czy sproszkowana nie jest lepsza od kapsułkowej :blink: ,ponoc od kapsułkowej czesto siedzimy na klopie :? Nighstalker zapodaj foty po cyklu pozdro! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj-west Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Mechl!n albo mechl!k zróbcie i zapodajcie taką grupową fote wy dwaj + Tomek i zapodajcie tutaj:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Następy dzień na siłce- bark, kaptur, przedramię i brzucho. Tym razem foty wyszły lepiej- większość robiona była bez flasha. Kaptur sztangą: filmik .mov 1MB Kaptur hantlami: filmik .mov 6.3MB Po dłuższych kombinacjach odkryliśmy opcję zmiany rozdziałki filmów- dlatego ten jest większy :-). Monitor należy obrócić 90st aby oglądać w pionie ;-). Kilka zdjęć (w trakcie ćwiczeń i "pozowania"): Mina w stylu "ZABIJĘ!!!" No to jeszcze filmik z przedramienia: filmik .mov 6.5MB Część filmików może być jeszcze niedostępna- dopiero się uploadują. dj-west -> Tomek tu zagląda- może sam zdecyduje się zapodać zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) Kurde ty bierzesz krete :blink: :blink: .Zawiodłes mnie <_< Odnosnie kretki to czy sproszkowana nie jest lepsza od kapsułkowej :blink: ,ponoc od kapsułkowej czesto siedzimy na klopie :? Nighstalker zapodaj foty po cyklu pozdro! B) Hehe, no właśnie jeszcze nie biore, ale chyba już czas... Stoje na 36cm bicu i 86kg na klate. I tak już dosyć długo... Potrzebny jakiś kopniak :) Gladiac dzięki wielkie za info! mechl!n - ładne łapsko! Ale mina "w stylu zabije" mogłaby być lepsza... Popracuj nad nią :D Edytowane 13 Lutego 2006 przez nightstalker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Nightstalker jak będziesz już brac krete to kup sobie monowodzian treca sproszkowany kosztuje 65 zł a masz w nim taurynke odrazu i dostajesz dextro gratis:D i masz tego 400g :D mechl!n po twoich wczesniejszych fotach i tych nowych nasila mi sie jedno pytanie ile ty masz lat :blink: we wczesniejszych wyglądasz na 35 a w nowych na 25.Zaspokój moją ciekawość i napisz swój wiek:) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ::::JA:::: Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 A jakie hantelki najlepiej kupić żeby przypakować w łapki ale w domu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj-west Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Nie chodzi mi o to żeby Tomek zapodał swoje foty tylko żebyście zrobili takie foto na którym będzie wszyscy razem... takie hmm Mechl!n Team :P P.S. Wole west (bez tego przedrostka dj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...