Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Fajna tapetka- tematyczna ofkoz ;-) :

łobrazek: http://www.mechlin.somee.com/silka/Jumbo-A...ym-1024x768.jpg

mnie sie nie podoba na tapete :)

ale tematycznie cool ;]

btw dla nightstalkera

drążek zrób to sam:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

..

BTW ..

od nowego tygodnia zaczynam ostro :)

Dołączona grafika

co robic na plecki sztangą? martwy, podciaganie do klaty sztangi w opadzie .. cos jesio?

i jak ladowac trica sztanga? bo nie mam juz sztangielki 15kg .. a ta 10tka co tam lezy to mi nie wystarcza ;]

ta sztanga jest home made jak wiekszosc co mam ;]

gryf wazy 5 albo 7kg .. i 6x5kg ... ;]

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sztanga to mozesz robic francuza lezac i uginanie raczek nad glowa stojac

na plecy raczej nic wiecej nie wymyslisz, do tego masz podciaganie wiec 3 cwiczenia na plecy masz....

Ja zaczynam nowy cykl

orotine + clout + bialko

no zobaczymy jak to bedzie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym drążkiem to spoko patent :-P mam podobne przewężenie w pokoju i cos takiekiego idealnie będzie tam pasować.

Co do ćwiczeń na plecy ze sztanga to dodałbym jeszcze coś takiego: Dobierasz odpowiedni ciężar tak żebyś mógł zrobić skłon (z pionu do poziomu) ze sztangą trzymaną na barkach. Ważną sprawa jest to żeby plecy były proste.

Obawiam się tylko, że bardzo szybko zabraknie Ci obciążenia- przedewszystkim do martwego.

Co do trica ze sztangą to: Wyciskanie zza głowy (francuskie), oraz w leżeniu wyciskanie od czoła. Pozatym ta 10 kg sztangielka też super się nadaje na wyciskanie zza głowy i do prostowania ręki w łokciu w opadzie tułowia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nigdy nie robiłem francuskiego do czoła prostą sztangą :P

" Pozatym ta 10 kg sztangielka też super się nadaje na wyciskanie zza głowy" A to nie na barki jest? Chodzi Ci o wysiskanie sztangi w góre zza głowy siedząc?

to wyciskanie od czoła to na leżąco ofkoz- i wcale nie wiem czy nazywa się to francuskim wyciskaniem- zawsze miałem kłopty z określeniem tego :lol2:

A co do tej sztangielki to chodzi mi o wyciskanie (prostowanie przedramienia) zza głowy przy pionowo ułożonym ramieniu.

A to wrazie jakichś niejasności :lol2: :

Dołączona grafika

Edytowane przez marian193

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sztanga to mozesz robic francuza lezac i uginanie raczek nad glowa stojac

na plecy raczej nic wiecej nie wymyslisz, do tego masz podciaganie wiec 3 cwiczenia na plecy masz....

Ja zaczynam nowy cykl

orotine + clout + bialko

no zobaczymy jak to bedzie:)

heh no tak myslalem ze 3cwiczenia starcza :)

ty sie tak nie cykluj juz tylko rzezb

Z tym drążkiem to spoko patent :-P mam podobne przewężenie w pokoju i cos takiekiego idealnie będzie tam pasować.

Co do ćwiczeń na plecy ze sztanga to dodałbym jeszcze coś takiego: Dobierasz odpowiedni ciężar tak żebyś mógł zrobić skłon (z pionu do poziomu) ze sztangą trzymaną na barkach. Ważną sprawa jest to żeby plecy były proste.

Obawiam się tylko, że bardzo szybko zabraknie Ci obciążenia- przedewszystkim do martwego.

Co do trica ze sztangą to: Wyciskanie zza głowy (francuskie), oraz w leżeniu wyciskanie od czoła. Pozatym ta 10 kg sztangielka też super się nadaje na wyciskanie zza głowy i do prostowania ręki w łokciu w opadzie tułowia.

Drążek pomysl autorski wiec jak cos to bedziesz placił mi :P

To cwiczenie o którym mowisz to sie nazwya "dzien dobry"

Leżec to ja nie mam na czym .. a ta 10kg sztangielka to malo mi ;]

----------------------------

co do cwiczen bede se musial zmodyfikowac troche plan .. bo bez sztangielki bedzie trza inaczej machac ...

ale dam rade sztangą ;] bedzie bardziej na siłe ... mniej powtórzen ale wiekszym ciezarem ...

musze potestowac ile moge zrobic zeby nie zdechnac ;]

a na rozluźnienie atmosfery:

<maro> co robisz w walentynki?

<niemczuk> biceps i klate

<beef> ja tam zamiast kaloryfera mam na brzuchu termofor - też grzeje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki zostaje przy bieganiu ale bede mial jedynie trening silowy wiec luzik :D

ja zaczynam nowy cykl :) rowniez jak Piratez

CP+Mono+Tauryna+Carbo+Gainer 1 4.5kg+Omega 3+ZMA

zobaczymy ile mi pojdzie :) cel: masa+siła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki zostaje przy bieganiu ale bede mial jedynie trening silowy wiec luzik :D

ja zaczynam nowy cykl :) rowniez jak Piratez

CP+Mono+Tauryna+Carbo+Gainer 1 4.5kg+Omega 3+ZMA

zobaczymy ile mi pojdzie :) cel: masa+siła

a co z fotami? daj przed cyklem zobaczymy roznice po

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chwile słabości mam juz za sobą :P Nie będzie cyklu kreatynki i hmb :P Jade dalej na sucho z dobrą dietką i nawet jak mi to będzie mialo jeszcze 10 lat zająć to dojde do tych 38cm w bicepsie ! Teraz się tydzień będę regenerować i od marca zapisuje się na profesjonalną siłkę :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chwile słabości mam juz za sobą :P Nie będzie cyklu kreatynki i hmb :P Jade dalej na sucho z dobrą dietką i nawet jak mi to będzie mialo jeszcze 10 lat zająć to dojde do tych 38cm w bicepsie ! Teraz się tydzień będę regenerować i od marca zapisuje się na profesjonalną siłkę :]

piszesz tak jakby odzywki=sterydy ;] nie wiem jak wy ale zgodze sie z tym zdaniem ze: Odzywki sa zdrowsze od niektorych (ja mysle ze odwiekszosci)potraw ktore jemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, spoko! Wcale nie uważam że suple i odżywki to to samo co sterydy! To nie tak ;) Poprostu twierdze ze naturalnie zdobytą masę mieśniowa łatwiej utrzymac niż taką którą wychodowało się przy pomocy np. kreatyny.

Zresztą, za mało wiem o suplementacji żeby się za nią zabierać. Wiem tylko że kumpel żre tego dosyć, sporo, napompowało go, ładnie wygląda i ma bardzo dobre osiągi, ale skarży się ciągle na problemy z żołądkiem i waży ledwo 70kg ( wygląda na znacznie więcej ). Ja tak nie chce :P

Zna ktoś wymiary Vina Diesla ? Gośc wygląda tak jak ja bym chciał wyglądać za parę lat :P Wiem, wiem... Marzenia... :D

Edytowane przez nightstalker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie dawajcie swoich cial na ava bo jest to hmmm pozerskie na takim forum:)

co do vina i tego drugiego to slabiutka klate maja. Ogolnie widac ze vinko ma problem z srodkowa gorna czescia klatki piersiowej. Zupelnie tak jak ja:) ale to juz raczej jest przypadlosc ludzi wysokich:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość swofford

nie dawajcie swoich cial na ava bo jest to hmmm pozerskie na takim forum:)

co do vina i tego drugiego to slabiutka klate maja. Ogolnie widac ze vinko ma problem z srodkowa gorna czescia klatki piersiowej. Zupelnie tak jak ja:) ale to juz raczej jest przypadlosc ludzi wysokich:)

Jakbym wyglądał tak jak on to bym nie narzekał ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, no... Piratez - plecki to Ty masz :]

Co do Riddick'a to za cholere nie moge znaleźć w sieci ile ma w bicu i klacie... Znalazłem za to że ma ~185cm wzrostu, waży ~96kg i ma nr buta ( amerykański ) 12 :)

Kilka fotek :

Dołączona grafika

Biceps w PitchBlack, chyba z 2000 roku:

Dołączona grafika

Łapka w kolejnej częsci ( 2004 rok ), mnie się wydaje ze troche mu przybyło...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Mnie to wygląda na ~42 moze 44cm...

Chaos - do Riddicka Ci jeszcze kawałek w pleckach brakuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość swofford

Oblukajcie sobie tych gości z Jarheada ;] Mi wystarczy że będe taki jak swofford hehe :P ale vin diesel syci ;)

Dołączona grafika

słaba jakość ale dobrze mieśnie widać ;)

Edytowane przez swofford

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi