Chaos Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) z cyklu .. CHAOS SIE NIE WSTYDZI :P zainspirowany filmikami "mechlikowych" na silowni lecimy nachwytem ;] (~2mb Xvid) oj cienki cienki jestem .. ale w grudniu ledwo 1x robilem ;] lecimy podchwytem (~4,5mb Xvid) tu zdecydowanie lepiej .. ale bylem zmeczony po poprzednich nachwytach :P ... specjalnie dla mechlina mina na koniec ;] :PPPP Edytowane 13 Lutego 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 No to chlopaki łapka rośnie :) 37 w bicu jak nic ;D byl zastoj ale juz go nie ma ;D wiem jak to zlikwidowac :D musicie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tyle na bica ile ledwo co zrobicie 2-3 powtorzenia i tak ok 4x2 wtedy zastoj minie,czeka was pare dni zakwasow ale pozniej jedziecie dalej :D Pozdro chlopaki :D pamietajcie mam 16 lat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ładnie nicko napisz swoje wymiary klata przedramie itp i jaki masz staż:) Chaos nieźle nieźle ale gdzie ty masz długie baty co :angry: wiadziałem jedną twoją fote i miałeś :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 na avatarze jeszcze mam :) a ogolnie to scielem w maju ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Hehe, Chaos - ja się ledwo 3 razy podciągałem ostatnio nachwytem :P Poźniej kumple drążek urwali ;[ Za to widze że ty masz całkiem fajny.. Ile coś takiego kosztuje i gdzie to kupić ? Jest na allegro ? Jak dorwe jakis aparat to też na siłce filmiki walniem :D Nicko, ale sprawdzałeś na pompie te 37 czy na luzie z rana ? Ile Ci ten bic skoczył ? Sprawdzę ta metode teraz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) nightstalker.. kosztuje tyle ze trzeba miec tate który umie wszytko, rurke calowa, kawalek kątownika i płaskownika i 4x 20cm sruby ;] in other words: nic :) Edytowane 14 Lutego 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam jako że jest to mój pierwszy post w tym temacie na początek sie pprzedstawie : wiek 23 lata wzrost 195 cm waga 93 Kg łapa 37 cm klatak 110 cm w pasie 94 :( udo 66 cm łydka 39 cm jako że nigdy ale to nigdy nie cwiczyłem na siłowni, a chciałbym w końcu zacząc, chciałbym was zapytac czy znacie jakąś stronke z cwiczeniami dla początkujcych najbardziej zależy mi na tym zeby zrzucic troche brzucha i ogólnie sie rozwiną a ze nigdy nie chodziłęm na siłke to nie wiem od czego zaczą ile razy w tygodniu chodzi i co cwiczyc za wszystkie odp z góry dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 najlepszy serwis po tweak'u to ww.kfd.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 www.sfd.pl tam wszystko znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ile coś takiego kosztuje i gdzie to kupić ? Jest na allegro ?Na allegro są do montażu w futrynach za małe pieniadze -> LINK, sam mam i chwale.. Chyba ze masz kase to TO ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Na allegro są do montażu w futrynach za małe pieniadze -> LINK, sam mam i chwale.. Chyba ze masz kase to TO ;] ten pierwszy jest według mnie troche cienki bo: -nie da sie podciągac z szeroko rozstawionymi rękami,oraz ludzie wysocy maja porstu niewygodnie,więcej argumentów nie przychodzi mi do głowy ale jest ich napeno sporo:) odnosnie drugiego to jest spoko maszynka bo można odrazu klate i trca na tym ćwiczyć i przy abs II by sie przydało;] Osobice polecam zrobić cos samemu w stylu tego 2 urządzenia. sfd to forum lam które nie dorasta do pięt kfd taka moja opinia:) Edytowane 14 Lutego 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 To pierwsze mielismy... Odpadło razem z kawałkiem futryny i zawinęło się w "banana". 80 kg na tym długo nie podynda... Na ten drugi to oczywiscie nie mamy pieniędzy :P Pozostaje machanie sztangą w opadzie na wysokości barków :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) wiesz nighstalker ... moj jest przez cala sciane przewiercony w przedsionku pokoju ... i skrecony srubami z drugiej strony ... wisialo na tym 3 osoby na najakiejs imprezie raz i nie drgnał ... czasem z kolega z pokoju robimy sobie "podciaganie synchroniczne" .. wisi wtedy moje ~90 i jego ~60 kilo .. i drazek sie trzyma ;] moj tatko jak cos machnie to to sie trzyma i twarde jak ruski sprzet ;] .... ja na razie mam przerwe .. bo ziom pozbawil mnie sztangielki a hantlem 8 i 10kg to ja se moge najwzyej pomachac ... czekam az ojciec przywiezie mi moja sztange (gryf toczony z preta calowego 5-7kg i 6szt obciazenia po 5kg) i zaczynam dalej z koksem ostrzej bede kladl wiekszy nacisk na plecki na razie tylko pompeczki i podciagnie (chce robic nachwytem 10x to bede zadowolony :P ale na razie to podchwytem max 8-9robie) .. i popracuje sobie nad brzuchem .. ;] Edytowane 14 Lutego 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Nigstalker może fipie złożymy oferte by nam zrobił po czymś takim jak ten drugi bysmy mu za materiały i robocizne zapłacili i taniej wyszło i by sobie mod zarobił;] Chaos przy podciąganiu wazna jest praca nóg odziwo.Ja mam taką technike wyćwiczoną że terz przy ok 90 kg od 23-28 powtórzeń robie:P Edytowane 14 Lutego 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) heh .. ja cwicze plecy nie nogi ... chce sie podciagac a nie isc na latwizne ... reszte miesni staram sie wyizolowac ... nogi sluza mi tylko do korekcji bujania najszybciej przy podciaganiu mi siada sam dół pleców Edytowane 14 Lutego 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Argumenty nie trafione.. :P ;] 80kg i 190cm - nie mam żadnych problemów z cwiczeniem.. Drązek nawet nie drgnie - mam metalową futryne.. Takze narazie 6 razy jest nadchwytem.. Ale ma byc wiecej.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Hehe te nogi ie ułatwiają tego az w takim stopniu jak uważasz jak snieg stopnieja to filmik nakręce bo mój jedyny drążek jaki posiadam to suszarka do ubrań podwórkowa:D Edytowane 14 Lutego 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 No i stało się... Stary mojego kumpla nie wytrzymał i wywalił nas z piwnicy :D Czas przejśc na trening domatora... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Nightstalker nie jesteś sam, nas tydzień temu z pomieszczenia kumpel wyprosił bo jak stwierdził przeszkadzamy mu i chce swoja siłke zrobić. Na szczęście mielismy zapasowe lokum wiec poszło bez problemu i w ciągu 2óch dni sprzet leżał u drugiego kumpla. W poniedziałek byłem na 1 treningu na 'nowej' siłce :D i ogólnie spoko, przynajmniej zimno nie jest (wcześniej na siłce cwiczyłem w 2 bluzach czapce i szaliku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) LOL zamisat brac te guwno w tabletkach sie lepjej odzywiac nicko ma 16 lat a zre tabletki jakby mial 22 i cwiczyl ostro chlopie ty nie bedziesz mial watroby ;) :D Dieta dieta i jeszcze raz dieta a jak wam malo witamin to centrum albo vitaral ;) ^^ Pzdr Ps: Tabletki sa dobre ale dla starszych i pamietajcie ze na zdrowie w starosci pracuje sie w mlodosci ^^ Edytowane 14 Lutego 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 zapraszam do mnie chłopaki troche zimno jest ale mam soro przyżądów ale w zamian pomożeci mi w lipcuw remoncie :D(bende malował ściany w niej:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Kurde tak sobie czytam i też bym troche poćwiczył, ale nie wiem czy mogę... Mam 19 lat 175 cm, 70 kg. Ćwiczyłem sobie od sierpnia do listopada (średnio 2 razy w tygodniu, ale nie regularnie, czasami zdarzyło mi się zrobić przerwe tygodniową itd.) Nic nie brałem, żadnych sterydów, odżywek itd. Łapy ładnie puchły...przez te kilka miechów zrobiłem jakieś 3-4 cm na bicepsach (obecnie mam 36 cm). W listopadzie przestałem ćwiczyć bo jakoś mi czasu brakowało, trochę się nie chciało itd. Jakoś w grudniu zobaczyłem, że na łapach w okolicach bików porobiły mi się takie różowe kreseczki (kilkanaście na lewej i z 4 na prawej ręce). Jakoś to zbagatelizowałem, aż w końcu poszedłem do lekarza i okazało się, że to rozstępy Oczywiście babka na mnie, że sam sobie jestem winny bo pakowałem na maxa i brałem sterydy itp . Poinformowała mnie, że to nie zniknie i jak dalej będę ćwiczył to się poszerzą albo nawet nowe zaczną się robić. Kupiłem sobie maść w aptece, która niby zapobiega rozstępom i tuszuje już powstałe. Smaruje tak jakieś 1,5 miecha, ale dużych efektów nie widać :-| Muszę chyba pójść do jakiegoś specjalisty, żeby się poradzić.... Macie jakieś doświadczenia z rozstępami ? Leczyliście to jakoś ? W jaki sposób zapobiegać powstawaniu rozstępów (wiem, że smarować odpowiednią maścią, ale co jeszcze ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) LOL zamisat brac te guwno w tabletkach sie lepjej odzywiac nicko ma 16 lat a zre tabletki jakby mial 22 i cwiczyl ostro chlopie ty nie bedziesz mial watroby ;) :D Dieta dieta i jeszcze raz dieta a jak wam malo witamin to centrum albo vitaral ;) ^^ Pzdr Ps: Tabletki sa dobre ale dla starszych i pamietajcie ze na zdrowie w starosci pracuje sie w mlodosci ^^ KaxxL pamietaj ze rowniez w mlodosci pracuje sie nad.......ortografia!! , o bledach nawet nie wspominam bo kazdy widzi ale moglbys chlopino pouczajac innych, chociaz wstawiac czasem jakis przecinek bo inaczej wyglada to na slowotok a jak ktos chce majac 16 lat "zrec" jak piszesz tabletki ,to po twoim poscie napewno nie przestanie Edytowane 14 Lutego 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) gladiac nie wiem jak ty uważasz ale według mnie skoro nie są zabronione od 18 lat to czemu 16 latek ma ich nie brac :huh: a tak pozatym to nicko jest bodajże o rok odemnie młodszy a ja w tym wieku gorsze zeczy robiłem :oops: już lepiej by łykał suple niz miałby sie staczać piciem alkoholu tak jak kumpel twojego goscia z avataru w dziecinstwie kaxxl mowa o bennigtonie ofkoz:P Kurde tak sobie czytam i też bym troche poćwiczył, ale nie wiem czy mogę... Mam 19 lat 175 cm, 70 kg. Ćwiczyłem sobie od sierpnia do listopada (średnio 2 razy w tygodniu, ale nie regularnie, czasami zdarzyło mi się zrobić przerwe tygodniową itd.) Nic nie brałem, żadnych sterydów, odżywek itd. Łapy ładnie puchły...przez te kilka miechów zrobiłem jakieś 3-4 cm na bicepsach (obecnie mam 36 cm). W listopadzie przestałem ćwiczyć bo jakoś mi czasu brakowało, trochę się nie chciało itd. Jakoś w grudniu zobaczyłem, że na łapach w okolicach bików porobiły mi się takie różowe kreseczki (kilkanaście na lewej i z 4 na prawej ręce). Jakoś to zbagatelizowałem, aż w końcu poszedłem do lekarza i okazało się, że to rozstępy Oczywiście babka na mnie, że sam sobie jestem winny bo pakowałem na maxa i brałem sterydy itp . Poinformowała mnie, że to nie zniknie i jak dalej będę ćwiczył to się poszerzą albo nawet nowe zaczną się robić. Kupiłem sobie maść w aptece, która niby zapobiega rozstępom i tuszuje już powstałe. Smaruje tak jakieś 1,5 miecha, ale dużych efektów nie widać :-| Muszę chyba pójść do jakiegoś specjalisty, żeby się poradzić.... Macie jakieś doświadczenia z rozstępami ? Leczyliście to jakoś ? W jaki sposób zapobiegać powstawaniu rozstępów (wiem, że smarować odpowiednią maścią, ale co jeszcze ?) Partyboy mocznik i jezcze raz mocznik a jak to nie poskutkuje to kolagen! pozdro Edytowane 14 Lutego 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 sawyer188 ja uwazam ze kazdy robi co chce,kwestia jednak zrozumienia dzialania organizmu i wplywu chemii na rozwijajacy sie organizm,jesli ktos nie stara sie dowiedziec nic na ten temat a jest to w jego interesie to po co uszczesliwiac kogos na sile ,skoro musi ;) to bierze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Kurde tak sobie czytam i też bym troche poćwiczył, ale nie wiem czy mogę... ....... Macie jakieś doświadczenia z rozstępami ? Leczyliście to jakoś ? W jaki sposób zapobiegać powstawaniu rozstępów (wiem, że smarować odpowiednią maścią, ale co jeszcze ?) Ja spróbuje tem mocznik :) Rozstępy - no niestety coś za coś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) U mnie to tak wygląda: Mocno rzuca się w oczy, dlatego muszę koniecznie coś z tym zrobić. Nie chcę się czuć dyskomfortowo latem na plaży :D . Jutro ide się zapisać do dermatologa, żeby pomógł mi wybrać najlepszy preparat na usuwanie rozstępów. Trochę poszukałem po necie i jest kilka takich specyfików (plastry, specjalne ampułki z żelem itd.), które podobno całkowicie usuwają rozstępy po 4-6 tygodniowej kuracji. Coprawda są cholernie drogie, ale cóż :) Edytowane 14 Lutego 2006 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 E tam dyskofortowo . Nie takie rzeczy ludzie maja , podchodż do tego na luzie i bedzie oki :) Ja sie tego nie wstydze , fajnie by było nie mieć ale ogólnie mam wyj...ne na to . Sport wymaga poświeceń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) Sorki ale tablet nie żre :) co najwyzej witaminy na skore chyba multitabs to sie zwie czy jakos tak, cwicze juz 2 lata,bardzo regularnie,z odzywek bralem tylko bialko w jednym cyklu i to tylko 900g wiec male opakowanie...bo mialem niedobór,pozatym to tylko dieta i cwiczenia,cwiczenia,cwiczenia.Sprawdzalem te 37 na silowni czyli pewnie na pompie :P tzn po cwiczeniach.Kupilem sobie kreatyne i gainer pierwszy raz w zyciu...zobaczymy co z tego wyjdzie...poki co stoją na polce nie otwarte. Kupiłem : Olimp Gain Bolic 6000 (chyba nie za dobry wybor ale tanie bynajmniej) i kreatyne 250g Nutrend Creatine. mysle ze tak za dwa tygodnie zaczne to stosowac,moze szybciej.Pozdrawiam a przedramie mam dosyc slabe...nie cwicze na przedramie chociaz chyba zaczne. w klacie 104cm 74kg wzrost 178cm pozatym tak gadacie i gadacie o tym podciaganiu :) ja robie na luzie 13 nadchwytem i 17 podchwytem :) mam drazek w domu i cwicze na nim od dawien dawna :P PS zawsze bylem najwiekszy w klasie :) Jesli chodzi o miesnie :) i uprzedzam nie jestem obrosniety tluszczem :) Edytowane 15 Lutego 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 PS zawsze bylem najwiekszy w klasie :) Jesli chodzi o miesnie :) i uprzedzam nie jestem obrosniety tluszczem :) Blablabla.. zapodaj fotki to pogadamy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...