Proximo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 chaos jak spalasz tluszcz to wiecej posilkow daj... i zwieksz ilosc bialka w nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 nie wiem miałem słaby dzień albo coś, ale czy nie uważacie za normalne, zeby wciagu tygodnia siła (chodzi o klate) spadała mi tak, ze na seriam usiałem brac 15kg mniej niz normalnie? bo dla mnei to jest absurd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Z ta "szostka" Weidera seryjnie niezle problemy sa. Jeszcze nie znalazlem czlowieka, ktory ja ukonczyl :] Nie twierdze, ze bede pierwszy ale moja narzeczona na pewno. Ma niesamowita sile woli jezeli chodzi o takie sprawy i zniesie wiecej ode mnie (szkoda, ze palenie rzucic nie moze). Ja pewnie sie bede tlumaczyl tym, ze chodze na silke i nie mam juz sily :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 nie wiem miałem słaby dzień albo coś, ale czy nie uważacie za normalne, zeby wciagu tygodnia siła (chodzi o klate) spadała mi tak, ze na seriam usiałem brac 15kg mniej niz normalnie? bo dla mnei to jest absurd Jak probowales wczesniej na max brac to moze być... Strasznie siła spada po takich większych próbach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ja nadwyrezylem tak reke, ze na triceps nie potrafilem wziac 5KG (slownie piec kilogramow). Nic mnie nie bolalo, po prostu tak jakby miesien zniknal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jak probowales wczesniej na max brac to moze być... Strasznie siła spada po takich większych próbach.włąsnie w tmy problem, że nie poprostu brałem 55 i tyle, a tu pyk z 40 sie meczyłem, neiwiem, chyba jednak gorszy dzien był Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Z ta "szostka" Weidera seryjnie niezle problemy sa. Jeszcze nie znalazlem czlowieka, ktory ja ukonczyl :] Nie twierdze, ze bede pierwszy ale moja narzeczona na pewno. Ma niesamowita sile woli jezeli chodzi o takie sprawy i zniesie wiecej ode mnie (szkoda, ze palenie rzucic nie moze). Ja pewnie sie bede tlumaczyl tym, ze chodze na silke i nie mam juz sily :] Chyba dojechałem do 35 dnia i odpuscilem ale tylko z jednego powodu: Ćwiczenia mnie juz nie meczyly wiec nie widzialem sensu kontynuowania.. Przezucilem sie na cos innego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Chyba dojechałem do 35 dnia i odpuscilem ale tylko z jednego powodu: Ćwiczenia mnie juz nie meczyly wiec nie widzialem sensu kontynuowania.. Przezucilem sie na cos innego.. Wiec nadal nie znam nikogo kto dojechal do 42 dnia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ja bym powiedział, że jesli mechlika to juz nie maczyło, to tak jak on, nie potrzebnei to dalej kontynuowac, ale i tka pewnie dosc duzo te 35 dni zrobiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Kumpel skończył a6w i efekty widać.... :D Ja niestety wymiękłem po 2tyg... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ja nie wmiekłem .. po prostu robilem to przez 3 ostatnie tygodnie wrzesnia .. a potem przeprowadzki do akademika itp ... i jakos nie bylo jak ... ale tak jak mechlik napisal.. jak sie czlowiek przyzwyczai to juz go nie meczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Sa kolesie, ktorzy dopieli swego. Przed http://f.sfd.pl/sb.asp?w=600&p=1/images200...60106120623.jpg Po http://f.sfd.pl/sb.asp?w=600&p=1/images200...60106122721.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Wiec nadal nie znam nikogo kto dojechal do 42 dnia :] Ja skończyłem weidera i dwóch moich kumpli ;] . Teraz wszedłem do tego tematu w poszukiwaniu tych drugich ćwiczeń. (edit: powinniście zrobić FAQ bo ciężko jest przekopywać cały wątek w poszukiwaniu ABS - strona 71 (albo 70) :) - Zaraz sobie zobaczę czy one mają sens czy może przedłużyć weidera :> np. 43dzień : 3serie : 28powtórzeń 44dzień : 3serie : 28powtórzeń [...] 47dzień : 3serie : 30powtórzeń itp. itp. Jest sens :> ? czy zaczynać te drugie ćwiczenia ? Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) mechl!n tak jak obiecalem: 2068687[/snapback] t3 reszta raczej jest beznadziejna:) myslisz o tym? http://suple.us/index.php?cmd=2&id=146 juz lepiej brac chyba http://suple.us/index.php?cmd=2&id=412? Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 moze mi ktos wytlumaczyc albo dac link do tego co to jest ta 6 weidera?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 moze mi ktos wytlumaczyc albo dac link do tego co to jest ta 6 weidera??a w google wpisac nie laska http://www.sfd.pl/temat144665 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Coś się zapytam. Nie bijcie. Mam na siłowni urządzenie, hmm. Atlas? ;] O takie coś: Jak widzicie. Po lewej stronie jest siedzenie i kawałek blachy. Można odpychać ją nogami. Dzisiaj przysiadłem sobie przy tym, ustawiłem max. obciazenie czyli 150KG i ku memu zdumieniu zrobiłem z pare powtorzen. To dobrze czy zle? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 thx za linka :D od jutra zaczynam, mam nadzieje ze po ukonczeniu(jak sie uda, ale mysle ze tak bo mam silna wole) bede mial normalny chudy brzuch bo teraz niestety widac ten tluszcz, a najgorzej jest jak sie schylam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 rezultaty będą, ale bez diety i aerobów całego tłuszczu się nie pozbędziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 rezultaty będą, ale bez diety i aerobów całego tłuszczu się nie pozbędziesz No dokładnie , spalanie tłuszczu to inna działka niż 6W. Weider Ci tylko wyrobi mięśnie brzucha i jak spalisz tłuszcz to będziesz mieć "kaloryfer" :P . Teraz się ciepło robi - biegaj :] najprzyjemniejsza i najłatwiejsza metoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 gram duzo w pilke i jem roznie. Czasem przez caly dzien jem tylko rano jakies platki i wieczorem kanapki ale czasem potrafie z kumplem walnac po 2 kebeby i do tego w domu cos walnac :D Teraz bede duzo gral w noge i mniej jadl to moze cos z tego bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Coś się zapytam. Nie bijcie. Mam na siłowni urządzenie, hmm. Atlas? ;] Dzisiaj przysiadłem sobie przy tym, ustawiłem max. obciazenie czyli 150KG i ku memu zdumieniu zrobiłem z pare powtorzen. To dobrze czy zle? ;] na pewno nie źle :razz: ale z tymi ciężarami na atlasie nie ma się co też nadto rajcować bo co innego wypchnąć np na klatke 100 na atlasie a co innego na płaskiej ławeczce z 100 na gryfie :) ale to pewnie wiesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 atlas ma coś takiego jak kołowrotki, a to zmniejsza obciążenie kilkukrotnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 najlepszym spalaczem tluszczu sa aeroby i dieta potem idzie w ruch therma pro i dodatkiem jest t3 takie polaczenie gwarantuje naprawde niesamowite rezultaty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 nicko ja nie lubie jak koleżankami mnie macają i mówią pakier czy coś :/ jak zdejme bluze i w zwykłej koszulce śmigam to już jakoś oh i ahy to jest najgorsze w tym sporcie ludzie myślą że jak się troche skompo ubierzesz to tylko po to żeby wyeksponować swoje bicepsy :/ :blink: chaos: siłka miodzio aż Ci zazdrosze wielki bym był mając partnera do ćwiczeń i taką siłke hehe :D ma pytanie propo schudnięcia właśnie na brzuszku :) planuje nabrać troche masy na cycki ale chcesz schudnać w brzuchu (niemam żadnego sadełka tylko jakaś taka flakowata skóra która chce zgubić żeby wyeksponować jeszcze bardziej kratke hehe) i właśnie jak to zrobić? jem dobrze, żadnych słodyczy(postanowienie na post) teraz niemoge niestety chodzić na siłke jedynie basen około 3xw tygodniu, jak zastosuje diety boje się że strace na obwodach itp ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ale to mówi tylko jedna dziewczyna,kolezanka tej ktora mi sie podoba :wub: :rolleyes: pozatym nie chodzę skąpo ubrany B) tylko ide sobie normalnie w sweterku albo w koszulce long-sleeve a ona do mnie ze kulturysta :wink: po takim wysilku na silce dobrze ze chociaz ktos to zauwaza :wink: i powiem nigdy nie widziała mnie dziewczyna bez koszulki :lol: no ale jeszcze czas pokaże B) a ja nie moge sie wybrac na silke bo nie mam kasy,to jest najgorsze...chyba wezme z kasy odkladanej na bloczek na gpu :legal: :sad: nie wiem kiedy mi sie w koncu uda kupic ten blok :ph34r: jutro ide na siłke :gitarzysta2: a Chaos dzieki za te obrazki,tylko szkoda ze ten flesz :-| sobie wydrukuje i powiesze w pokoju :lol: a i mam jeszcze pytanie do Ciebie Chaosie,ile razy sie teraz podciagasz??po schudnieciu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) powiem nigdy nie widziała mnie dziewczyna bez koszulki :lol: no ale jeszcze czas pokaże B)to szkoda ... :lol: a i mam jeszcze pytanie do Ciebie Chaosie,ile razy sie teraz podciagasz??po schudnieciu??raz albo 2 ;] silka na maxa .. nie ma po niej sily :P ale na wyciagu na 2 ostatnie serie lece 45 i 50kg (te 50 kilo to juz mnie prawie podnosi do góry :o) a pozatym ja nie schudlem .. tylko tluszcz amienilem na miesnie ;] waze nadal tyle samo prawie ... roznica 2kg max to jest najgorsze w tym sporcie ludzie myślą że jak się troche skompo ubierzesz to tylko po to żeby wyeksponować swoje bicepsy :/ :blink: chaos: siłka miodzio aż Ci zazdrosze wielki bym był mając partnera do ćwiczeń i taką siłke hehe :D hehe jak ja zaloze bezrękawnik to mi niektórzy mowia ze dziarami szpanuje .. ale mam to w D.. a silka owszem nie jest zla ... za 40zl na rok ;] to wypas ... tyle ze max na niej moze byc 10 osób .. i czasem trzeba czekac zeby wejsc ... no i czasem tez trzeba poczekac zeby sie dopchac do danego przyrzadu ide spac .. bo wlasnie wrócilem z imprezy i troche se wypilem ... padam na pysk .. tym bardziej ze dzis robilem plecy i trica ;] Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 jak zrobie rzezbe to na golasa bede chodzil po miescie;] niech ludzie widza ze ciezka prace w to wlozylem hahaha + wiekszosc ze sterydziaz ale jak to powiedzial Chaos "mam to w d" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 kurde chaos nie jestes z wawy moze?? bo nie moge znalesc takiej malej, taniej pakerni. Chodzilem kiedys do takiej co mialenm obok domu i placilem 34zl na miesiac i bylo nawet zajebiscie. Teraz to wszystko profesjonalne za 80zl na miecha :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 http://img150.imageshack.us/my.php?image=dsc025729rb.jpg plecki moje marne :D http://img150.imageshack.us/my.php?image=dsc025744ba.jpg z leciutką spinką brzucha, na focie widać że troche zarosłem skórką :D a pod tym co nie co jest :) pozdro ps. foty marne bo niemiał mi kto aparatu trzymać i dopiero wstałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...