quarantino Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 zibi ćwicz dalej nie jest źle ale nie jest też dobrze :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) quarantino - wiesz , jak narazie dop od kwietnia cwicze bez żadnych diet itp ;] emilooos- porawilem - pozno juz :P Edytowane 19 Lipca 2006 przez ZIBI_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 żadnych. Ale Ty sie nie musisz nikomu tłumaczyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 witam kolegow ;) chcialem tylko powiedziec ze obecnie siedze w uk i pracuje ale silownia dalej jest moim priorytetem ;) tak sie przyzwyczailem do niej ze nie moge spokojnie wysiedziec w domu jak nie pojde 3/4 razy w tyg na silke :D wiem ze w lecie jakos specjalnie masy nie zrobie ale na cell pumpie przyrost jest calkiem spoko. nie pamietam kiedy ale z 1 czy 2 miesiace temu mialem lape mniejsza o 3 cm ;) a teraz juz nawet klata jako tako wyglada ;] pozdrawiam z angli i zycze mega przyrostow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam co powiecie o takim suplemecie jak GAIN BOLIC 6000 wlasnie go se biore od wczoraj ii od poniedzialku zaczynam cwiczyc i brac to regolarnie tak jak napisali 1-3 porci dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 zwykły gainer do uzupełnienia diety :rolleyes: będziesz dobrze jadł i miał diete to może z nim coś ruszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 rafiki20 bierz tyle ile ci w diecie brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) a co tam dam zdjęcia :D na zdjęciach łapki strasznie chudo wyszły wzrost 180cm reszte wymiarów to chętnie się dowiem jak typujecie :D http://img153.imageshack.us/my.php?image=2107060008wr3.jpg plecy na luzie http://img226.imageshack.us/my.php?image=2107060006vk8.jpg sylwetka na luzie http://img161.imageshack.us/my.php?image=2107060009up9.jpg lekka spinka :D Pozdrawiam ps. zdjęcia słabiej jakości niewidać żadnych żył itp brzuch troche wygląda na zapuszczony ale jestem na masie i na zdjęciach mocno jestem nawodniony Edytowane 20 Lipca 2006 przez quarantino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 czy są jakieś suplementy które się opłaca sciągnąć z USA? mam zamiar wybrac się na siłkę, a znajomy właśnie niedługo wraca z LAX co jest? nikt mi nie pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 quarantino plecki masz prze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 boczek: opłaca się niektóre suplementy z tamtąd kupić, tam jest inny asortyment więc niewiadomo ile tam by koształ np cp... zobacz jakie są ceny stacków i no-bosterów podaj nam razem z innymi opłatami (jak będą) a my powiemy czy warto ale według mnie warto sam bym chciał z tamtąd orginalnego thermala z dwie puchy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 booczeek na sfd.pl poszukaj quarantino super sylwetka , łapa cos kolo 40 A ja dzisiaj zrobilem sobie niespodzianke , kupilem 3kg Gain Bolica 6000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 quarantino -> nie mam pytań- extra. Zdjęcie nr 3 super- fajne zębate. No i brzucho. Brzuch zapuszczony- no co Ty- będąc na masie i mieć taki brzuch to sukces. Muszę się chyba wziąć za siebie bo jak widzę konkurencja nie próżnuje :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 To ja dopiero zaczynam trenować - atlas, ławeczka wiosełka. Tylko jeden problem - mam skrzywienie kręgosłupa (kifoza czy cos), w każdym razie jestem odrobinkę pochylony do przodu i odrobinkę w prawo (co powoduję że prawą stronę klatki mam bardziej wysuniętą do przodu niż lewą). Jak mam ćwiczyć żeby nie zaszkodzić kręgosłupowi tylko go wzmocnić? I jakie ćwiczenia wykonywać żeby najefektywniej wykorzystać ten sprzęt który jest dostępny. Jeszcze jestem słabiutki (na ławeczce sztanga to maks 25 kg) ale chcę osiągnąć coś jeszcze w wakacje bo teraz mam dużo czasu na siłkę. Ps. Mam jakieś 180 cm wzrostu i 56 kg wagi (niedowaga albo waga źle działa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Shakell, na wzmocnienie kregoslupa dobre sa mocne miesnie brzucha. Po prostu go troche odciaza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Na kręgosłup mi lekarz polecał basen.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gummy Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jesienia bede kompletowac sobie domowa silownie w planach mam zakup : -lawki regulowanej z modlitewnikiem (cos okolo 300-400zl) -gryf lamany i prosty -male gryfiki -obiciazenie Jako ze jest to raczej poczatek mojej przygody z silownia czy ten sprzet mi wystarczy? W przyszlosci dokupie wyciag ewentualnie sam zrobie. Aha i prosze bez postow typu "kup karnet na silownie", "to ci sie nie spodoba i co wtedy?" itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) moze Ci się jeszcze przydać gięty gryf fajnie się nim plecki i bica robi. aaa doczytałem ze masz tam łamany w planach :P Edytowane 21 Lipca 2006 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ostatnio ważyłem się na wadze, BENITO jest mniejszy o 14 kg w porównaniu do stycznia :D licząc, że od początku maja się odchudzam, to chyba niezły wynik. Komuś jeszcze oddać masy, bo 135 kg to jeszcze za dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Możesz oddać mi bo mam jakieś 10 - 15 kg niedowagi ;) hinco gdzie chodzisz w bochni na siłownię? do maga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 mechlin: brzuch jest zapuszczony widać tylko górne mieśnie a dół już się zalał ale w lutym będzie redukcja bo teraz będe robił mase :D a i do Ciebie i twoich ramiom jeszcze sporo mi brakuje :) qbass: równo 40cm w łapce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Byłem blisko :). Ja pokaze sie dopiero w pazdzierniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Możesz oddać mi bo mam jakieś 10 - 15 kg niedowagi ;) hinco gdzie chodzisz w bochni na siłownię? do maga? Mag? :P Fe, bez obrazy tam siłka jest dobra ale ludzie.. może nie wszscy .. ; ] Chodze na Orancką do Avtive, zaraz koło cmentarza :D :P Drogo bo karnet 5 dych ale fajni ludzie są no i kobiety ; ]] Chodze teraz sporadycznie, dużo ludzi chodzi do Mosiru doło BKS ('stadionu'); A Ty skąd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 ale macie dobrze ja to w mojej dziurze gdzie jest jedna siłka płace karnet 66zł sprzętu troche jest ale ciasno, plażowiczów dużo w sezonie bo wkońcu mieszkam na mazurach, rowerem tam 20min jade i wogle same problemy z tą siłko w zime będe trenował u kumpla w piwnicy :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 ale macie dobrze ja to w mojej dziurze gdzie jest jedna siłka płace karnet 66zł sprzętu troche jest ale ciasno, plażowiczów dużo w sezonie bo wkońcu mieszkam na mazurach, rowerem tam 20min jade i wogle same problemy z tą siłko w zime będe trenował u kumpla w piwnicy :D PozdroLiczą się chęci.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 tego jak narazie mi niebrakuje, ale już w gre wchodzi czas i kasa, będe chodził od piwnicy kumpla ćwiczyć ale strach jest podnosić koła zamachowe na krzywych ławkach które przy większym ciężarze niewiem jak się będe zachowywać :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) jakoze nie mam dostępu do silowni podczas wakcji, postanowilem robic trening domatora. http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.htm <- jezli ktos by mogl jakos łopatologiczne wytlumaczyc pompki boczne, rys.7 to bylbym wdzieczny;] w ogole dziwnie jakos ;] przy kilku cwiczeniach mam niepewnosc co do poprawnosci wykonywania ich przeze mnie ;] wlasnie te pompki boczne, pompki w oparciu o scianie (tutaj dziwi mnie łatwość, za duzo jakos tych powtorzen moge zrobic ;) ) // jeszcze pytanie, orientuje się ktoś jak wykonuje się ten cały trening w sensie ile x tyg ? moze codziennie ? Edytowane 22 Lipca 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ja siłownie mam w domu i u kolegi. Ale czesciej chodze do kolegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Skoro sie już mowa o fotach to ja moje zapodam dopiero w grudniu bo mam teraz takie spadki że szokważe tylko 80kg slim sawyer kurczak sawyer :mur: miłego pakowania panowie a ja teraz lece na piwko po ciężkiej robocie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Jesienia bede kompletowac sobie domowa silownie w planach mam zakup : -lawki regulowanej z modlitewnikiem (cos okolo 300-400zl) -gryf lamany i prosty -male gryfiki -obiciazenie Jako ze jest to raczej poczatek mojej przygody z silownia czy ten sprzet mi wystarczy? W przyszlosci dokupie wyciag ewentualnie sam zrobie. Aha i prosze bez postow typu "kup karnet na silownie", "to ci sie nie spodoba i co wtedy?" itd. Spokojnie wystarczy, do tego/zamiast wyciagu dołożyłbym drążek do podciągania się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...