Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

luks_pl: normalne zakwasy, troche rozciągniesz mięśnie i powinno przestać :)

ja dzisiaj mam gorsze zakwasy, dawno nie robiłem nic na dolne grzebitu i wczoraj martwy ciąg 3x10 90kg i 1x10 120kg :D a dzsiaj to już piszcze :) a teraz porcja ryżu na mleku jem zaraz jakis owoc i na trening klatki śmigam ;) dzisiaj będzie atak na 112.5kg na płaskiej.. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie- widać upały nie wpływają pozytywnie na ćwiczenia siłowe ;-) - po południu temat znalazłem na drugiej forum.

Dziś byłem na siłce z mechl!kiem- coś tam poćwiczyliśmy. Są i zdjęcia- ma je mechl!k ale gdzieś go wcięło i zdjęcia będą później.

Po treningu koszulkę wykręciłem- sporo poleciało. Dziś było z 35stC więc pierwszy pot pojawił się już podczas dojazdu (nie mam klimy w aucie :-)). Na siłce też klimy niet więc było ciężko.

Będzie mechl!k- będą zdjęcia (jeśli coś nada się do pokazania- nie widziałem zdjęć).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

u mnie na siłece (tj jest tma gdzie chodze) klima jest ale operator ją chyba szanuje :D, dzisiejszy trennig klatki odpusciłem sobie, dopiero teraz miałem jechac, nei chcialo mi sie zbytnio... sam wiem, ze ze mnie [gluteus maximus], ale pompki z obcizeniem powinny choc troche odrobic straty z silowni, a od jutra armagedon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po dwumiesięcznej zmianie dziś wróciłem do starej rozpiski- robiliśmy klatę. biko no i brzucho ofkoz. Brzucho znów po dwutygodniowej przerwie (partner do brzuch mi się "skończył")- teraz mam nadzieję pociągnąć go conajmniej przez miesiąc trzy razy w tygodniu po trzy ćwiczenia (tutaj ukłon w stronę mechl!ka :-)).

Tak wyglądałem w połowie treningu (jasne "plamy" na koszulce to suchość):

Dołączona grafika

Po treningu jasnych plam już nie było.

I jeszce napinka na finał:

Dołączona grafika

Tylko dwie fotki bo reszta nudna albo ruszona ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

albo mi sie wydaje, ale fatu ci zeszło, szczególnie z brzucha... wydaje mi sie jakby polepszyłą sie ogolnei jakos umiesnienia, czy to tylko złudzenie po opaleniznie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facik jest jaki był (wprawdzie nieduży, ale jednak)- jak już pisałem brzucho ćwiczę bardzo nieregularnie z powodu częstej absencji partnera do ćwiczeń- na treningu "standardowe" dwie grupy mięśni jakoś tam przemęczę ale do "nadprogramowej" solówki na brzuch jakoś nie daję rady się zmusić.

A dobre wrażenie to chyba zasługa opalenizny właśnie- przynajmniej taki plus z obecnych upałów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja w piatek ruszyłem 62 na płaskiej, oraz hantle 21kg wyciśkając zza karku, siła mi wreszcie ruszyła :]

ale poparzyłem sobie plecy słońcem w robocie i z tydzień mam 'wolne' od siłki.. :(

waga mi na upałach spadła o 1kg w dół :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

ehm... prawdziwy wycisk dla miesni to bede mial jutro, dzis tez mialem :) zapraszam do radoczy 322 (kolo wadowic) szykuje sie noszenie belek :lol: -> basen stawiamy kolo domu :)

sorki za ot mam nadzieje ze nie odbije sie to na %% na których ilość nie mogę narzekać :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

hmm przywyczaił sie to móisz w sensie, nie nie czujesz energii w sobie po jednym tabsie cyz nei czujesz ze daje takiego kopa jak był w pierwszych tygodniach bo to jest roznica

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje ze sie zbiore w sobie przez wakacje i popracuje nad sylwetka bo akademik zle na czlowieka zle wplywa :/ mam takie pytanie czy mozna jesc to: http://allegro.pl/item102260976_nowosc_oli...tis_od_ss_.html ? trening ok 3x w tygodniu bez innych dodtakow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to pewnie tylko woda...

a te 62 to na serie czy pojedynczo?

na serie

dokłądniej idzie (szło, bo zmieniam trening na trzy dniowy nie dwu..) tak :

1 seria 12x 22kg

2 seria 10x 32 kg

3 seria 8x 52kg

4 seria 8x 62kg

więc zwiększam co 5 na stone ; ]

Udostępnij tę odpowiedź