Ogór Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) coś mi sie nie wydaje, ze byłes 3 razy, moze nie wyglądasz, an dobrze rozbudowanego, ale jestem pewien prawie na 99%, ze dłuzej chodziszNiestety, mylisz się. Ale mam w domu jedną sztange 10kg :rolleyes: Mam 15lat 169cm wzrostu i 70kg wagi Jeszcze mam pytanie, ile powinienem razy w tygodniu maxymalnie chodzić na siłownie?? Powtarzam ze dopiero zaczynam. Edytowane 5 Października 2006 przez Ogór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 3/4 razy w tygodniu spokojnie Ci starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 coś mi sie nie wydaje, ze byłes 3 razy, moze nie wyglądasz, an dobrze rozbudowanego, ale jestem pewien prawie na 99%, ze dłuzej chodziszprzeca mogl cos kiedys cwiczyć, tudzież solidnie się odzywiać i taki ma start. ja jeszcze troszke ponad tydzien powrotu i KA :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Ogór bedą z ciebie ludzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 jesli taka jest prawda, no to faktycznie, bedzie z ciebie dobra girl :D wg mnie masz bardzo dobry start, szczególnie jesli amsz 15 lat a wg mnie 3 razy w tygodniu spox wystarczy i zacznij od ogólnorozwojówki, masz duzo czasu ,na splity, zacznij to z głową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 No witam - troche mnie nie bylo - po 2 miesiacach przerwy pomachalem dzis sobie troszke i wygladam straaasznie :mur: pora nadrobic conieco zwlaszcza plecki i klateczke :) No i pojawily sie dosc duze rozstepny pod pachami :( Sorki za slaba jakosc zdjec ale robione kom przy sztucznym swietle wiec taka lipa (ps. z obu stron jestem rowny tylko swiatlo tak pada i mozna odniesc mylne wrazenie) Waga 74.5 B-) ale z tego niezla oponka na brzuchu :mur: FASTFOOD+PIWO+WAKACJE ale pora ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sie za siebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 widać po hantelece która leży na łożku że foty na pompie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 jesli 2 serie po 10 powtorzen na biceps mozna nazwac pompa to przyznam ci racje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 jesli 2 serie po 10 powtorzen na biceps mozna nazwac pompa to przyznam ci racje :Pto po co tak robić:P dawid mógłbys sie podzielić swoim 2 dniowym planem,bo musze ograniczyć dni treningowe a nie chce mi sie nowego układac;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 sawyer188 - po tych 2 seriach i przerwie na zdjatko czekalo mnie jeszcze 8 seryjek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 sawyer188 - po tych 2 seriach i przerwie na zdjatko czekalo mnie jeszcze 8 seryjek :Dzwracam honor :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 sawyer188plan jak plan , akurat mój do najambitniejszych nie nalezy, ale musiałem ograniczyc siłke pn klatka, bic, tył barków, czwartek plecy tric, i bok przuch osatnio a6w nóg nie robie--> nie mam kiedy, do tego ostatnio biegam, przy moim bf to i tak w dupe dostają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 tez bylem chory ponad tydzien...ale juz wracam na silke,to jest jak nałóg ;) zawsze do niego wracasz (do siłowni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 sawyer188plan jak plan , akurat mój do najambitniejszych nie nalezy, ale musiałem ograniczyc siłke pn klatka, bic, tył barków, czwartek plecy tric, i bok przuch osatnio a6w nóg nie robie--> nie mam kiedy, do tego ostatnio biegam, przy moim bf to i tak w dupe dostają seriami normalnie jak na duże i małe partie nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 tak, dokładnie takimi seriami, narazie jade tak wsumie drugi tydzien i nie jest źle, ale lepsze to niz nic wsumie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ja tej chwili próbuję stworzyć sobie jakiś plan treningowy. Ćwiczyć mogę tylko w soboty i poniedziałki. Do dyspozycji mam atlas, ławeczkę, wiosełka, drabinki. Moje początkowe założenia są takie: Sobota: klatka, bicepsy, plecy KLATKA wyciskanie na leżąco: 1 x 20 20kg 1 x 15 25kg 1 x 10 30kg wyciskanie na ławeczce skośnej: 4 x 15 15kg rozpiętki na ławeczce 4 x 10 7,5 kg na jedną ręke BICEPS uginanie ramion ze sztangą podchwytem 5 x 10 10kg hantle w podporze o kolano (nie mam tam hantli ale wezmę obciążnik) 10 x 5 5kg PLECY wiosłowanie sztangą w opadzie jeszcze nie wiem ile bo nie robiłem tego ćwiczenia podnoszenie sztangi w leżeniu poziomym 5 x 5 10kg wyciskanie sztangi zza pleców 5 x 10 12.5kg wiosełka ile dam radę Poniedziałek: mięśnie naramienne, nogi, triceps, przedramiona Jeszcze nie wypróbowywałem ponieważ ułożyłem go dopiero dzisiaj :( Bardzo proszę nie wyśmiewajcie tylko oceńcie i poradźcie co zmienić. Plan układałem sam ponieważ większość dostępnych na necie to 3 - dniowe a ja mam na razie tylko 2 dni na siłownię! A poza tym sprzęt jest jaki jest i muszę wszystko indywidualizować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 mało cieżaru strasznie;/ tak z 20 kg by sie zdało jeszcze;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Shakell: a gdzie barki, triceps, uda i łydki? podaj swój staż i priorytety miałem kilka ułożonych planów 2dniowych jak chcesz to coś się ułoży pod Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) Na dole mojego początkowego planu pisze: "Poniedziałek: mięśnie naramienne, nogi, triceps, przedramiona" wrzuciłem tylko pierwszą(sobotnią) część planu, drugą będe układał Ale byłoby miło gdybyś coś podał, może być na pw. A o mnie: wzrost 181,5 zm waga 62 kg staż - no cóż nie będe krył - prawie zerowy. W gimnazjum od czasu do czasu machałem hantelkami. Tak na poważnie wziąłem się za siłownię w wakacje, popełniając dużo, dużo błędów, ale powoli się ucząc. ćwiczę - tak jak napisałem wcześniej - na małej ogólnodostępnej, bezpłatnej salce z atlasem, ławeczką, wiosełkami, drabinkami. Na razie chce kontynuować ćwiczenia tam, jeśli wszystko będzie ok to może za pół roku zacznę uczęszczać na jakąś bardziej profesjonalną siłkę. Ale na razie to mi starcza. priorytety - na razie taki ogólny rozwój bo chucherko ze mnie straszne :) jak widać wyżej. Muszę przybrać na wadze ale z tym akurat nie ma chyba większego problemu bo po każdej bytności na siłce mam niesamowity apetyt. Dość powiedzieć że w ciągu 2 ostatnich miesięcy przytyłem 5 kg. Jedno pytanie - czy wysokie ciśnienie ma jakieś znaczenie na siłowni?? pytam bo podczas ostatniego bilansu w szkole wyszło że mam 140 na 90 Edytowane 7 Października 2006 przez Shakell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Mam prosbe, gdyby ktos byl chetny do pomocy z ulozeniem planu prosze pisac na s600sli@hotmail.com lub gg 7169887 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 napisz twoje priorytety, ilos dni trenningowych w tygodniu ,staz i sie cos ułozy, pozatym na sfd.pl jest pełno gotowych planów trenningowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 3 dni (pon, szroda, piątek), 70kg waga 170cm biceps 34,5cm reszta nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 priorytety czyli co masz najslabsze/co chcesz poprawic. po fotach twierdząc, plecy, klatka i talia. nie chodzi o to, bys wiecej x w tyg je cwiczyl, lecz specjalnie się do nich przylozył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) tak wiec jak emiloos mówi, klatka, plecy, talia, kaptury Edytowane 8 Października 2006 przez Ogór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 ja bym zrobił tak w pn klata+bić+nogi dwugłowe sroda plecy+tric+brzuch piątek barki + 4głowe+ kaptury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 ja bym zrobił tak w pn klata+bić+nogi dwugłowe sroda plecy+tric+brzuch piątek barki + 4głowe+ kaptury jestem za Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Jesli mozecie, to mogilbyście mi jeszcze doradzis jakie cwiczenia na czym ile serji i po ile powtórzeń? I jeszcze szczegół , 2x w tygodniu chodze na kick boxing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 nom i coś z moim planem 2 dniowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Shakell już napisałem posta odnośnie Twojego planu ale niewiem czemu go niema :mur: podziel tygodnie na A - B będziesz mógł robić więcej seri na daną partie i wydłuży sie czas regeneracji (co jest bardzo wskazane ze względu na Twój zerowy staż) , trening łącz w ten sposób: Tydzień A I Klata, biceps II uda lydki Tydzień B I Barki Triceps II plecy, brzuch edit. saywer ma gotowy dobry plan 2dniowy ode mnie więc jak ktoś chce coś podobnego to do niego z tym :lol: Edytowane 9 Października 2006 przez quarantino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 ogór podam ci mój były plan 3 dniowy klatka wyciskanie na płaskiej/skosnej w dół progresja od 12-10-10-8 i czasami jeszcze jedna 6powt wyciskanie skos w góre raz hantle raz sztanga, powtórzenia ok 12-10 również 4 serie i pozniej ropierdki na ławce błaskiej 12-12-10-10 (nóg nie dodaje, bo sie poprostu za bardzo nie znam na ich cwiczeniu, nie umie ich dobrze wyczuc) barki wyciskanie z tyłu 20-15-15-10 powtórzen podciąganie sztangi do brody (tak samo) wznosy hantli bokiem 15-15-12-12 plecy martwty ciąg 2 serie, w piwerwsze j12 powtórzen, w drugiej 8-10 i pozniej robie zawsze maska, czyli rekord z jednym powtórzeniem nastepnie wiosłowanie w szerokim uchwycie 12-10-10-8 wiosłowanie półsztanga w wąskim tyle samo powtózeń ściąganie drązka wyciagu górnego do karku w szerokim uchwycie 12/12/10/10 triceps francuskie wyciskanie 10/10/10/10 prostowanie rąk w opadzie 10/10/10/10 sciaganie linek wyciagu górnego do dołu 2 - 4 serie po 16-10 powtózen bic uginanie ramion ze sztangą łamaną regres 8-10-12 powt uginanie jednej reki opartej o kolano 10 10 10 powt i na koniec 2 serie cwiczenia "21" inaczej choinka łydki 4 seria wspiecia stojąc na maszynie smitha i 4 serie wspiec siedząc, kazda seria po 20-25 powtózen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...