Gość Dawidsfuturx Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Chaos witaj w klubie stękaczy :D mam to samo od jakies 2-3 miesięscy, wg mnie poprostu za duzo dokładałeś, tzn siłą przychodziłą szybciej niz wytrzymałosc ściegien i stawów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 TAKKKK !!! Stało się ! 90 strona i 90kg ! Ba, nawet więcej ! Już w tamtym tygodniu chcialem bić swój rekord, ale tak sie ułozyło że wyszło dzisiaj... Od 80kg dokładałem sobie po 2 kg i robiłem 4 powtorzenia z około 2 minutowa przerwą. Doszedłem tak do 92 kg, które podniosłem 2 razy !!! 94kg już tylko raz i nie dotknąłem klaty więc nie było poprawnie technicznie... No jestem z siebie dumny !!! Ja wśród kumpli i siebie samego zauważyłem jakąś psychiczną bariere przed "paczką" (100kg) Brałem spokojnie 97,5 a 100 zdejmowałem i ..... i lipa... ale jakos to pokonałem - wmówiłem sobie ze 100kg jest lekkie itd. Troche przygotowania psychicznego trzeba juz do takich ciężarów, bo szczerze mówiąc to sie troche tego bałem... Ale znowu powyzej 100 fajne uczucie jak rekordy swoje bijesz... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ja od jutra codziennie o 6 pobudka, 50 pompek jak zwykle :) a potem ze 25-30 min biegania po parku ;]] wakacje tuz tuz, a misiowaty jestem ;DD choc mojej kobiecie to nie przeszkadza.... ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzis lece do Polski ,i znowu silownie gdzie nic tylko muzyka techno na maxa , zalosne to jest , bo wydaje im sie ze wtedy lepiej sie cwiczy jak gowniana muzyka urywa komus uszy. W Paryzu na zadnej silowni nie ma zadnej muzyki ani nawet radia, wszyscy chodza z playerami mp3 i nikt nikomu nie przeszkadza,w Polsce zapewne obsluga silowni mysli ze im glosniej tym lepiej, po takim seansie jestem bardziej zmeczony niz przed. U mnie w miescie silowni jest bardzo duzo ale tylko kilka spelnia jakies standarty,chodzi mi o sprawny sprzet,bo nic mnie tak nie wkurza jak placenie za jakis smelc ktory nie dziala albo dziala zle,na szczescie pobyt w Polsce rekompensuje mi "czesty" widok fajnych dziewczyn ,bo wierzcie mi Polki sa najfajniejsze ;) Slasher- kiedys mialem taki "opor" psychiczny przy 140 ,poprostu nie podchodzilem do tego ciezaru bardzo dlugo, ale kiedys tak zupelnie z nienacka ;) postanowilem sprobowac i zrobilem to wlasciwie bez problemu !,pozniej po jakims czasie dorzucalem i dorzucalem az doszedlam do punktu w ktorym okazalo sie ze szkoda stawow ,dzisiaj w serii nie przekraczam 160 i mysle ze tyle spokojnie wystarczy ,a nawet mysle o redukcji do 140 ,bo lepiej przerzucic zapas sily na inne cwiczenia klatki,pozatym nie zawsze duzy ciezar przeklada sie na wyniki w osiagach masy,sila owszem wzrasta ,ale ja skupiam sie raczej na czyms innym. reasumujac -jesli ktos wyciska np.95 kilo to 100 kg jest tylko bariera psychiczna a nie fizyczna ,wiec niech nikt nie zalamuje sie po nieudanych probach tylko pocwiczy..umysl ;) nastepne posty juz z Polski :( Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 O- Gladiac zmienił AV- witamy (wraz z Chaosem) w klubie ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 gladiac, niezly byk z Ciebie. 160 na serie ! RESPECT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) O- Gladiac zmienił AV- witamy (wraz z Chaosem) w klubie ;-). a pewnie .. witamy witamy ... ;] jak mocniej przypakuje totez dam jakies lepsze miesnie :P ale raz jak zmienilem to na mnie krzyczeli ze mnie nie mogapoznac ;] swoja droga .. zeby nie bylo ze sie maskuje ;] 2102128[/snapback] gladiac, niezly byk z Ciebie. 160 na serie ! RESPECT. wiesz gladiaca latwiej obejsc niz przeskoczyc ;] to nasz pan TUR ;] ... kawal menczyzny ;] pierwsza jego fotka wszyskich nas o tym utwierdziła;] Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Uuu, podchodzi pod profesjonalny trening od 10 lat. Jeszcze chcialbym brzucho zobaczyc. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Na poczatku marca dawalem po raz pierwszy foty, aktualnie wymiary uległy drobnej zmianie: wzrost:185cm - bez zmian (chyba) :) waga: 83kg na 86kg obwód klatki:110cm na 112cm biceps:39cm na 39,5cm a to moje aktualne plecki na zimno: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 dzis zrobilem 13 dzien a6w :D Najbardziej meczoce dla mnie cwiczenie to sa te co sie podnosi tylko 1 kolano. A zauwazylem ze teraz jakby gorne miesnie sie juz wyrobily i sa mocniejsze, te posrodku teraz wiecej pracuje(mecza sie najmocniej). Ogolnie jest poprawa, jak patrze w lustro to widac lekko dwie partie gornych miesni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ta .. dla mnie to jest najgorsze .. bo zrzucielem juz boki .. pod klata tluszcz z brzucha schodzi zajebiscie .. a ten wkolo pepka zalega dalej .. i przez to czasem efekt sie pogarsza.. to znaczy bardziej niby widac ze tam jest tluszcz nie wczesniej :P ale co tam .. do wakacji nie bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 a mi w 9dni a6w się odechciało :P szkoda... bo przed latem bym chciał jeszcze troche brzuch wyszlifować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ech... A ja znowu olałem A6W :D Spoko, do wakacji jeszcze 2 miechy! Dzisiaj zaczynam znowu :P Damy rade ! =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ja tam robie a6w co jakis czas :) na silowni zawsze zrobie jedną serie na brzucho :) i jakoś się trzyma lekka krata :) ale do wakacji chcę mocniejszą więc pora a6w <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> w obroty :) Chaos zachostuje mój filmik z podciągania na drążku,stay tuned :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Nie bardzo rozumiem sformulowania " ja tam robie a6w co jakis czas". Tzn. ze ktorys raz juz robisz kompletna a6w czy robisz sobie raz na tydzien jakas seryjke (co jest IMO bezsensu) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Chaos zachostuje mój filmik z podciągania na drążku,stay tuned :)slabe ujecie .. jak dla mnie to tam mozesz nawet podskakiwac nie mniej filmik http://chaos.dracopc.com/pub/4ppl/nicko/drazek.mov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ja tylko uznaje podciaganie do wyprostu rąk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) tia .. ja dawalem swoje w lutym .. (dla przypomnienia - link) zdaje se Nicko pisal ze sie podciaga o wiele wiecej razy ... (a na filmiku ledwo 14powtórzen bez pelnych wyprostów) podciagniecie jest od zwisu do dotkniecia broda drazka, a nie takie jak ty robisz Nicko tak samo jak pompki sie robi do gleby .. zreszta wielu ludzi nie wykonuje cwiczen poprawnie .... Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 [ciach!]ie, a nie podciąganie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 w ogóle czy to jest ten sam Nicko, który niedawno sie chwalił tymi 38(?) w łapie i tą super rzeźba? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 w ogóle czy to jest ten sam Nicko, który niedawno sie chwalił tymi 38(?) w łapie i tą super rzeźba? :Dtia .. ja nieskromnie zaryzykuje stwierdzenie ze w te drzwi to bym wszedl na styk :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 no do wyprostu do wyprostu, ale imo szerzej rece i nachwytem jest trudnniej/lepiej wchodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) w srode zapodam filmik do wyprostu :) a na styk byś nie wszedł bo futryna ma ok 100cm szerokości - jutro postaram się sprawdzić @ Kaeres imo nie jest bezsensu,zobaczysz efekty w srode(wtedy bede mial aparat) Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) nie rob do wyprostu po pierwsze jesli miesnie sa caly czas napiete to lepiej wchodzi po drugie jak sie prostuje to cala sila idzie na stawy... PS w niedziele bede po tygodniu robienia rzezby, aerobow i a6w zobaczymy ile schudlem...:) Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Panowie, ja mam pytanie. Mianowicie ostatnimi czasy nieco przytyłem i w pasie mi poszło nieco, nie mam już tych wcięć na wysokości brzucha, mimo, że ćwiczę brzuszek, z przodu patrząc wszystko jest OK, ale z tyłu jakby nie. W dodatku nie wiem jak trenować plecy, jakie ćwiczenia na to polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 nie rob do wyprostu po pierwsze jesli miesnie sa caly czas napiete to lepiej wchodzi po drugie jak sie prostuje to cala sila idzie na stawy... PS w niedziele bede po tygodniu robienia rzezby, aerobow i a6w zobaczymy ile schudlem... :) no i dlatego jak cwicze nie robie do wyprostu,to co na filmiku to nie byl max tylko takie lekkie coś :P,do wyprostu zrobie kilka mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 no i dlatego jak cwicze nie robie do wyprostu,to co na filmiku to nie byl max tylko takie lekkie coś :P,do wyprostu zrobie kilka mniejtia .. ale to cwiczysz bicepsy .. a w podciaganiu priorytetem sa plecy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 no i dlatego jak cwicze nie robie do wyprostu,to co na filmiku to nie byl max tylko takie lekkie coś :P,do wyprostu zrobie kilka mniej nie to zebym sie chwalil ael ja bez silowni zrobie do wyprostu kilka niej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 nie to zebym sie chwalil ael ja bez silowni zrobie do wyprostu kilka niej :Pto akurat ma rozne uwarunkowania ... szczegolnie ogolna waga ciala itp ... no ale wiadomo ze sila tez sie liczy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 podciaganie jest malym wyznacznikiem sily ja moze z 10 razy sie podciagne nachwytem ale za to w martwym ciagu podciagne 150kgx4;] blablablalblabla 4cm mniej w pasie po tygodniu rzezby:) jedziemy dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...