-yahoo- Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 to taki slang kulturystyczny cos w stylu jesteś brzydki zamiast śliczny B) ciekawa teoria :) ;) Literówke poprawiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Emka... Musze moj brzuszek troszke zmniejszyc, jakie cwiczenia polecacie na ta wlasnie czesc ciala? Brzuszki wystarcza :> Jesli tak to ajk robi sie je prawidlowo? Pozdrowka ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Emka... Musze moj brzuszek troszke zmniejszyc, jakie cwiczenia polecacie na ta wlasnie czesc ciala? Brzuszki wystarcza :> Jesli tak to ajk robi sie je prawidlowo? Pozdrowka ;P tak żeby piekło, paliło, bolało i żebyś sie pocił:P do tego areoby [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 tak tak bieganko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 -yahoo- -> dzięki. Nawet z literówką było by ok ;-). Dawaj swoje foty. gladiac -> mimo wszystko (mimo budowania masy) dodał bym do tej rozpiski na klatę rozpiętki- nawet jako piąte ćwiczenie. Niech będą to tylko trzy serie, niech będzie to naprawdę symboliczny ciężar ale nie ma to jak rozciągnąć muskułe na koniec. IMO ofkoz. xpektor -> ćwiczeniami jako-takimi wzmocnisz mięśnie brzucha. Co z tego, że będą mocne i wielgaśne skoro zalegać będą pod warstwą fatu. Tak więc ćwiczenia OK, ale poparte nawet symboliczną dietką i jakimś ruchem. Można jeszcze stosować jakiesiś spalacze ale na tym sie nie znam więc nie wypowiadam się. GDZIE JEST CHAOS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Składam rowerek i myśle w ciagu tygodnia go odpalić.. jeżdże ostro, na skraju wyczerpania czasami ok 5h dziennie, da sie to jakoś pogodzićz siłownią? jakich ćwiczeń wtedy unikać itp itd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 kiedys powiedzial ze wraca na silownie jak zakonczy wszystkie sprawy z uczelnia, moze jeszcze cos tam załatwia i nie ma czasu na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) GDZIE JEST CHAOS ? kiedys powiedzial ze wraca na silownie jak zakonczy wszystkie sprawy z uczelnia, moze jeszcze cos tam załatwia i nie ma czasu na forumChaos jest tu .. przed monitorem ale nie chodzi na silke o jakiegos miecha... pozatym nie ma co podskakiwac do takich pakerów jak wy :) wracam na silke od poniedzialku moze ... jak skoncze all i przeniose sie z akademika na stancje ... prace musze znaleźć na wakacje jeszcze moze .. dlatego ze moze to glupio brzmi ale niestety jestem w ostrym dolku finansowym .. brakuje na wszystko łacznie z żarciem .. a jak czlowiek glodny to sily nie ma i energi brak na silownie ... smutne ale prawdziwe ... a jak sie bardzo steskniłes to prosze .. fota ;] cwicze cos sobie od czasu do czasu moja sztanga na barki i plecy ... nic pozatym ... jak wroce na silke to fot i tak szybko nei bedzie ... bo ma cala klate zjarana i skora zacznie schodzic lada dzien pewnie Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) spox :) wracaj szybko na siłownie Edytowane 29 Czerwca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) -yahoo- -> dzięki. Nawet z literówką było by ok ;-). Dawaj swoje foty. gladiac -> mimo wszystko (mimo budowania masy) dodał bym do tej rozpiski na klatę rozpiętki- nawet jako piąte ćwiczenie. Niech będą to tylko trzy serie, niech będzie to naprawdę symboliczny ciężar ale nie ma to jak rozciągnąć muskułe na koniec. IMO ofkoz. xpektor -> ćwiczeniami jako-takimi wzmocnisz mięśnie brzucha. Co z tego, że będą mocne i wielgaśne skoro zalegać będą pod warstwą fatu. Tak więc ćwiczenia OK, ale poparte nawet symboliczną dietką i jakimś ruchem. Można jeszcze stosować jakiesiś spalacze ale na tym sie nie znam więc nie wypowiadam się. GDZIE JEST CHAOS ? Mechl!n te upaly w Polsce wykanczaja jak widze ;),przeczytaj calego posta i powiedz gdzie ominalem rozpietki???? :blink: :blink: :blink: Chaos-nie martw sie bedzie lepiej ,kazdy w zyciu ma troche problemow wiekszych- mniejszych ale ma ,pewnie to nie za bardzo cie pocieszylo bo nie wiem co jeszcze moglbym napisac abi ci poprawic humor ...w kazdym razie specjalne dla ciebie pozdro z Paryza ;) gdybym mial adres przyslalbym kartkie ps. tak patrze na ta chyba ?torbe kolo ciebie i zastanawiam sie czy ze zgryzoty nie zaczales nosic damskiej??!!! ;) ;) ;) :lol2: Edytowane 29 Czerwca 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Chaos-nie martw sie bedzie lepiej ,kazdy w zyciu ma troche problemow wiekszych- mniejszych ale ma ,pewnie to nie za bardzo cie pocieszylo bo nie wiem co jeszcze moglbym napisac abi ci poprawic humor ...w kazdym razie specjalne dla ciebie pozdro z Paryza ;) gdybym mial adres przyslalbym kartkie ps. tak patrze na ta chyba ?torbe kolo ciebie i zastanawiam sie czy ze zgryzoty nie zaczales nosic damskiej??!!! ;) ;) ;) :lol2: thx za mile slowa ... ;] adres moge ci dac na pw .. jak obiecasz ze mi karte z francji wyslesz ;] a torba jest od aparatu ktorym mi wykonano fote :) wiec don't worry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 mowisz i masz -jesli zapodasz adres na privie to jutro kartka zostaje wyslana -oczywiscie z panorama Paryza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ktos mnie pokochal swiat nagle zawirował bo ... sluchajcie co zrobic zeby sila nie spadla mi jesli nie bede cwiczyl w wakacje,lub tylko raz w tygodniu np? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) ja tez chce kartke!!!:D:D przedpremierowa fota;] jeszcze tydzien gora dwa i piekna krata na brzuchu bedzie Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) dziwne pytanko Nico ja miałem przerwe 4 miesiący bodajże ostatnimi czasy wróciłem do treningów i spadki w sile były ok 20 kg na klacie.Ale po 5 treningach wszystko wróciło niemal do normy,dodam jeszcze że przerwy są bardzo wskazane ale nie tak długie jak moja :lol: :lol: Piratez miesiwo 1sza klasa ale gdzies ty pogubił włosy na głowie??:D Edytowane 29 Czerwca 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Chaos -> dasz radę twardoręki. Po focie widać, że nie jesteś jakiś tam pierwszy-lepszy. gladiac -> opsss faktycznie. Moja wina- nic mnie nie usprawiedliwia- o wybaczenie proszę :-). Nicko13 -> cudów nie ma- albo się ćwiczy i idzie siła, albo nie i nie idzie/uwstecznia się. Ćwicząc raz w tygodniu zachowasz jako-taką kondycję. Piratez -> zmiana fryzury? Znaczy się całkowite się jej pozbycie? Edytowane 29 Czerwca 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 fryzura=wersja wakacyjna za goraco jest na dlugie klaki, zwlaszcza przy braniu thermala:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Piratez po fryzurze czy jak temu tam bylo...;) to bym cie nie poznal , po budowie chyba tez nie ,dobra robota!! tak trzymaj :) ps.ponoc na takie fryzury dobre sa pasty polerskie , im sie bardziej blyszczy tym lepiej odbija slonce ..;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) heheh nie moge takich rzeczy uzywac bo mam z 1mm wlosow na glowie;] zreszta teraz caly czas beda rosly....nie bede ich obcinal przez lato:) uuu ide do kuchni bo przypale kurczaka edit: mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam B) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 piratez: nie możesz zrobić zdjęć całej sylwetki tym aparatem co robiłeś zdjęcie kurczaka? bo tak to mało widać, o i jeszcze opal się :lol: gladiac: klatke będe ćwiczyć w poniedziałek i czwartek, w poniedziałek będe robić samą góre klatki, czwartek płaską i doł ponieważ w piątek robie barki a przy robieniu góry klatki pracują przednie aktony naramiennych dobrze myśle? przy każdym ćwiczeniu są 3-4serie max, stosować progresje? od 12 do 6? nigdy nie stosowałem tego zawsze zaczynałem duży ciężar 6 powtórzeń i później coraz lżejszy cieżar i maks dojeżdzałem do 10powtórzeń, jeszcze może mi polecieć coś na zwiększenie szerokości pleców? i z ciekawostek polecam trening barków który już spróbowałem (wyczytałem to na sfd) czyli standardowe ćwiczenia na barki z progresją od 25do12 powtórzeń każde ćwiczenie 4serie i max 16seri podczas treningu :) czuć piekło w barkach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 spokojnie:) bedzie krata beda foty cyfrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Od poczatku czerwca do teraz z 105 kg waże 100kg brzuszek troche mniejszy no i klata wymężniała i bicepsy mnie bola i mięśnie to znaczy że chyba cossię z nimi dzieje na dobre :razz: . jedna pożądny wysiłek na budowie to jest to zobaczymy ile zrzuce do końca września, zastanawiam się czy jest sens zainwestowac w thermal pro ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 tak, ale pamietaj o tym, czego ja nie zrobiłem na pierwszym cyklu na thermalu, jedz duzo białka i antykataboliki jakies wez, na 1 thermalowym cyklu, a raczej po miałem taką k@#@#$%ą stagnacje, ze to kij, dopiero po ok 3-4 tygdniach ruszyło i to od razu o 15 kg na klatke, dziwne nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) piratez: nie możesz zrobić zdjęć całej sylwetki tym aparatem co robiłeś zdjęcie kurczaka? bo tak to mało widać, o i jeszcze opal się :lol: gladiac: klatke będe ćwiczyć w poniedziałek i czwartek, w poniedziałek będe robić samą góre klatki, czwartek płaską i doł ponieważ w piątek robie barki a przy robieniu góry klatki pracują przednie aktony naramiennych dobrze myśle? przy każdym ćwiczeniu są 3-4serie max, stosować progresje? od 12 do 6? nigdy nie stosowałem tego zawsze zaczynałem duży ciężar 6 powtórzeń i później coraz lżejszy cieżar i maks dojeżdzałem do 10powtórzeń, jeszcze może mi polecieć coś na zwiększenie szerokości pleców? i z ciekawostek polecam trening barków który już spróbowałem (wyczytałem to na sfd) czyli standardowe ćwiczenia na barki z progresją od 25do12 powtórzeń każde ćwiczenie 4serie i max 16seri podczas treningu :) czuć piekło w barkach :D Przy klatce nie da sie nie poruszac barkami niestety-dlatego trzeba to minimalizowac lub wykorzystac tak jak masz w planie , tylko nie zapomnij ze treningi zaczynasz od najwiekszych miesni, w tym przypadku jesli robisz klatkie -barki to zaczynasz od klatki Jesli wczesniej nie stosowales obciazenia piramidalnego w gore to nic nie szkodzi aby sprobowac ,moze bedzie to lepszy bodziec dla miesni Napisze pare slow skierowanych do wszystkich tutaj z malym stazem : Panowie -wiekszosc z was wykonuje cwiczenia ktore tak naprawde w wielu przypadkach nie maja sensu!!! Skupiajcie sie na podstawowych cwiczeniach ktore rozwijaja miesnie a nie na wielu cwiczeniach izolacyjnych bo to opoznia tylko wasz rozwoj!! Oczywiscie nikt nie musi sie przejmowac tym co pisze ale ja posilkuje sie zaleceniami jednego z moich idoli jakim jest np. Arnold Szwarcenegger ,on tez byl zwolenikiem maxymalnego wykorzystania podstawowych cwiczen na rozbudowe miesni , dopiero po dluzszym stazu kiedy miesnie nabiora wielkosci mozemy zaczac nad nimi pracowac ksztaltujac je poprzez cwiczenia np.izolacyjne Kazdy popinien sie zastanowci tak naprawde co i jak szybko chce osiagnac i stosowac treningi pod tym katem w innym przypadku kiedy nie macie zadnych wlasnych wytycznych jest to miotanie z kata w kat na silowni --quarantino-- szerokie plecy i masywne to wiele pracy ale i tez wiele przyjemnosci kiedy sami z zachwytem na nie spogladamy -nie wspominajac innych ;) Polecam 4 podstawowe cwiczenia budujace mase i "szerokosc" plecow 1.- sciaganie sztangi w pochyle do klatki -szerokim nadchwytem 2.-sciaganie sztangi w pochyle waskim chwytem do klatki ale z ciezarem z jednej strony!!! druga jest oparta w np w rogu sciany 3.-podciaganie hantla do biodra w oparciu o lawkie-wielu robi blad w tym cwiczeniu podciagajac hantla pod pache 4-sciaganie szerokiego uchwytu do klatki(maszyna-linka)-lub podciaganie do klatki na drazku na szeroko -2 pierwsze cwiczenia poprostu masakruja plecy ,oczywiscie poprawnie wykonane i z dobrym ciezarem ,do tych 2 cwiczen nalezy ubrac pas lub chociaz zabezpieczyc sie zwyklym paskiem aby oslonic brzuch a w szczegulnosci podbrzusze ta serie cwiczen w takiej kolejnosci jakiej podalem mozesz wykonywac spokojnie przez 6 miechow ,pozniej mozna zamienic kilka na inne cwiczenia ,jednak na razie powyzsze gwarantuja ci zdobycie i poprawienie stanowczo rozmiarow plecow :) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 thermala pro juz nie ma na rynku:/ dobrym zastepstwem jest thermo speed co do powstrzymania katabolizmu to polecam tauryne. Dobra i tania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 z olimpu mega capsy kosztują grosze, a wystarczą na bardzo długo ile wystarczy tauryny na dobe jesli sie nie łaczy jej z jakimis stackami? wystarczy 3g (2 mega capsy) Gladiac, a nie uważasz, że lepiej by było powiedzmy zamiast dwóch wiosłowan robic je zamiennie 2 tygodnie powiedzmy wąskim, dwa w szerokim, to samo ze ściąganiem drążka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) z olimpu mega capsy kosztują grosze, a wystarczą na bardzo długo ile wystarczy tauryny na dobe jesli sie nie łaczy jej z jakimis stackami? wystarczy 3g (2 mega capsy) Gladiac, a nie uważasz, że lepiej by było powiedzmy zamiast dwóch wiosłowan robic je zamiennie 2 tygodnie powiedzmy wąskim, dwa w szerokim, to samo ze ściąganiem drążka no chyba odpowiedz znasz! Jak bym uwazal ze lepiej jest rozbic wioslowania na 2 odzielne zamienne treningi to bym tak zrobil czyz nie? pozatym mozesz zawsze udzielic innych rad jesli masz ochote :) Wychodze z zalozenia ze jesli komus zalezy to bedzie sie staral a nawet jesli to zbyt ciezki zestaw cwiczen jakie zaproponowalem no to coz -albo uzalanie sie nad soba i nikly efekt albo ciezka praca i w zamian konkrety, pozatym twarda wole hartuja ciezke cwiczenia -chcialbys juz isc do domu i walnac to zelastwo w kat ale zostajesz i cwiczysz dalej- i to sie nazywa charakter :) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 dawidsftrux: bez żadnego stacku tauryne 2 tablety dziennie, ze stackiem (w moim przypadku cp) jedną tabletke albo i bez gladiac: stosuje te ćwiczenie, ale chce głównie ćwiczenia na poprawe szerokości grubość i gęstość mam dobrą (patrz av) nieraz stosowałem piramide (12,10,8,10,12) ale teraz chce schodzne serie(12,10,8,6) i niewiem czy to będzie dobre na mase... mam jeszcze jedną pytanie wykonując barki w seriach 20,16,12,12 powtórzeń masa coś ruszy? wielu ten trening poleca (wiele powtórzen w przypadku naramiennych) ale według mnie są to bardziej ilości powtórzeń odpowiadające przy redukcji więc sam się już nie łapie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) dawidsftrux: bez żadnego stacku tauryne 2 tablety dziennie, ze stackiem (w moim przypadku cp) jedną tabletke albo i bez gladiac: stosuje te ćwiczenie, ale chce głównie ćwiczenia na poprawe szerokości grubość i gęstość mam dobrą (patrz av) nieraz stosowałem piramide (12,10,8,10,12) ale teraz chce schodzne serie(12,10,8,6) i niewiem czy to będzie dobre na mase... mam jeszcze jedną pytanie wykonując barki w seriach 20,16,12,12 powtórzeń masa coś ruszy? wielu ten trening poleca (wiele powtórzen w przypadku naramiennych) ale według mnie są to bardziej ilości powtórzeń odpowiadające przy redukcji więc sam się już nie łapie :? jesli juz stosujesz podciaganie gryfu na szeroko i wasko z podparciem sztangi to pozostaje ci chyba tylko sciaganie linki na siedzaco do brzucha w szerokim i waskim uchwycie no i bardzo wazne podciaganie sie do klatki na drazku innych cwiczen na szerokosc juz chyba nie znam :) co do barkow -jakis czas temu zaczalem odchodzic praktycznie od wyciskania gryfu i hantli na rzecz wznosow hantli w seriach laczonych ,dalo to mi bardzo duzy efekt kulistych masywnych barkow ale jednoczesnie zachowalem dobra definicje miesnia poprostu ma duze znaczenie na czym ci najbardziej zalezy ,ja preferuje barki takie jakie opisalem i do tego dobrze rozinienta tylna glowe barka ktora swietnie uzupelnia sie z plecami i robi to bardzo dobre wrazenie za godzinkie ide wlasnie cwiczyc barki i bica a pozniej basenik z palmami w aquaparku gdzie mam silownie :) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie chciałem robic offtopa więc piszę tutaj. Otóż mam pewien problem. Jestem kompletnym amatorem w sprawach pakowania, siłowni itd. Coraz częściej jestem w takich sytuacjach w których nie mogę nic zrobić. Ostatnio na jednej imprezie gość zaczepiał pewna dziewczynę, stanąłem w jej obronie i gdyby nie ochroniarze to bym nieźle zarobił <uff> No i postanowiłem, że muszę coś ze sobą zrobić. Muszę zacząć ćwiczyć. Nie mam żadnego sprzętu, ale chciałbym ćwiczyc w domu. Mam trochę hajsu więc mógłbym go przeznaczyć na jakies hantle czy cos innego. Może moglibyście mi pomóc. Jakiś linki do stron dla początkujących(prawdę mówiąc to szukałem, ale za bardzo nic nie znalazłem) czy może w jakis inny sposób. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...