emilooos Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 nie ma co panikowac ,poprostu obserwu sie podczas treningu i reaguj w razie potrzeby,a przerywac cwiczenia szkoda bo zawsze to czas wykorzystany chociazby na poprawienie technik czy nauczenia sie nowych rzeczy Ale zrobisz jak zechcesz -no i nie zapominaj ze silownia to tez silna wola ktora mozna dzieki niej wyksztalcic oprocz miesni -jak powiedzial Pazura : "trzeba byc twardym nie mietkim" ;) ;) ale ta przerwa byla juz wczesniej zaplanowana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam, Chodze na siłownie od 3 miesięcy i chciałbym kupić jakis napój energetyczny w proszku. Jakie polecacie, mogą zawierać e-karnityne. Cena do 20-30zł pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wiem, wiem maruda jestem ;p ale oceńcie mi czy dobrze to rozpisałem :-P DT: mono: 5g rano i 5g po treningu tauryna: 2caps rano i 2 po treningu glukoza: 20g rano i 20g po treningu cynk: 1 wieczorem magnez: 3x1 (rano, południe wieczór) zamierzasz brac Magnez +cynk jako ZMA wiec bierzesz 3xmagnezy+cynk na noc razem a nie w dawkach podzielonych omega 3: 2x1 vit C: 3x1 (rano, południe wieczór) vit B: 3x1 (rano, południe wieczór) multiwitamina centrum: 1 rano DNT: mono: 5g rano tauryna: 2caps rano glukoza: 20g rano cynk: 1 wieczorem magnez: 3x1 (rano, południe wieczór) to samo co wyzej omega 3: 2x1 vit C: 3x1 (rano, południe wieczór) vit B: 3x1 (rano, południe wieczór) multiwitamina centrum: 1 rano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 za duzo tego bierzecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 po 6 tyg rzezbienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam, Chodze na siłownie od 3 miesięcy i chciałbym kupić jakis napój energetyczny w proszku. Jakie polecacie, mogą zawierać e-karnityne. Cena do 20-30zł pzdr carbo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) carbo?Witam, Czy taki zestaw, bedzie dla mnie na początkek odpowiedni?. http://www.allegro.pl/item108630502_creati...atis_od_ss.html Jak byś mógł podać w jakich dawkach to stosować , z góry dzięki. Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam, Czy taki zestaw, bedzie dla mnie na początkek odpowiedni?. http://www.allegro.pl/item108630502_creati...atis_od_ss.html Jak byś mógł podać w jakich dawkach to stosować , z góry dzięki. z tego cyklu nie zrobisz moze najpierw jaki staz? itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Piratez nie no szacuken :D, ale wg mnie bardziej interesujący był by foty brzucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 z tego cyklu nie zrobisz moze najpierw jaki staz? itp? Witam, Jeżeli chodzi o staż to mam już pierwsze zakwasy za sobą, chodze już od 3 miesięcy na siłownie regularnie 3x w tygodniu, czy to za mało aby coś już łykać ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Piratez nie no szacuken :D, ale wg mnie bardziej interesujący był by foty brzucha jeszcze tluszczyk jest wiec nie ma co dawac fot:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Piratez, no ladnie, ladnie :) a ja sie pochwale ze na 29 dniu a6w sobie dalem spokoj ;-D tak tak, mozecie sie smiac :D najlepsze efekty byly po 10 dniach, ale teraz jakos slabo, sama dieta juz wiecej daje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Marcin_gps ile straciłes w pasie przy 29 dniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 No dobra, trzeba się zabrać za siebie, od jutra początek treningów. Trzeba się zabrać za siebie, zrobiłem sobie przerwe na czas MŚ, ale nasi odpadli to i będę miał więcej czasu dla siebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Panowie ja sie zastanawiam czy sobie teraz nie zastosować Thermo Speed Extreme , mam mały brzuszek tzw. krate tłuszowa hehe ;/ daje to cos?? Edytowane 19 Czerwca 2006 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 thermal daje w pii... zebym nie był takim leniem, a miał ambicje Pirateza też bym wiecej stracił (na 60 tabsach to jest 1/2 opkowania poszło mi ok 5-6kg) ale też jest dużo minusów, chodzisz pobudzony, o byle co cie k@rwica łapie, ogólne nie zadowolenie, czasem częściej sie doły łapie, ale fajnie jesssss :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 no no zacheciłeś mnie :D smigam 3 razy w tyg. na siłke wiec mysle ze mozna by sie tym thermalem na okres wakacji pobawic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Witam, Jeżeli chodzi o staż to mam już pierwsze zakwasy za sobą, chodze już od 3 miesięcy na siłownie regularnie 3x w tygodniu, czy to za mało aby coś już łykać ?. pewnei specjalnei chodziles te 3 miechy zeby wreszcie coś lyknąć ;o ? jezeli masz takie podejscie, to gratuluje... jakbys poczytal o kreatynie i jej dzialaniu, oraz o tym kiedy najlepiej stosować ten suplement, to może było by Ci łatwiej zrozumieć na czym polega cała sprawa. Na roznorakich forach mozna przeczytac rozne minima brania tego specyfiku, przewaznie ~6m/c'y, lub okres stagnacji. Wybor nalezy do Ciebie kiedy chcesz to brac, czy w ogole chcesz brać. Moze jednak lepiej bedzie jak podasz nam swoją wage, wymiary, to, co chcesz osiągnąć. Przypuszczam, ze przy małej wadze, na gainerach uzyskasz podobny efekt co na kreatynie. Pozdrawiam. btw, ludzie, nie kupujcie odrazu calego sklepu z odzywkami jak sie dowiecie, ze to na prawdę nei szkodzi ;] Edytowane 19 Czerwca 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 HaHa!! Poszło dzisiaj 5 x 92kg na płaskiej !!! Mam taki plan żeby sobie na urodziny ( 9 lipca :P ) zrobic prezent w postaci podniesionej setki :D Zobaczymy czy dam rade ;] A co do tego thermala, ktoś tam pytał pare psotów wyżej, to ziomek z siłowni to brał i go teraz ludzie nie poznają. spaślak 20 kg stracił :D Tyle ze mówi ze strasznie człowieka osłabia to [ciach!]o i pare razy zemdlał - najprawdopodobniej wlasnie od tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Sam się nad tym zastanawiałem, ale boję się, że za bardzo schudnę od tego dziadostwa i potem będzie ciężko przybrać na wadze. Lepiej chyba poćwiczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 wadim nie warto go kupywać tylko po to jak na siłke i nic wiecej, jak chcesz dodatkowo biegac, a6w, aeroby wtedy warto, a tak jak tylko cwiczenia siłowe to po ch... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 jak moze thermal oslabiac jak jest na efydrynie i kofeinie?? twoj kumpel poprostu nie bral witamin przez to go oslabialo po drugie juz nie dostaniesz nigdzie thermala tego prawdziwego...jedynie co zostaje to cos w stylu thermo speed itd(tez dobrze dzialaja, mojego kumpla ladnie pocielo po tym) mi agresji nie podnosi chyba dlatego ze ogolnie jestem spokojny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja sie dziś na siłownie zapisałem :) Wcześniej nie ćwiczyłem. Wiek: prawie 17 Wzrost: 180 cm Waga: 80 kg Biceps: 37 cm Klatka: 103 cm Na klatke dziś podnisłem 82kg. Po wakacjach chce brać 100 :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Piratez--> na allegro można częst dostać thermala oczywiscie z importu z usa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja sie dziś na siłownie zapisałem icon_smile3.gif Wcześniej nie ćwiczyłem. Wiek: prawie 17 Wzrost: 180 cm Waga: 80 kg Biceps: 37 cm Klatka: 103 cm Na klatke dziś podnisłem 82kg. Po wakacjach chce brać 100 icon_razz2.gif icon_razz2.gif Dobry start... Ja do tego z czym Ty startujesz dochodziłem jakies 6-7 miesięcy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Piratez--> na allegro można częst dostać thermala oczywiscie z importu z usaeee napewno nie zamowisz a to dlatego ze usa nalozylo embargo na zielsko z ktorego robili pochodna efydryny do thermala:) przestali go produkowac od roku chyba po drugie allegro thermala uznaje za steryd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja sie dziś na siłownie zapisałem :) Wcześniej nie ćwiczyłem. Wiek: prawie 17 Wzrost: 180 cm Waga: 80 kg Biceps: 37 cm Klatka: 103 cm Na klatke dziś podnisłem 82kg. Po wakacjach chce brać 100 :-P :-P troche malo masz w klacie :) jak na tyle kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 troche malo masz w klacie jak na tyle kgTrochę tłuszyku w okolicach brzucha :-P Dobry start... Ja do tego z czym Ty startujesz dochodziłem jakies 6-7 miesięcy...Cwiczylem Judo ok 5 lat moze dlatego( ale na silownie nie chodzilem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 No i zacząłem brać HMB, na początek po 9 kapsów dziennie 3/3/3 żeby przyzwyczaić organizm. Po pierwszym żażyciu w jakąś godzinkę później poczułem dziwne ciepło w mięśniach (albo mi się zdawało czy co), teraz sobie długo poczekam na efekty, może będą.....mam nadzieję :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 dawno mnie niebyło :) po przerwie ok 4miechy ćwicze już dwa miesiące, robie teraz mase bez przerwy i już po tych dwóch miesiącach +2cm łapie (przypomne ćwicze od stycznia 05) waga ok +5kg wycisk na płaskiej 110kg (wcześniej 105) troche ciężko mase mi robić przez lato ale jakoś daje rade, teraz będe brać cp :) i mam nadzieje że do 120kg dojde na płaskiej :D cp brać według etykietki? rano i po treningu? brać do tego dodatkowo tauryne? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...