Gość Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 na nadgarstek to polecam sztange w lapy ruszamy samym nadgarstkiem lapiemy podchwytem 4xmax lapiemy nachwytem 4xmax jeszcze jest taki trick ze jak robimy podchwytem to sztange dodatkowo opuszczamy po calej dloni i zatrzymujemy na samym koncu palcow:) no yahoo w tamtym zdjeciu raczej 48 nie masz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Po chorobie załamka...siła spadła o połowe!! zamiast na bicka (jednego) wziąć 20x15kg wzialem 10x15kg :( na klatke tez mniej,na plecy tez mniej... ;( ;( ;( ;( Edytowane 28 Marca 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 zawsze tka jest, ale nie przesadzaj.... poprostu musisz dojsc do sibie, organizm jest osłabiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JogiN Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 A co moglibyście poradzić, żeby przybrać na wadze? Mam obecnie 17 lat, wzrost 180 cm, waga 65 KG i za chiny ludowe nie mogę przytyć. Ćwiczę od jakiegoś miesiąca, mam dwa hantle po 7 KG. Aktualnie codziennie robię 3 serie po 40 razy na rękę. Zastanawiałem się nad dokupieniem dodatkowego obciążenia do hantli ale nie wiem czy jest sens. Co moglibyście mi poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 A co moglibyście poradzić, żeby przybrać na wadze? Mam obecnie 17 lat, wzrost 180 cm, waga 65 KG i za chiny ludowe nie mogę przytyć. Ćwiczę od jakiegoś miesiąca, mam dwa hantle po 7 KG. Aktualnie codziennie robię 3 serie po 40 razy na rękę. Zastanawiałem się nad dokupieniem dodatkowego obciążenia do hantli ale nie wiem czy jest sens. Co moglibyście mi poradzić? za duze serie robisz i za male obciazenie, przydatna bylaby odzywka weglowodanowo-białkowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Aktualnie codziennie robię 3 serie po 40 razy na rękętakim czyms to tylko zwiekszysz sprawnosc seksualna jw takim wypadku jezeli nei masz kobiety :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 wez sobie dobierz tak obciazenie zebys robił 15 powtorzen ze 3 serie,a jesli nie masz hantli i nie stać Cie na silownie,to polecam trening domatora,link gdzies niedawno ktos dawal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Trening Domatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 dzis na silce machne fotki nowej formy ;) be a patient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 haha Chaos my nie dziewczyny:D nie musisz nas wyrywa;) zrob krate na brzuchu i kazda na plazy sie obejrzy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 no potwierdzam, baby tylko krata i krata ;D a wlasnie, co myslicie o l-karnitynie do kraty ;D?? jesli juz to jaka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 mysle ze l-karnityne zostawmy kobietom;] thermal, tight, t-3 to sa prawdziwe spalacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 heja kilka pytań totalnego nooba ;) Najpierw o mnie - 180cm, 81KG, budowa sama z siebie nie za cienka, brzucha po zimie będzie ze 2-3KG, w sam raz do spalenia, w bicepsi jakieś 34cm (mierzy się napięty ?;)) co chce osiągnąć - nie chce się pani przesadnie żeźbić ani przesadnie rozrastać,, chce wzmocnić ręce, ramiona, klatke, dołożyć po kilka centymetrów czym dysponuje - kupiłem okazyjnie sztangę (15-10KG rurki + 2x5 + 2x10KG) i ławeczkę. Nie chce raczej dokupywać suplementów etc - chętnie wypije soczek i zjem jajecznicę ;) Pytania - 1. Co jeść ? 2. Czego unikać ? 3. Jak ćwiczyć ? Mój plan na razie to ćwiczenie bez dodatkowych 2x10, po kilka serii x kilkanaści powtórzeń - na ławeczce - na biceps stojąc i również stojąc do góry, połowa za głową ;) do tego kilka serii pompek dziennie, kiedyś trochę pompowałem i wiem że męczą te z nogami jak najwyżej ;) Co do jedzenia - omleci/jajcznica ;) więcej pomysłów nie mam ;] Czekam na zrewidowanie moich teorii i jakieś tipy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) heja kilka pytań totalnego nooba ;) Najpierw o mnie - 180cm, 81KG, budowa sama z siebie nie za cienka, brzucha po zimie będzie ze 2-3KG, w sam raz do spalenia, w bicepsi jakieś 34cm (mierzy się napięty ?;)) co chce osiągnąć - nie chce się pani przesadnie żeźbić ani przesadnie rozrastać,, chce wzmocnić ręce, ramiona, klatke, dołożyć po kilka centymetrów czym dysponuje - kupiłem okazyjnie sztangę (15-10KG rurki + 2x5 + 2x10KG) i ławeczkę. Nie chce raczej dokupywać suplementów etc - chętnie wypije soczek i zjem jajecznicę ;) Pytania - 1. Co jeść ? 2. Czego unikać ? 3. Jak ćwiczyć ? Mój plan na razie to ćwiczenie bez dodatkowych 2x10, po kilka serii x kilkanaści powtórzeń - na ławeczce - na biceps stojąc i również stojąc do góry, połowa za głową ;) do tego kilka serii pompek dziennie, kiedyś trochę pompowałem i wiem że męczą te z nogami jak najwyżej ;) Co do jedzenia - omleci/jajcznica ;) więcej pomysłów nie mam ;] Czekam na zrewidowanie moich teorii i jakieś tipy :) http://www.kfd.pl http://www.sfd.pl http://forum.bodyzone.pl/ http://rekreacja.nazwa.pl/ http://www.kulturystyka.org.pl/forum.php Edytowane 30 Marca 2006 przez <<)MARyo(>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Z linkami nie ma problemu i już widziałem te fora przysłuciach!ąc się innej dyskusji. Liczyłem raczej na wytknięcie podstawowych błędów w moim planie i podstawowe rady co i jak w 3 zdaniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Zauważyłem, że w większości planów trening bicepsa jest tygodniowo raz… czy to nie jest za mała częstotliwość, jak na miesień który regeneruje się o wiele szybciej np. od klatki piersiowej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Mam dziwne pytanie [; Kupiłem : http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_i...-30-porcji.html troche taniej ; ] i tak: na opakowaniu po czesku pisze ze należy brać 10 g tj 1 lzica polevkowa (czyli jaka?) naklejka po polsku mówi ze 10g 2 razy dziennie... strona też 2 razy dziennie Który jest prawidłowy i czy lzica polevkowa to łyżka stołowa? bo nie mam tak dokładnej wagi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Zauważyłem, że w większości planów trening bicepsa jest tygodniowo raz… czy to nie jest za mała częstotliwość, jak na miesień który regeneruje się o wiele szybciej np. od klatki piersiowej ?? zgadza sie, co innego triceps bo on pracuje czesciej chociazby przy wyciskaniu, Mam dziwne pytanie [; Kupiłem : http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_i...-30-porcji.html troche taniej ; ] i tak: na opakowaniu po czesku pisze ze należy brać 10 g tj 1 lzica polevkowa (czyli jaka?) naklejka po polsku mówi ze 10g 2 razy dziennie... strona też 2 razy dziennie Który jest prawidłowy i czy lzica polevkowa to łyżka stołowa? bo nie mam tak dokładnej wagi... 10gram(około 1 łyżka stołowa) 2xdziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 to co myslicie ze biceps nalezy trenowac 2x w tygodniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 to co myslicie ze biceps nalezy trenowac 2x w tygodniu ? a dlaczego nie...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Biceps i triceps mozna spokojn ie moim zdanie trenowac 2 razy w tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 a przy 3 dniach trennigowych też? pn plecy tric wtorek, barki, kaptury, przedrmaie czwartek klata, bic no i niewiem gdzie monzab yc tu bica walnac, moze tma gdzie przed rmaie? choc 4 grupy miesni to za duzo chyba aha nóg, łydek, brzucha nie cwicze narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 słuchajcie mam jeszcze jeden problem :lol: jakie ćwiczenia wykonywać by sie w talii rozwinąć bo jak narazie to mam wcięcie jak baba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 skrety tulowia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 ja mysle ze w moim przypadku tric wystarczy raz w tygodniu , po treningu czuje go kilka dni wiec nie trzeba go az tak meczyc, za to bic mi przechodzi po 2 dniach wiec od tego tygodnia bede cwiczyl 2x biceps czyli pn-bic klata wt-tric plecy pt barki-bic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 dzis po treniingu biceps 38cm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 dzis po treniingu biceps 38cm :Dpo tych ostatnich fotach to mam szczere wątpliwosc ;] .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 jak zlapie kumpla jeszcze to rozwieje twoje watpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Chaos zamiast bawic sie w detektywa to bys mi odpowiedzial na PM:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 jakie cwiczenia wykonywac, zeby spalic tłuszcz na bocnzych miesniach czesci brzucha, czyli ta tzw oponka?, wiem skrety, itp, Chaos, po towich zdjeciach widac, ze ty straciłęs oponke, jakie cwiczenia wykonywałes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...