luks__pl Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 kup se metke najlepiej, z twoim podejsciem, za 2-3 miechy bedziesz kłućOk jutro kupie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 No jak ktos nie ma mozliwosci trzymania diety lub potrzebuje troche kcl na + to gainer sie sprawdza. PO za tym mysle ze na cykl to dobra sprawa. Moze lepiej kupic sobie bialko, dla mnie ciezko jest zjesc tyle ile trzeba, z weglami nie mam porblemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 z weglami nie mam porblemow. Ja też... a ż tak zapytam robił ktos z was CKD? bo ciekaw jestem efektów.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Ja przez prawie 2 miechy katowalem biceps i barki (efekt na fotce) teraz wymyslilem jak ustawic krzeselko i zrobic prowizoryczna "laweczke" :D i ciwczy sie wygodnie + (chyba) efektownie wiec od dzis skupiam sie na klacie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 no kurde stary nieźle to wygląda, tylko proporcjonalnie wg mnie bic za duży do bocnzych barów, albo to tka na zdjeciu wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 faktycznie masz racje postaram tez nad tym popracowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Kiedy bedziesz pracował na rzeźba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Czesc, wrocilem z wakacji. Jedna tendencje zastalem. Albo same wampy albo mini kratki po a6w :D I z jednych i z drugich mozna sie posmiac bo: Ci pierwsi olewaja wszystko i wygladaja jak wygladaja Ci drudzy wygladaj lepiej, a mysla ze wygladaja na gladiatorow po kilku tygodniach ostrych cwiczen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 :lol: ale rzeczywiscie często się zdarza, ze ludzie mają wyrzezbione brzuchy,bicepsy, a w barach i pleckach wąziutcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 no wakacyjna forma :D przepis na nią 3 omeczki 4 meteczki cwiczenia w tygodniu 2 razy 1 dzien klatka i bic 2 klatka i bic i codziennie brzuszki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 najwazniejsze są barki i nic pozatym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 eh dzis powiedzialem sobie ze moze warto sprobowac .. trzasnelem sobie zapobiegaczo lek na rozszeżenie oskrzeli i poszedlem z kolegami na stadion ... 5kolek odpoczynek i jeszcze 2 (wychodzi 2.8km) biegalismy w sumie z 15min mysle ze nie jest zle .. zobacze czy mnie w nocy nic nie napadnie ;] trzymajcie kciuki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Czesc, wrocilem z wakacji. Jedna tendencje zastalem. Albo same wampy albo mini kratki po a6w :D I z jednych i z drugich mozna sie posmiac bo: Ci pierwsi olewaja wszystko i wygladaja jak wygladaja Ci drudzy wygladaj lepiej, a mysla ze wygladaja na gladiatorow po kilku tygodniach ostrych cwiczen. Czyli jak? Już jutro uploadujesz nam swoje fotki, by ocenić do której kategorii się zaliczasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 no wlasnie .. nie przypominam sobie zeby kaeres dawal foty.. ale ja mam krotka pamiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 nie ma to jak praca fizyczna na rozwój przedramion:) odnotowałem ostatnio spadek bica z 36,5 na 36 a w przedramieniu z 32 na 33,5;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Od wrzesnia ide do wojska - byl ktos moze ? jak tam jest z silka ? :> mam nadzieje ze zamiast schudnac przybiore jeszce troche na masie przez te 9 miesiecy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 nie ma to jak praca fizyczna na rozwój przedramion:) odnotowałem ostatnio spadek bica z 36,5 na 36 a w przedramieniu z 32 na 33,5;] mało :P ja mam przedramie większe od bica :P bo mnie osa upierdzieliła <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Chaos jakbym dal foty to popadalibyscie ze smiechu, a mi to niepotrzebne bo Was lubie :) Ale ok, ok. Cos sie zrobi bo z wakacji mam ponad 200 fotek (oczywiscie nie wszystkie swoje :P ). Stay tunned. EDIT Brzuch jest moja zmora bo walczylem z nim przed wakacjami wszelkimi mozliwymi sposobami i niestety nic nie dawalo rezultatow. Po drugie musialbym Wam jakos pokazac jak wygladalem pol roku temu to te zdjecia przyjelibyscie z powazaniem :P Seryjnie, wygladalem jak ufolud bo brzuch mialem taki sam a klatka wklesla :) I oczywiscie jest roznica miedzy zdjeciami pozowanymi, a takimi z wakacji. Edytowane 18 Lipca 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) rozumiemy, ze ten maluszek za parawanem to Ty ;) ? ja caly czas czekam na aparacisz ... Edytowane 18 Lipca 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Od wrzesnia ide do wojska - byl ktos moze ? jak tam jest z silka ? :> mam nadzieje ze zamiast schudnac przybiore jeszce troche na masie przez te 9 miesiecy.... byłem , schudłem dużo Za kota napewno schudniesz bo dostaniesz w kość szczególnie na unitarce za dziadka przytyjesz , tak jest u większości ale u mnie przyzwyczajonego do porządnego jedzenia domowego - jedzenie wojskowe nie wyszło na dobre . Kalorie głównie z tłuszczy i węgli mało białka ale 5000 kcl dziennie jest :) Mnie na siłke nie puszczali ale jak będziesz grzecznym wojakiem to może ci pozwolą bo na większości jednostek jest nawet na takim zadupiu jak Braniewo gdzie ja byłem była . EDIT: 9 miecha szczęściaż Edytowane 18 Lipca 2006 przez -yahoo- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 kurde z trudem zdobylem te moje marne 72kg :D nie chce ich stracic :P no ale moze jakos to bedzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 mam pytanie, czy jesli codziennie bede sobie biegal wieczorkiem to splae tluszcz na brzuchu?? A i jesli tak to ile powinnienem biegac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 stracisz z brzucha i nietylko biegaj ok40-50min tętno ok120-140 i schudniesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 czy są jakieś suplementy które się opłaca sciągnąć z USA? mam zamiar wybrac się na siłkę, a znajomy właśnie niedługo wraca z LAX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Od wrzesnia ide do wojska - byl ktos moze ? jak tam jest z silka ? :> mam nadzieje ze zamiast schudnac przybiore jeszce troche na masie przez te 9 miesiecy.... Byłem. Za młodego, zwłaszcza na unitarce non-stop ssało mnie w żołądku- ciągle byłem głodny. Jak tylko miałem okazję wcinałem jakieś batoniki- miałem ich spory zapas- sprzedawczyni w kantynie witała mnie z uśmiechem. 2233035[/snapback] EDIT: 9 miecha szczęściaż Tru, tru... booczeek -> spytaj pirateza- on ciągnął suple z USA. Edytowane 19 Lipca 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 fajne gryfy mieli u Ciebie mechlin w wojsku :D te olimpijskie... niewiem czy wrzucać jakieś nowe zdjęcia bo troche się zmieniło... a gdzie nicko i jego zdjęcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 A ja dostałem w spadku kede mono :) , wiec szykuje sie cykl jeszcze przed zima. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 hmm tak sobie cwicze i cwicze i czy widac jakis postep ? <_< Plecki z kwietnia -> dzisiaj A to na fotelu to tak mnie zamroczylo po wypiciu 1l wody :D PS- prosze mnie na pw nie podrywac :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 coś tam widac ze poszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 same plecki mniej, ramiona rzeczywiscie. a do mnie juz leci cyfrowa lustrzanka :twisted: bede w calej okazalosci (moze i to gorzej ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...