Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

cp brac 30 minut przed treningiem i bezposrednio po treningu

Piratez-ja miesiac temu zamowilem jedna z ostatnich sztuk, teraz napewno tego nie dostaniesz:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

hehe no tak, ale wg mnie jakby poszukac napewno sie gdzies znajdzie, ale są tez inne spalacze

np thermo speed extreme, do tego kupic jakies tablety na efce w abtece i bedzie ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee napewno nie zamowisz a to dlatego ze usa nalozylo embargo na zielsko z ktorego robili pochodna efydryny do thermala:)

przestali go produkowac od roku chyba

po drugie allegro thermala uznaje za steryd

hyh .. no ladnie .. steryd a ty to bierzesz ;]

a tak serio to sa myslalem nad thermalem .. ale nie bylo mnie stac ...

te "nowe" alternatywy sa rownie dobre?

i jak juz bym sie zdecydowal to co brac na wycinke?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thermo speed od olimpa

kumpel bral i bardzo ladnie go pocielo

i na dodatek nie jest tak drogie:) dwa opakowania kupujesz i masz na dwa miechy, jak skonczy mi sie thermal to kupuje wlasnie to

a oprocz spalacz polecam kupic bialko...reszta wynalazkow mozna o kant [gluteus maximus] rozbic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

ten thermo speed kosztuje chyba 40zł za jedno opakowanie wiec ciekawie, sam teraz musze białko kupic jakies, chyba ostrovia bedzie odbra? bo tanie dosc to jest, a i polecaja to na sfd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ile ważyłeś przedtem -yahoo-?

max. 109 po kreatynie , pózniej samo spadło do 106 na pierwszym thermalu do 102 i na 2 thermalu do 98 narazie :)

po clenbutroxie chce miec 92 ale wycisk utrzymać jak dam rade a jak nie to i tak to odrobie

Edytowane przez -yahoo-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej działa clenbuterol...wystarczy się zaopatrzyć w sporą ilośc wody i iśc sobie pobiegać.działa znakomicie. w większosci przypadków i u mnie też występowało niekontrolowane wręcz deliryczne trzęsienie się dłoni(problemy z jedzeniem zupy czy wogóle używanie sztućców nie mówąc o wybieraniu numeru telefonu hehe).tłuszcz spala rewelacyjnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

clenbuterol jest straszny widziałem skutki , lepiej o nim nie wspominaj bo ktoś weżmie i będzie na tobie psy wieszał :)

clenik nie jest straszny

wiecej tu http://bigpaker.net/clenbuterol.htm

Edytowane przez talib666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jakie ćwiczenia polecacie na umocnienie pleców, szczególnie dolnych partii. U siebie czuję nieco tłuszczyku :)

Ukochany przez wszystkich martwy ciag.

A jezeli chcesz przy okazji dwuglowy to na prostych nogach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ukochany przez wszystkich martwy ciag.

A jezeli chcesz przy okazji dwuglowy to na prostych nogach.

Martwy jak najbardziej , wzmacnia plecy nogi i ogólnie całe ciało. Jest to jedno z podstawowych ćwiczeń nie rozumiem czemu tak nie lubiane przy prawidłowej formie ruchu i pewnym doświadczeniu sprawia naprawde wiele przyjemności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponawiam pytanie czy do cell pumpa brać dodatkowo tauryne? jak dawkować?

i jeszcze jedno pytanie, w dziedzinie spalania jestem zielony bo interesuje mnie tylko masa :) znalazłem nową zawodniczke która chce schudnać :) moją mame, waga 100kg wiek 48, czy kupywać jej tego thermala? nie zaszkodzi to Pani w średnim wieku? niebędzie ćwiczyć na siłce sama jazda na rowerze min 1h dziennie, nie śmiejcie się tylko coś poradzcie bo widze że wielu jest tu rzeźbiących się ludzi obeznanych w tym temacie :) poradzcie najlepiej co kupić mam na spalacze przeznaczone ok150zł Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

wg mnie thermal pro to chyba nie bardzo...

niech idzie na siłownie, ale powaznie u mnie teraz są taki maszyny to sie nazywa vacu line czy jakos tak i sobie to własnie takie kobietki pulchniutkie to chwalą

co do cell pupma to ostatnio był tkai post na sfd i mozna ale nei trzeba, ale jak juz brac to z porcją ranną 2g

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponawiam pytanie czy do cell pumpa brać dodatkowo tauryne? jak dawkować?

i jeszcze jedno pytanie, w dziedzinie spalania jestem zielony bo interesuje mnie tylko masa :) znalazłem nową zawodniczke która chce schudnać :) moją mame, waga 100kg wiek 48, czy kupywać jej tego thermala? nie zaszkodzi to Pani w średnim wieku? niebędzie ćwiczyć na siłce sama jazda na rowerze min 1h dziennie, nie śmiejcie się tylko coś poradzcie bo widze że wielu jest tu rzeźbiących się ludzi obeznanych w tym temacie :) poradzcie najlepiej co kupić mam na spalacze przeznaczone ok150zł Pozdrawiam

w skladzie samego CP juz ja masz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

BENITO to chyba raczej od ciepła, utraty wody a nie hmb... hmb to nie jest spalacz tłuszczu jak thermal pro, albo coś w tym stylu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uzywa ktos metanabol podobno bardzo dobry srodek odzywczy dla pakerow i koni wyscigowych

:lol2: :lol2: :lol2:

Edytowane przez #Mreko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

daje moze duzo, ale najtansze i najwiekszy syf jaki moze byc, toksyczne kur.....

chociaz teraz sprzedawcy mety i podobnych specyfików zacieraja rece, teraz przyszło pora na plażowiczów, dyskotekowych wymiataczy, itp

trzeba sie przeciez przed wakacjami dokoksowac nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

quarantino -> najpierw przekonaj mamę do zmiany diety- od tego trzeba zacząć.

Pamiętajcie ludki, że nie ma "złotych środków" na przytycie lub schudnięcie- są wspomagacze ale TYLKO wspomagacze tych procesów.

Wstydu nie masz, żeby mamę chemią częstować ;-).

Tak więc niech mama odstawi w miarę możliwości tłuste i cukry oraz niech jada pięć małych posiłków co 2-3 godziny zamiast dwóch czy też trzech solidnych. No i ruch- nawet rowerek będzie OK.

Wszystko IMO- żeby nie było.

Edytowane przez mechl!n

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi