BENITO Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Tu miernik nie da rady :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 luks_pl: normalne zakwasy, troche rozciągniesz mięśnie i powinno przestać :) ja dzisiaj mam gorsze zakwasy, dawno nie robiłem nic na dolne grzebitu i wczoraj martwy ciąg 3x10 90kg i 1x10 120kg :D a dzsiaj to już piszcze :) a teraz porcja ryżu na mleku jem zaraz jakis owoc i na trening klatki śmigam ;) dzisiaj będzie atak na 112.5kg na płaskiej.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Panowie co sie dzieje? czyżby temat nam umierał? wtedy gry najwiecej sezonowców zaczyna cwiczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 No właśnie- widać upały nie wpływają pozytywnie na ćwiczenia siłowe ;-) - po południu temat znalazłem na drugiej forum. Dziś byłem na siłce z mechl!kiem- coś tam poćwiczyliśmy. Są i zdjęcia- ma je mechl!k ale gdzieś go wcięło i zdjęcia będą później. Po treningu koszulkę wykręciłem- sporo poleciało. Dziś było z 35stC więc pierwszy pot pojawił się już podczas dojazdu (nie mam klimy w aucie :-)). Na siłce też klimy niet więc było ciężko. Będzie mechl!k- będą zdjęcia (jeśli coś nada się do pokazania- nie widziałem zdjęć). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 u mnie na siłece (tj jest tma gdzie chodze) klima jest ale operator ją chyba szanuje :D, dzisiejszy trennig klatki odpusciłem sobie, dopiero teraz miałem jechac, nei chcialo mi sie zbytnio... sam wiem, ze ze mnie [gluteus maximus], ale pompki z obcizeniem powinny choc troche odrobic straty z silowni, a od jutra armagedon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Po dwumiesięcznej zmianie dziś wróciłem do starej rozpiski- robiliśmy klatę. biko no i brzucho ofkoz. Brzucho znów po dwutygodniowej przerwie (partner do brzuch mi się "skończył")- teraz mam nadzieję pociągnąć go conajmniej przez miesiąc trzy razy w tygodniu po trzy ćwiczenia (tutaj ukłon w stronę mechl!ka :-)). Tak wyglądałem w połowie treningu (jasne "plamy" na koszulce to suchość): Po treningu jasnych plam już nie było. I jeszce napinka na finał: Tylko dwie fotki bo reszta nudna albo ruszona ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 niezla opaleniznja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 albo mi sie wydaje, ale fatu ci zeszło, szczególnie z brzucha... wydaje mi sie jakby polepszyłą sie ogolnei jakos umiesnienia, czy to tylko złudzenie po opaleniznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Nie ćwicze wogóle Wzrost: 193 Waga: ~85 Biceps: 32 Klatka: 97 Udo: 55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Nie ćwicze wogóle Wzrost: 193 Waga: ~85 Biceps: 32 Klatka: 97 Udo: 55 Witamy i zapraszamy ponownie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Zapomniałęm napisać, na ławeczce jak próbowałem to 50kg pękło ;) No i wiek :D 16 lat Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Lexus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Facik jest jaki był (wprawdzie nieduży, ale jednak)- jak już pisałem brzucho ćwiczę bardzo nieregularnie z powodu częstej absencji partnera do ćwiczeń- na treningu "standardowe" dwie grupy mięśni jakoś tam przemęczę ale do "nadprogramowej" solówki na brzuch jakoś nie daję rady się zmusić. A dobre wrażenie to chyba zasługa opalenizny właśnie- przynajmniej taki plus z obecnych upałów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 ja w piatek ruszyłem 62 na płaskiej, oraz hantle 21kg wyciśkając zza karku, siła mi wreszcie ruszyła :] ale poparzyłem sobie plecy słońcem w robocie i z tydzień mam 'wolne' od siłki.. :( waga mi na upałach spadła o 1kg w dół :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 waga mi na upałach spadła o 1kg w dółto pewnie tylko woda... a te 62 to na serie czy pojedynczo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) alez panowie zaraz ktos tu wejdzie z pytaniem "Po co ćwiczyć?" :D :D :D Edytowane 26 Czerwca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 predzej "po co cwiczyc tric, plecy, wazny jest bic i klata na plaży! " :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 predzej "po co cwiczyc tric, plecy, wazny jest bic i klata na plaży! " :D hahahha :D albo powie ze cos ci słabo idzie :) u mnie by to szło lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 a co ja mam powiedziec jak cwicze po dwoch tabletkach thermalu i tauryny w bluzie???:) ale chociaz fat spada:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 2 thermale na raz wpieprzasz? nie wiem czy gratulowac, czy co innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 jeden z rana a przed treningiem dwa moj organizm juz przyzwyczail sie do malej dawki efydryny dlatego tyle biore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 ehm... prawdziwy wycisk dla miesni to bede mial jutro, dzis tez mialem :) zapraszam do radoczy 322 (kolo wadowic) szykuje sie noszenie belek :lol: -> basen stawiamy kolo domu :) sorki za ot mam nadzieje ze nie odbije sie to na %% na których ilość nie mogę narzekać :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 hmm przywyczaił sie to móisz w sensie, nie nie czujesz energii w sobie po jednym tabsie cyz nei czujesz ze daje takiego kopa jak był w pierwszych tygodniach bo to jest roznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 mam nadzieje ze sie zbiore w sobie przez wakacje i popracuje nad sylwetka bo akademik zle na czlowieka zle wplywa :/ mam takie pytanie czy mozna jesc to: http://allegro.pl/item102260976_nowosc_oli...tis_od_ss_.html ? trening ok 3x w tygodniu bez innych dodtakow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 zwykly monohryd:) ale na poczatek wystarczy Dawidsfuturx: dopiero po dwoch tabsach poce sie jak swinka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie ćwicze wogóle Wzrost: 193 Waga: ~85 Biceps: 32 Klatka: 97 Udo: 55 Te Twoje ~85 pewnie po dokladniejszym pomiarze bedzie =80 max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Te Twoje ~85 pewnie po dokladniejszym pomiarze bedzie =80 maxDokładnie wychodzi 83.7kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 to pewnie tylko woda... a te 62 to na serie czy pojedynczo? na serie dokłądniej idzie (szło, bo zmieniam trening na trzy dniowy nie dwu..) tak : 1 seria 12x 22kg 2 seria 10x 32 kg 3 seria 8x 52kg 4 seria 8x 62kg więc zwiększam co 5 na stone ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 na serie dokłądniej idzie (szło, bo zmieniam trening na trzy dniowy nie dwu..) tak : 1 seria 12x 22kg 2 seria 10x 32 kg 3 seria 8x 52kg 4 seria 8x 62kg więc zwiększam co 5 na stone ; ] na co to wogle jest trening? chyba na nieprzemeczanie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 na co to wogle jest trening? chyba na nieprzemeczanie siena klatke na mase a siła też mi poszła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 to chyba taki trening ze wstepna rozgrzewka ;) ja zazwyczaj robie 1 12x 40 2 10 x 45 3 10 x 50 4 8 x 60 czasami sie jakas 5 serie dorzuci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...