qbass Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Nic tylko pogratulowac takiego bicepsu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 szok ;] ile to cm? 49 ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Sądząc po twoim wyglądzie masz gdzieś powyżej 30 lat :? Bo wyglądasz świetnie niż znakomiecie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Dawno mnie na forum nie bylo ale mam aktualne foty to dorzuce swoje 3 grosze do tematu :) Chasam sobie w Bałtyku B-) Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Buzzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 witam panowie, pare godz temu wróciłem z wakacji, po 3 tyg przybyło w pasie 2-3cm, ale tez i 0.5 w bicu :D nawet na wakacjach chodziłem na siłke, na 20 dni moze byłem z 5 razy, zacząłem fbw ( bardzo dobrze na mnie działa, czuje fajną pompe na cąłym ciele) i tak o to dni tenningowe były przeplatane z dniami upojenia alkoholowego, wiem, ze z takim podejsciem duzo nie zdziałam, ale wakacje to są wakacje pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 O kurcze, gladiac, wyglądasz jak sprzedawca w pewnym metalowym sklepie u mnie w mieście :P Nie chodzi o budowe ale wygląd twarzy itp ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 gladiac wyglądasz hmm potężnie :) górna klata i nogi fajnie o bicu nie wspomne ;) buzzy ćwicz dalej ;) mechlin właśnie miałem pokazać zdjęcia tu na forum ale dzięki że to zrobiłeś :) a debiutować na sfd się niebój ja tam to zrobiłem i niejest źle :D a i jeszcze dostałem na sfd bana do poniedziałku bo każdy chciał żebym odbijał sogi i to robiłem heh :lol: aktualnie napisze o swojej formie, zawsze ważyłem 87kg wczoraj się zważyłem 85kg, patrze w lustro widze flaki, wróciłem z biwaku gdzie codziennie piłem, nie ćwicze na siłce coś ponad tydzień, wesele mam za tydzień i jak narazie na siłke będe chodził troche do kumpla, ale od połowy września wszystko się zmieni... do grudnia 90kg bf 10% Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ja podsumuje wszystko pod koniec wrzesnia. Bo potem sobie robie przerwe. Znalazlem bardzo fajny trening na brzuch a mianowicie ABS, oto link do filmiku instruktarzowego http://video.google.com/videoplay?docid=81...25313&q=abs. Osoby ktore biora kreatyne radze sie zaopatrzyc w jakis zestaw witamin np. zincas fote, kiedys chyba nawet piraztes pisal ze jak zacza brac kreatyne zaczely mu sie pryszcze robic na twarzy , a to odtego (jesli to prawda) ze kreatyna wyplukuje witaminy z organizmu. Jesli to nie prawda to prosze mnie poprawic, ja u siebie to niestety zauwazylem nie duzo ale sa. Wczesniej nie mialem wogle zadnych syfow nigdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 ... Osoby ktore biora kreatyne radze sie zaopatrzyc w jakis zestaw witamin np. zincas fote, kiedys chyba nawet piraztes pisal ze jak zacza brac kreatyne zaczely mu sie pryszcze robic na twarzy , a to odtego (jesli to prawda) ze kreatyna wyplukuje witaminy z organizmu. Jesli to nie prawda to prosze mnie poprawic, ja u siebie to niestety zauwazylem nie duzo ale sa. Wczesniej nie mialem wogle zadnych syfow nigdzie. zincas forte to nie zestaw witamin tylko sam cynk, forte jest na receptę poza tym :] ale kupisz bez ;) Kreatyna nie wypłukuje żadnych witamin ;] Syfy nie są od kretki tylko od zmiany diety ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 syfy sie robią od dużej ilosci białka, tak samo od kreatyny, bo osłabioa ona skóre , podobno witamina e, troche obniższa poziom syfów na ciele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Kupilem bez recepty, fakt zincas to cynk ale jak kupimy filomag b6 mamy tzw. Zma apteczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Kupilem bez recepty, fakt zincas to cynk ale jak kupimy filomag b6 mamy tzw. Zma apteczne :)MGB6 wychodzi taniej ;] Na noc biore 2 tab. filomag/mgb6 zależy co mam w domu i 1 zincas forte :) Na początku mi się jakoś lepiej spało po tym :) Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 a moje zma to zincas forte farmapolu 1xdzienie i filomag 6xdziennie :) dziękuje za uwage :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) gladiac- nie ma co gadać- trzymasz formę. Pierwsza klasa. To coś w stylu ćwiczeń izometrycznych? Czasami nie próbuj rozpierania futryny bo przy Twoim powerze może się to okazać zgubne w skutkach dla futryny ;-). Buzzy- dużo pracy przed Tobą- ale najważniejsze- nie zniechęcać się. edyt- krótki filmik z Arniem z 1977r: http://www.metacafe.com/watch/143011/arnol...r_strips_on_tv/ edyt2 - literówka Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) wszystkim ktorzy doceniaja moje starania dziekuje za wyrazy uznania ;) O kurcze, gladiac, wyglądasz jak sprzedawca w pewnym metalowym sklepie u mnie w mieście :P Nie chodzi o budowe ale wygląd twarzy itp ; ] Hinco pomylily ci sie sklepy bo ja pracuje w obuwniczym w dziale meskim zaraz za sklepem metalowym o ktorym piszesz to pewnie tam mnie widziales ;) i jeszcze cos ze smiesznych zdarzen - na jednej z mazurskich plaz idzie dwoch gosci i jeden na moj widok mowi:patrz Pudzian!!!!! , oczywiscie daleko mi do tego tytana ale milo byc tak porownany-jesli chodzi o czesc gabarytow oczywiscie ;) Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 :mrgreen: to od dzisiaj przydomek, minipudzian ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) :mrgreen: to od dzisiaj przydomek, minipudzian ;]oj .. nie sadze gdzie te mini? a ja nic nie cwczie juz 3miesiace .. bo nei ma jak .. w pracy nogi robie codziennie :P bo kilometrow natrzaskam .. za to chudne sporo musze sie zwazyc po wakacach .. bo juz pewnie mi blizej do 80 niz 90ciu ... zeszlo mi w pasie tyle ze spodnie z [gluteus maximus] leca ... ino ze przy moich biodrach to do sylwetki V nigdy nie dojade .. od przodu to wyglada inaczej troche wizualnie i widac ze schudlem rzezby nie mam ... masy tez ... takie tam .. pf .. wymiary nie wiem czy pospadaly bo nie mierze ... chcialem schudnac i sie udalo .. w sumie w realu to wyglada jakos lepiej .. ale nie umiem tego uchwycic sam ustawiajac sobie aparat na 10s opuznienia i ustawiajac sie :P szczegolnei brzuch ... od października na silke .. moze to wszystko poprawie ... a tu jeszcze chaos na zjezdzie w GDA http://chaos.dracopc.com/zjazd1.jpg http://chaos.dracopc.com/pub/image084.jpg <- tu fajnie lapki widac :P Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 To jest najgorsze w kulturystyce. Przestaniesz na kilka tygodni i normalnie schodzi powietrze jak z materaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 To jest najgorsze w kulturystyce. Przestaniesz na kilka tygodni i normalnie schodzi powietrze jak z materaca. Ja miałem inaczej :P Wagowo waże 2kg mniej od początku wakacji, a rzeźba mi sie ładniejsza zrobiła, jakbym dalej chodizł :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 to sie ciesz ;] ja tez z wakacji zadowolony ;] wlasnie skonczylem abs z linku od qbassa i powiem, ze syci ;] w połowie cwiczenia juz wszytko piekło, polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) to sie ciesz ;] ja tez z wakacji zadowolony ;] wlasnie skonczylem abs z linku od qbassa i powiem, ze syci ;] w połowie cwiczenia juz wszytko piekło, polecam ;] Mnie po wczorajszym wszystko boli :) dzisiaj koljne 8 min z ABSem :) A ja całe wakacje tyram. Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 nie wiem kiedy Cie zlapie na gg, dlatego spytam tutaj, ten trening to codziennie :rolleyes: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 nie wiem kiedy Cie zlapie na gg, dlatego spytam tutaj, ten trening to codziennie :rolleyes: ?Wiesz ja bede robil 3x w tygodniu bo codznie nie dam rady tego robic. A ja juz sie rozbujam to mysle ze codzinnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Tak sie sklada, ze ja tez 3x na tydzien ;] Na silowni nie mam komputera z instruktarzem <ew. jak zapamietam ten cały abs>, a w domu po siłce po prostu nie mam sił, ale trening ostry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Po tym zma aptecznym albo mi sie wydaje albo rzeczywiscie super mi sie spi, rano zawsze sie budze jak ktos lazi po domu a teraz spie jak zabity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 nom ja może jutro wrzucę zdjecia kumpla - bo moich mi jeszcze wstyd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A po co nam kolegi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A po co nam kolegi?może to zdjecie jego chlopaka ... ale bal sie to nazwac po imieniu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) triceps klatka (widać że coś poprawiłem góre klatki?) edit. a i jeszcze się usprawiedliwe zdjęcia nie oddają wszystkiego co widać na żywo :mur: Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez quarantino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ćwiczycie może w treningu domatora pompki na jednej ręce(tak jak w rocky'im :razz: )? Ja na prawej dam rade 10 a na lewej tylko 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...