-yahoo- Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Najlepiej to i to ale jak masz wybrac to hantle bo na drążku to tylko plecy i bicho zrobisz a hantlami wszystko prawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 yahoo zrób sobie pare fotek bo tylko jedną chyba zapodałeś :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Fajna tapetka- tematyczna ofkoz ;-) : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Fajna tapetka- tematyczna ofkoz ;-) : łobrazek: http://www.mechlin.somee.com/silka/Jumbo-A...ym-1024x768.jpg mnie sie nie podoba na tapete :) ale tematycznie cool ;] btw dla nightstalkera drążek zrób to sam: .. BTW .. od nowego tygodnia zaczynam ostro :) co robic na plecki sztangą? martwy, podciaganie do klaty sztangi w opadzie .. cos jesio? i jak ladowac trica sztanga? bo nie mam juz sztangielki 15kg .. a ta 10tka co tam lezy to mi nie wystarcza ;] ta sztanga jest home made jak wiekszosc co mam ;] gryf wazy 5 albo 7kg .. i 6x5kg ... ;] Edytowane 20 Lutego 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 sztanga to mozesz robic francuza lezac i uginanie raczek nad glowa stojac na plecy raczej nic wiecej nie wymyslisz, do tego masz podciaganie wiec 3 cwiczenia na plecy masz.... Ja zaczynam nowy cykl orotine + clout + bialko no zobaczymy jak to bedzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Z tym drążkiem to spoko patent :-P mam podobne przewężenie w pokoju i cos takiekiego idealnie będzie tam pasować. Co do ćwiczeń na plecy ze sztanga to dodałbym jeszcze coś takiego: Dobierasz odpowiedni ciężar tak żebyś mógł zrobić skłon (z pionu do poziomu) ze sztangą trzymaną na barkach. Ważną sprawa jest to żeby plecy były proste. Obawiam się tylko, że bardzo szybko zabraknie Ci obciążenia- przedewszystkim do martwego. Co do trica ze sztangą to: Wyciskanie zza głowy (francuskie), oraz w leżeniu wyciskanie od czoła. Pozatym ta 10 kg sztangielka też super się nadaje na wyciskanie zza głowy i do prostowania ręki w łokciu w opadzie tułowia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 nigdy nie robiłem francuskiego do czoła prostą sztangą :P " Pozatym ta 10 kg sztangielka też super się nadaje na wyciskanie zza głowy" A to nie na barki jest? Chodzi Ci o wysiskanie sztangi w góre zza głowy siedząc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Oto pare ćwiczonek na tric : http://img153.imageshack.us/my.php?image=im0000117ve.jpg http://img151.imageshack.us/my.php?image=im0000128zz.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) nigdy nie robiłem francuskiego do czoła prostą sztangą :P " Pozatym ta 10 kg sztangielka też super się nadaje na wyciskanie zza głowy" A to nie na barki jest? Chodzi Ci o wysiskanie sztangi w góre zza głowy siedząc? to wyciskanie od czoła to na leżąco ofkoz- i wcale nie wiem czy nazywa się to francuskim wyciskaniem- zawsze miałem kłopty z określeniem tego :lol2: A co do tej sztangielki to chodzi mi o wyciskanie (prostowanie przedramienia) zza głowy przy pionowo ułożonym ramieniu. A to wrazie jakichś niejasności :lol2: : Edytowane 20 Lutego 2006 przez marian193 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 sztanga to mozesz robic francuza lezac i uginanie raczek nad glowa stojac na plecy raczej nic wiecej nie wymyslisz, do tego masz podciaganie wiec 3 cwiczenia na plecy masz.... Ja zaczynam nowy cykl orotine + clout + bialko no zobaczymy jak to bedzie:) heh no tak myslalem ze 3cwiczenia starcza :) ty sie tak nie cykluj juz tylko rzezb Z tym drążkiem to spoko patent :-P mam podobne przewężenie w pokoju i cos takiekiego idealnie będzie tam pasować. Co do ćwiczeń na plecy ze sztanga to dodałbym jeszcze coś takiego: Dobierasz odpowiedni ciężar tak żebyś mógł zrobić skłon (z pionu do poziomu) ze sztangą trzymaną na barkach. Ważną sprawa jest to żeby plecy były proste. Obawiam się tylko, że bardzo szybko zabraknie Ci obciążenia- przedewszystkim do martwego. Co do trica ze sztangą to: Wyciskanie zza głowy (francuskie), oraz w leżeniu wyciskanie od czoła. Pozatym ta 10 kg sztangielka też super się nadaje na wyciskanie zza głowy i do prostowania ręki w łokciu w opadzie tułowia. Drążek pomysl autorski wiec jak cos to bedziesz placił mi :P To cwiczenie o którym mowisz to sie nazwya "dzien dobry" Leżec to ja nie mam na czym .. a ta 10kg sztangielka to malo mi ;] ---------------------------- co do cwiczen bede se musial zmodyfikowac troche plan .. bo bez sztangielki bedzie trza inaczej machac ... ale dam rade sztangą ;] bedzie bardziej na siłe ... mniej powtórzen ale wiekszym ciezarem ... musze potestowac ile moge zrobic zeby nie zdechnac ;] a na rozluźnienie atmosfery: <maro> co robisz w walentynki? <niemczuk> biceps i klate <beef> ja tam zamiast kaloryfera mam na brzuchu termofor - też grzeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Chaos: to pozniej pozniej:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Chaos: to pozniej pozniej:Ddo ilu kg jedziesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 nie wiem to moj ostatni cykl masowy przed sezonem letnim potem ostra wycinka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 oki zostaje przy bieganiu ale bede mial jedynie trening silowy wiec luzik :D ja zaczynam nowy cykl :) rowniez jak Piratez CP+Mono+Tauryna+Carbo+Gainer 1 4.5kg+Omega 3+ZMA zobaczymy ile mi pojdzie :) cel: masa+siła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 oki zostaje przy bieganiu ale bede mial jedynie trening silowy wiec luzik :D ja zaczynam nowy cykl :) rowniez jak Piratez CP+Mono+Tauryna+Carbo+Gainer 1 4.5kg+Omega 3+ZMA zobaczymy ile mi pojdzie :) cel: masa+siła a co z fotami? daj przed cyklem zobaczymy roznice po Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 spox wszystko bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 A ja chwile słabości mam juz za sobą :P Nie będzie cyklu kreatynki i hmb :P Jade dalej na sucho z dobrą dietką i nawet jak mi to będzie mialo jeszcze 10 lat zająć to dojde do tych 38cm w bicepsie ! Teraz się tydzień będę regenerować i od marca zapisuje się na profesjonalną siłkę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Kurde chory jestem :(i pewnie cos spadnie...nie mam wogle siły prawie na siłke to wogle sie nie ciągam ale w domku pocwiczylem dzis troche ale mało,bo nie mam siły...prawdopodobnie bede mial foty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 A ja chwile słabości mam juz za sobą :P Nie będzie cyklu kreatynki i hmb :P Jade dalej na sucho z dobrą dietką i nawet jak mi to będzie mialo jeszcze 10 lat zająć to dojde do tych 38cm w bicepsie ! Teraz się tydzień będę regenerować i od marca zapisuje się na profesjonalną siłkę :]piszesz tak jakby odzywki=sterydy ;] nie wiem jak wy ale zgodze sie z tym zdaniem ze: Odzywki sa zdrowsze od niektorych (ja mysle ze odwiekszosci)potraw ktore jemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Spoko, spoko! Wcale nie uważam że suple i odżywki to to samo co sterydy! To nie tak ;) Poprostu twierdze ze naturalnie zdobytą masę mieśniowa łatwiej utrzymac niż taką którą wychodowało się przy pomocy np. kreatyny. Zresztą, za mało wiem o suplementacji żeby się za nią zabierać. Wiem tylko że kumpel żre tego dosyć, sporo, napompowało go, ładnie wygląda i ma bardzo dobre osiągi, ale skarży się ciągle na problemy z żołądkiem i waży ledwo 70kg ( wygląda na znacznie więcej ). Ja tak nie chce :P Zna ktoś wymiary Vina Diesla ? Gośc wygląda tak jak ja bym chciał wyglądać za parę lat :P Wiem, wiem... Marzenia... :D Edytowane 21 Lutego 2006 przez nightstalker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) no diesel jest ql .. ma ladna sylwetke .. mimo ze nie jest taki na maxa rzezbiony btw .. moze se nowy avat pierdyknąc? Edytowane 21 Lutego 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) ja dąże do zegoś takiego---> Edytowane 21 Lutego 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Vin Diesel całkiem dobrze wygląda :D Napiszmy do niego i zapytajmy co zrobił żeby coś takiego osiągnąć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 nie dawajcie swoich cial na ava bo jest to hmmm pozerskie na takim forum:) co do vina i tego drugiego to slabiutka klate maja. Ogolnie widac ze vinko ma problem z srodkowa gorna czescia klatki piersiowej. Zupelnie tak jak ja:) ale to juz raczej jest przypadlosc ludzi wysokich:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 nie dawajcie swoich cial na ava bo jest to hmmm pozerskie na takim forum:) co do vina i tego drugiego to slabiutka klate maja. Ogolnie widac ze vinko ma problem z srodkowa gorna czescia klatki piersiowej. Zupelnie tak jak ja:) ale to juz raczej jest przypadlosc ludzi wysokich:) Jakbym wyglądał tak jak on to bym nie narzekał ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 a tutaj pare moich kiepskiej jakosci fotek:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja bym chciał żeby było widać mięśnie tzn że jestem przypakowany na codzień - żebym nie musiał napinać mięśni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 No, no... Piratez - plecki to Ty masz :] Co do Riddick'a to za cholere nie moge znaleźć w sieci ile ma w bicu i klacie... Znalazłem za to że ma ~185cm wzrostu, waży ~96kg i ma nr buta ( amerykański ) 12 :) Kilka fotek : Biceps w PitchBlack, chyba z 2000 roku: Łapka w kolejnej częsci ( 2004 rok ), mnie się wydaje ze troche mu przybyło... Mnie to wygląda na ~42 moze 44cm... Chaos - do Riddicka Ci jeszcze kawałek w pleckach brakuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 spokojnie ma 44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Oblukajcie sobie tych gości z Jarheada ;] Mi wystarczy że będe taki jak swofford hehe :P ale vin diesel syci ;) słaba jakość ale dobrze mieśnie widać ;) Edytowane 21 Lutego 2006 przez swofford Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...