nightstalker Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 HaHa! I'm back ! Po 3 miesiącach zabieram się do roboty ! Dzisiaj był pierwszy dzień : 60 kg na klate i 25 kg na bicepsy to max co teraz biore :D Spadki są ogromne i troche chyba zleci zanim dojde do tego co było wcześniej, ale spoko - bedzie dobrze :] Tyle fajnie że jak schudlem to wszędzie, więc na brzuchu też i mieszcze się teraz w stare spodnie sprzed 2 lat :D pozdro dla wszystkich ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 cieszymy się razem z Tobą, szybkiego powrotu do formy [[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Panowie potrzebuje środka który nie jest kreatyną jest tani i wmiare skuteczny, chodzi o pobudzenie na treningu i żeby pozwolił mi wytrzymać cały trening, robiąc np zestaw dyskotekowy(klata, biceps) po 13seriach klatki ciężko jest mi zrobić te 9seri na biceps i często niedokańczam treningu :mur: wina w diecie raczej nieleży ponieważ posiłek przedtreningowy to węglowodany(ryż biały, carbo) poradzcie bo na odżywkach zabardzo się nieznam... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 walnioj sobie kawe przed treningiem i powinno byc ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 raczej kawy nie toleruje ale spróbuje kiedyś, jak mam kase to chleje red bulla on mnie rusza ale szybko schodzi jego moc ;) przed trenigiem łykam tauryne olimpa (2 mega capsy) ale to też na mnie niedziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 a moze wplesc jakis trening typowo wytrzymalosciowy? a ja z moim pytaniem. chcialbym troche ograniczyc ciezary na klatke, ale nie chcialbym rezygnowac z masowania jej, da sie tak :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 da się. spinaj klate przy górnej fazie supinacji 12-14 powtórzeń będzio bosko. a jak robisz mase to głównie o żarcie chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 quarantino--> może guarana? a ja mam cholerny problem z klatką, nie dosc, że nie rosnie na niej siła to jeszcze spada (i to nie mało bo wychdozi czasem o 15kg mniej w ostatniej serii), duzo mniej powtorzen robie z tym samym obciazeniem co kiedys, a jeste mna cyklu mono i cp, najlepsze to jest to ,ze kazde inne partie nabieraja coraz wiecej siły, a klatka nic i doopa, masy nabiera, ale siły nei chce jakies rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 dawidsfutrux: czymś szczególnym się kierować przy wyborze guarany? ile to kosztuje? wiem że miałeś kontakt z efedryną z tussi... może mi to pomoże? jak troche bym z bębna stracił nic by sie niestało :lol: a co do klatki może przetrenowana? spróbuj tydzień odpoczynku od siłki i ułóż nowy plan na klatke powinno pomóc... emiloos: chyba spróbuje właśnie trening wytrzymałościowy dzisiaj nogi robiłem w zabójczym tempie (40sek przerwa) i jakoś przeżyłem cały trening przyjdzie poniedziałek spróbuje znów klatke bic robić w krótkich przerwach. Martwi mnie tylko to że niebęde w stanie większym ciężarem operować :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 ja przed klatą robie triceps i efekty są lepsze niż odwrotnie pompa 100% w pozost dni normalnie pierw duże potem małe... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 dobrze tylko, że pompa to ok, tez mam, alem i chodzi o siłe, a robiąc napierw trica, za duzo sobie nie podzwigam quarantino guarana to chyba wszystko to samo, a cena to nie pamietam jaka to jest co do tussi miałem okazjesie tym zabawic, fajnie kopie, ale troche nerwowy sie po tym chodzi, zreszta teraz zacząłem, tzn dołozyłem do obecnego cyklu tussi, taurynke, i thermo speed extreme, po 2 tabsach tussi i jednym thermo speed extreme, maiłem wieszkego kopa niz po 4 tussipectach, czyli 60mg efki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 efedrynke to ja mam ale w kroplach do nosa...znowu chory, 37.5C.... nosz kufa 2 raz w ciagu 2 tygodni o_O_O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 ja myśle nad efka czysta (syntetyk)+tse wyjdzie mi praktycznie to samo co thermal. tylko się obawiam o znaczną utrate mięśnia, więc narazie pobawie się w wytrzymałościówki i guarane. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) hej witam Was po wakacjach, wypoczety ze spora dawka energii, ale... troche mnie nadgarstki naparzaja, boje sie o kontuzje, co na wzmocnienie?? PS >>nightstalker ja wczoraj spodnie chcialem kupic, 4 numery mi w pasie spadlo ;O a6w + zmiana stylu zywienia (pol roku) Edytowane 11 Października 2006 przez Marcin_gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 quarantino no ja własnie biore efke syntetyk (tussi) i tse, w ogóle słysząłem, ze podobno ten nopy tp jjest do doopy, nie wiem nei sprawdzałem i nei boj sie o utrate misnia bo podobno efedryna jest sama w sobie antykatabolikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 A co można łyknać na zakwasy ? Jakieś minerały ponoć są, ale nie znam sie to nie wiem... Dałem czadu w poniedziałek i teraz mnie cyce bolą :D Kurde, ale fajna lala dzisiaj przyszła na siłownie ! Wypytywala czy chodzą jeszcze jakieś dziewczyny, bo wstydzi się tak sama ćwiczyć... Powiedziałem oczywiście, że przychodzi cała masa kobiet i nawet teraz ćwiczą tam takie dwie dziewczynki ( pokazując na 2 kafarów przy sztandze :D ) No ale ni ełykneła chyba dziewczyna, troche sie spłoszyła i chyba nie wróci... A taka ładna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 a nighstalker koszulka zdjęta i napinka... ;]]] ja chce byc zdrowy juz ! ;( ma ktos jakies sposoby na magiczne 'uzdrowienie' ? ; > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 nightstalker: na zakwasy niema złotego środka ale pomaga rozciąganie. Podobna tauryna neutralizuje kwasy mlekowe ale ja nic takiego nie odczułem. Taki urok tego sportu :) dawidsfutrux: a ile polecasz tussi na swój pierwszy raz? chce tylko spróbować jak efka na mnie zadziała w sobotnie balety. Normalnie to na delikatne pobudzenie będe brał guarane zobaczymy czy na mnie zadziała :) Redukcji na zime niebęde robić chce tylko robić całe zaplanowane treningi i mieć troche energi na nauke. Zimą będe robić mase aż do lutego, może w listopadzie skusze się na cykl 2x xpand lub coś podobnego :) planuje dobić do 95kg wmiare suchej masy do lutego :) Strenght Training Anatomy 2nd edition Bardzo fajna książka, ang jest dość zaawansowany ale dużo można po schematych zobaczyć, nie przeglądałem jeszcze dokładnie ale polecam. http://www.rogepost.com/dn/ob5p ściągajcie :P p.s będe miał znów wc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) nie da sie tego naturalnie zneutralizowc bo to swoista reakcja organizmu:) Edytowane 11 Października 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 a nighstalker koszulka zdjęta i napinka... ;]]]Taaa tylko ze juz nie ma kur@#a co napinac !!! :( Kiedyś narzekałem że byłem mały, ale teraz to bym sie najchętniej zapadł pod ziemie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung70 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Panowie potrzebuje środka który nie jest kreatyną jest tani i wmiare skuteczny kup se WINSTROL, to cie roz**** jak świnie :D:DD :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 wolę ruską mete. przeczytałeś chociaż cały post? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 quarantino róznie to bywa, sam sie na początku zastanawiałem i z teogco wycztytałem to jedni biora dzienie po 4 tabsy, jedni po 20 i zyją :D jeden koels z sefd chyban araz 3 listki wszamał i żyje ja polecam 2 tabsy łyknąc i popic kawą i sprawdzic nie kopie, nastpenym razem dodac wiecej i przyjmowac to w dwoch dawkach, rano 2 tabsy i nastepnie 2 tabsy jakies 1h przed trenningiem i tak powiedzmy przez pierwszy tydzien, az dojedziesz do powiedzmy 6-8 tabsów wg mnie na początek to wystarczy, a nawet jka juz pozniej kopa nie bedziesz czuł to fat i tak bedzie leciał na zakwasy dobry jest xpand :D poważnie po nim albo małe zakwasy, albo w ogóle nie miałem, naprawde fajnie przyspieszał regeneracje a tak powaznie to podobno kisiel jest dobry na zakwasy ,tak mi powiedziała qmpela, która często jezdzi na koniach ( tych duuużych :D) i jej to pomoaga ja nastepny cykl kreatynowy jakos na styczen przwiduje (możel uty) mysle nad krealkynem z jakimś dobrym stackiem, typu horse power/xpand Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 dawidsfurtux: chce tylko spróbować, może być 2rano, 2 wieczorem+red bull?? poczuje pobudzenie po czymś takim? znajomy mi mówił że na xpandzie nieczuł zakwasów i chodził pobudzony ale niechce tego ponieważ moje następne cykle kreatynowe niebęde na mnie już tak działać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 quarantino wg mnie może byc tak jak mówisz, a jak cie nie kopnie to wiecej nie wiem jak u ciebie z kasą, ale jak na kazdym trenningu by "chlapac" redbulla to drogo wyjdzie, przynajmnije dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 efke chce tylko spróbować raz, w sobote na balety :) podobno kopie zobaczymy jak na mnie zadziała.... normalnie na codzień będe brał guarane (albo się zmusze do kawy) bo z redbulem to wiem że troche drogo wyjdzie ;) efce mówie nie bo niepotrzebne mi to jak narazie, robie mase a efka może mi to uniemożliwić a przecież chodzi tylko o pobudzenie i większą wytrzymałość na treningach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) quarantino--> może guarana? a ja mam cholerny problem z klatką, nie dosc, że nie rosnie na niej siła to jeszcze spada (i to nie mało bo wychdozi czasem o 15kg mniej w ostatniej serii), duzo mniej powtorzen robie z tym samym obciazeniem co kiedys, a jeste mna cyklu mono i cp, najlepsze to jest to ,ze kazde inne partie nabieraja coraz wiecej siły, a klatka nic i doopa, masy nabiera, ale siły nei chce jakies rady? moze zmien cwiczenia na klatke dawidsfutrux: czymś szczególnym się kierować przy wyborze guarany? ile to kosztuje? wiem że miałeś kontakt z efedryną z tussi... może mi to pomoże? jak troche bym z bębna stracił nic by sie niestało :lol: a co do klatki może przetrenowana? spróbuj tydzień odpoczynku od siłki i ułóż nowy plan na klatke powinno pomóc... emiloos: chyba spróbuje właśnie trening wytrzymałościowy dzisiaj nogi robiłem w zabójczym tempie (40sek przerwa) i jakoś przeżyłem cały trening przyjdzie poniedziałek spróbuje znów klatke bic robić w krótkich przerwach. Martwi mnie tylko to że niebęde w stanie większym ciężarem operować :sad: a moze UNIVERSAL SHOCK THERAPY tylko cena odstasza ale na dlugo starcza hej witam Was po wakacjach, wypoczety ze spora dawka energii, ale... troche mnie nadgarstki naparzaja, boje sie o kontuzje, co na wzmocnienie?? PS >>nightstalker ja wczoraj spodnie chcialem kupic, 4 numery mi w pasie spadlo ;O a6w + zmiana stylu zywienia (pol roku) rozgrzewka, moze rekawice? Od jutra wracam na silownie. Mysle zakupic 4,5kg Gainera 1 oraz 2,4kg Ostrovi. Edytowane 12 Października 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 raczej chodzilo mi o jakis specyfik z apteki, ale dobra przejde sie i spytam PS widze ze ludziom juz na zdrowiu nie zalezy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Widze wszyscy na siłownie wracaja :) No i ja pare dni temu wróciłem do swoich hantli :) zakwasy potworne, ale robi sie już OK. Nigdy nie brałem zadnych odzywek tak sie zastanawiam może jakiś Gainer?? Nie chce nic brac dłużej niz 6 tyg. jeden cykl i tyle. Moze troche satreotypowo na to patrze ale boje sie tych wszystkich dopalaczy. Pozdro i powodzenia! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 niewiem czemu wszyscy (tzn dużo osób) uważa brnaie gainera jak cykl, to nie jest cykl, gainer sie bierze wg brakó w diecie, a nie tak dla jaj, ja nawet jak mam brkai w diecie to gainerami tego nie uzupełniam, bo mnie poprostu po nich zalewa, tak samo po dextrozie, jakto endomorf..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...